- 21 Ağustos 2010
- 442
- 221
- 333
gayet normal canım ya fazlasıyla hassasız ben o derece değilim ama şu anda daha çok bizi yoğun derecede salgılanan hormonlar yönetiyor.Kızlar ya bende agrı falan yok cok sukur ara sıra olanları saymıyorum. Fakat cok sinirliyim herseyi kızıyorum tahammül edemiyorum haksızlık yapılan yerlerde. Tatlı yıyınce midem yanıyor. Buna bile sınırleneceğim o derece varmı benım gibi olanlar. Yoksa ben anormalmiyim
Evet haklısın onu biliyorum aslında zaten sinirliydim. Şimdi sabırda kalmadı.gayet normal canım ya fazlasıyla hassasız ben o derece değilim ama şu anda daha çok bizi yoğun derecede salgılanan hormonlar yönetiyor.
Çıkıcaz biraazdan :) 4 te burdayımGünaydin tatlım :)
Bende anlamadım canım,kendini yoruyormusun ondan olabilir,ben biraz ayakta kalıyorun ondanmı diye düşünüyorum,geçer hepimizinki bi an evvel inşşaallah...Ben pazartesi doktora gittim bu yüzden canım çok şükür bebeğim iyiydi kanama alanı yok bisry yok neden oluyor bilinmiyor. Insanin canı sıkılıyor ama ya
oh rahatlamıssındır. çok şükür iyimiş. benım daha sekız kaısmda çoook var gıbı ya:) npalım
Tamam canim 4ü 4gózle bekliyorum :)Çıkıcaz biraazdan :) 4 te burdayım
MaaşAllah bebisine canım :)Bnim sipa yine korkuttu bni dun bi agrim basladi belime bacagima vurdu doktora gittik agrim surekki olck bebek asagida oldugu icin agri yapiyomus uc gunde bebis 1hafta büyümüş
Bende anlamadım canım,kendini yoruyormusun ondan olabilir,ben biraz ayakta kalıyorun ondanmı diye düşünüyorum,geçer hepimizinki bi an evvel inşşaallah...
Amin canım gözün aydin :)Kizlar Günaydınnnnnn
Kontrolden çıktım Allahıma yüz binlerce şükür bebeğim iyi 5 gun falan oynuyor satla. doktor bey aile tanıdığımız olduğu için gerçekten çok ilgiliydi ve burdan bir çok arkadaşımın da yüreğine su serpecek şeyler söyledi. Ense kalınlığı güzel burun kemiği güzel dedi sıvı alınmadığı sürece kesin bilgi vermeyeceğim için ve burdan normal göründüğü için ikili teste veya diğerlerine ihtiyaç yok dedi .. kendi eşime bile yaptırmadim dedi .. suyu güzel bebek iyi gelişmiş dedi Allahıma yüzbinlerce şükür. . Coraspin e devam et vitamini de ama artık progestan kullanma dedi.. Karaciğer değerini yüksek buldu progestandan kaynaklı dedi.. cinsiyet tahmini için erken dedi 1 ay sonra...
Bu arada bulantı için ilaç yazayım mi dedi Hayır sabahları oluyor kalsın ben daha iyi hissediyorum deyince çok güldü çok alakasız dedi bu aylarda zaten yavaş yavaş geçmeye başlayacak dedi ..rahat olun kızlar.
O kadar mutluyum ki Rabbim hepinize güzel haber almayi nasip etsin...
bu kaynanalar nedense gelin hamile olunca daha bi ayrı uğraşır oluyo onlarla bırakmıyolarki kendi halimize bi sakin sakin geçirelim hamileliğimiziçok yorulmadım bu sefer canım ama dün biraz kaynanayla atıştık stres oldum ondan da olabilir...ayakta çok kalma canım bebek strese giriyomuş hemşire demişti bana
bu kaynanalar nedense gelin hamile olunca daha bi ayrı uğraşır oluyo onlarla bırakmıyolarki kendi halimize bi sakin sakin geçirelim hamileliğimizi
hergece he.. Allah kabuletsın canım. bende dukkanda oturuyorum bos bos tesbıh ceker gıbı (onu korusun dıye) bı dua varsa onu okuyayım dedım ama bulamadım
özel mi çalıştığın yer.Malesef calisiyirum rapor hakkim yok iz inide serklaj yapilcaginda kullancm o yuzden surekki oturuyorun ayakta kalmamaya calisyrm
ben yetıştırebılırmıyımkı 28 gun kaldı dort aya desek gunde 2500 zor gıbı dımı
Ayyy Allah sana kolaylik versin canimaynen canım anlamıyorum ki ne istiyor benden.. sürekli benimle hamileliğimle uğraşıyor sinir oluyorum tahammül gücüm çok azalmış durumda.. eltimle aramız çok iyi sanki bozmak için sürekli onunla kıyaslıyor beni onu övüyor bana aramızda 14 yaş fark var büyük benden olsun tecrübe farkımız yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?