2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hergece he.. Allah kabuletsın canım. bende dukkanda oturuyorum bos bos tesbıh ceker gıbı (onu korusun dıye) bı dua varsa onu okuyayım dedım ama bulamadım

Meryem ve İnşikak surelerinin gebelikte okunmasının doğuma çok yardımcı olduğunu okudum ben canım,bunun yanı sıra bolca Fatiha ve Ayetel kürsi okuyup karnımda gezdiriyorum elimi..

Meryem ve İnşikak surelerinin gebelikte okunmasının doğuma çok yardımcı olduğunu okudum ben canım,bunun yanı sıra bolca Fatiha ve Ayetel kürsi okuyup karnımda gezdiriyorum elimi..

evet bende bıldıgım duaları okuyup elımı gezdırıyorum karnımda. bunu daha once duymustum. dıger surelerıde okumaya calısıcam. namaz kılmadım son zamanlarda egıl kalk nasıl olur bılmıyorum agrım varken ama hamıleyken rabbınızın huzuruna cıkın namaz kılın dıyodu bıryerde

Kızlar ben heyete kendimi attim bugun bizde 24 haftaya kadar nobet tutuldugu icin dayanamam diye 1 ay rapor aldim zaten mide ile basim dertte bir de doktor sen yük mü kaldiriyoosun esinle iliskiye mi giriosun kanama alanin gecmemis dedi ben birak bisi kaldirmayi surekli yatiorum

nerde calışıyorsun sen canım ya 24 haftaya kadar ne yapmışlar bunlar.

çok yorulmadım bu sefer canım ama dün biraz kaynanayla atıştık stres oldum ondan da olabilir...ayakta çok kalma canım bebek strese giriyomuş hemşire demişti bana
ne ıstıyo senden ya. aldırma guzelım aldırma. onlar yuzunden bebegınde senınle bırlıkte uzuluo.bıraz ses etme tartısıpta germe kendıni

bide daha çok erken çocuk yetiştirme konuları ama bu aylar o kadar çabuk geçecek ki size adem güneşin bütün kitaplarını tavsiye ediyorum.özellikle annelik sanatı. hani şu televizyonlarda görülen gibi çocuk yetiştirmeyi benimsemiyor. anadolu pedegojisini savunuyor.

Merhaba güzel anneler.bugun kontrolümüz vardı .gıttık 2li tarama testi için konuştuk Dr ile ortak kararımız sonucu testi yapmadık.dun de söylemiştim en basından beri sadece sag kasığımda agrı var dıye Druöuz bının normal oldugunu rahımın büyüdüğünü genellikle ilk gebeliklerde sag kasığının ağırlığını soyledı.oyle kaygılı ve korkuyodumki ya bebeğime bişey olmuşsa dıye.Ultrasona gectık bizim bebek amuda kalkmıştı kızlar.bas aşağı ayaklar kollar kıpır kıpır..hoca herbıyerınıgosterdı .hocam cinsiyet tahmini varmı dedım bizimki yerınde durmuyo ve 100 de 90 kız dedı.ense kalınlığını olcemedi siz bi çay ıcın dedı tekrar gelin dedı .neyse tekrar gıttık burun kemığınıde ensesını ölctu gayet ıyıymiş Rabb'ime şükürler olsun 3 günde önder gidiyormuş bizim durumlar böyle Rabbim hepsimizin bebegını bagıslasın...amin

ne ıstıyo senden ya. aldırma guzelım aldırma. onlar yuzunden bebegınde senınle bırlıkte uzuluo.bıraz ses etme tartısıpta germe kendıni

önceden hep susuyodum tatlım ama şimdi hamilelik hormonlarından mıdır nedir susamıyorum tahammülüm sıfır...

hayır sana serklaj yapılacaksa servikal yetmezliğin var demek ki. nasıl oluyor doktorun izin veriyor çalışmana. hayır özelse belki sorun oluyodur dicektim ama bizden ne saçma sebeplerden heyet alıyolardı bir bilsen

ne guzel haber. cınsıyetını ögrenmıs sayılırsın oda cok guzel

hayır sana serklaj yapılacaksa servikal yetmezliğin var demek ki. nasıl oluyor doktorun izin veriyor çalışmana. hayır özelse belki sorun oluyodur dicektim ama bizden ne saçma sebeplerden heyet alıyolardı bir bilsen
Bnde kesin rahim yetmezligi yok cnm onlem amacli doktor yapicak srrklaji bugunde bakti bnim sipa amuda kalmis bas asagi kic yukari duruyodu sorun yok dedi kese asagi yerlestigi icin aslinda boyle bi onlem aliyo bebek buyudukce kayabilirmis is yerim rahat sukur surekli oturuyorum uzaniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…