2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ya bende agrı falan yok cok sukur ara sıra olanları saymıyorum. Fakat cok sinirliyim herseyi kızıyorum tahammül edemiyorum haksızlık yapılan yerlerde. Tatlı yıyınce midem yanıyor. Buna bile sınırleneceğim o derece varmı benım gibi olanlar. Yoksa ben anormalmiyim

gayet normal canım ya fazlasıyla hassasız ben o derece değilim ama şu anda daha çok bizi yoğun derecede salgılanan hormonlar yönetiyor.

gayet normal canım ya fazlasıyla hassasız ben o derece değilim ama şu anda daha çok bizi yoğun derecede salgılanan hormonlar yönetiyor.
Evet haklısın onu biliyorum aslında zaten sinirliydim. Şimdi sabırda kalmadı. neyse buna şükür o zaman :)

Ben pazartesi doktora gittim bu yüzden canım çok şükür bebeğim iyiydi kanama alanı yok bisry yok neden oluyor bilinmiyor. Insanin canı sıkılıyor ama ya
Bende anlamadım canım,kendini yoruyormusun ondan olabilir,ben biraz ayakta kalıyorun ondanmı diye düşünüyorum,geçer hepimizinki bi an evvel inşşaallah...

Bende anlamadım canım,kendini yoruyormusun ondan olabilir,ben biraz ayakta kalıyorun ondanmı diye düşünüyorum,geçer hepimizinki bi an evvel inşşaallah...

çok yorulmadım bu sefer canım ama dün biraz kaynanayla atıştık stres oldum ondan da olabilir...ayakta çok kalma canım bebek strese giriyomuş hemşire demişti bana

Amin canım gözün aydin :)

çok yorulmadım bu sefer canım ama dün biraz kaynanayla atıştık stres oldum ondan da olabilir...ayakta çok kalma canım bebek strese giriyomuş hemşire demişti bana
bu kaynanalar nedense gelin hamile olunca daha bi ayrı uğraşır oluyo onlarla bırakmıyolarki kendi halimize bi sakin sakin geçirelim hamileliğimizi

Malesef calisiyirum rapor hakkim yok iz inide serklaj yapilcaginda kullancm o yuzden surekki oturuyorun ayakta kalmamaya calisyrm

bu kaynanalar nedense gelin hamile olunca daha bi ayrı uğraşır oluyo onlarla bırakmıyolarki kendi halimize bi sakin sakin geçirelim hamileliğimizi

aynen canım anlamıyorum ki ne istiyor benden.. sürekli benimle hamileliğimle uğraşıyor sinir oluyorum tahammül gücüm çok azalmış durumda.. eltimle aramız çok iyi sanki bozmak için sürekli onunla kıyaslıyor beni onu övüyor bana aramızda 14 yaş fark var büyük benden olsun tecrübe farkımız yani...

hergece he.. Allah kabuletsın canım. bende dukkanda oturuyorum bos bos tesbıh ceker gıbı (onu korusun dıye) bı dua varsa onu okuyayım dedım ama bulamadım

Canım her anneye lazım diye bir kitap var içeriği çok güzel ne okunması gerektiği hep yazıyo bazı sureler var okunması gereken tavsiye ederim düşük tehlikesi olanlar için okunacak şeylerde var doğum için yani geniş kapsamlı bi kitap gerçekten her anneye lazım

merhaba kizlar bugun tarama testimiz icin doktora gittik ense kalinligimiz 1.1 mm cikti kan alindi sonuca gore haber gelecek dua edin olur mu? cinsiyeti ogrenemedik ve aralikta bi dahaki kontrolumde soyleyecekmis merakkk çoğunluk erkek diye yorum yapiyo benim icimden kız geçiyor hadi bakaalim

Ayyy Allah sana kolaylik versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…