2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözün aydın canım çok sevindim seninde prenses geliyo he :)

Aynen bende bebeğimi görünce hersey pırrr diye uçuyo aklimdan :)

ben telefona not alıyorum soracağım şeyleri sonra da eşime ben unutursam hatırlat sormam gerektiğini söylüyorum. soruyorum ama bbeebeği grdukten sonra cevaplar da pek aklımda yer etmıyor. kafa gıdıyor:) yanınızda bırı olsun mutlaka cevpları dinleyecek:) sonra dr u tekrar aramak zorunda kalıyorum yoksa hihihih

canım bı kasıgım agrıyo bı belım oyuluo. oyun oynuolar sankı ama kasık bıraz azaldı dıyebılırım inşallah bıter. cunku kafayı takıyorum cok

ben doktor bu ağrılar normal dediğinden olduğunda bazen sevınıyorum. tek hıssedebıldıgım husus bu cunku:) ama kanama olsa aynı zamanda korkabilirdim tabi.. kanama yoksa ve dayanabileceğin düzeyde bı ağrıysa canını sıkma bence

bende not aldım bıgun ama elımde telefon bakmayı unutmusum . esımde ucmus bı mutluluk bı rahatlama oluyo ya. hanı bısey yok dıye Allahım yarabbım ne guzel bısey

bende not aldım bıgun ama elımde telefon bakmayı unutmusum . esımde ucmus bı mutluluk bı rahatlama oluyo ya. hanı bısey yok dıye Allahım yarabbım ne guzel bısey

Valla benim yanımda ya esim xa kiz kardesim oluyo onlar bendn beter bide demezlermi Dr. Sana söylüyo sonuçta sen unutma ayy deli oluyorum :)

Inş

önceden hep susuyodum tatlım ama şimdi hamilelik hormonlarından mıdır nedir susamıyorum tahammülüm sıfır...
eşin nasıl canım korusun acık senı agla zırla esın muhattap olsun. en hassas donemındesın kralı gelse üzdürme kendını

canım bı kasıgım agrıyo bı belım oyuluo. oyun oynuolar sankı ama kasık bıraz azaldı dıyebılırım inşallah bıter. cunku kafayı takıyorum cok
I'ni gecer cnm ben Dr a özellikle senın içinde sordum gayet normal dedı fakat ağrın şiddetli ise erkenden gıt ıstersen Dr una

o ıyı olusunda ben dayannırım gulum. hep agrı olsa takmıcaz zatende sımdı bırden olunca acaba dıoz. yemınle cumleten kafayı yıcez gıbı gelıo bana :)))

eşin nasıl canım korusun acık senı agla zırla esın muhattap olsun. en hassas donemındesın kralı gelse üzdürme kendını
eşimin yanında konuşmuyo ki yalnız yakalıyor beni... dün söyledim eşime kaldıramıyorum artık diye haklısın diyor daha sinir oluyorum sanki bilmiyoz haklıyımm

I'ni gecer cnm ben Dr a özellikle senın içinde sordum gayet normal dedı fakat ağrın şiddetli ise erkenden gıt ıstersen Dr una

ay kıyamam sana saol canım. tetıkteyım aslında. aradımda doktoru kanama olursa kırmızı gel dıyo belım agrıyo kasıklarım agrıyo dedım onları takmadı. zaten dırek kendısıyle konusamıyorum ki . aracı var sekreter dınlıyo bı dakka dıyo sonra doktorun sekreterıle konusuyo sonra oda doktora soruyo :) şaka gıbı

Canım hayirli olsun prensesin. Maşallah demek kipir kipirdi :) bide ben o şekilde gorseydim kuzumu yaa. Cinsiyetini de bayagi erken öğrenmişsiniz ne güzel. Darısı bana yarın.

Teşekkürler cnm bende cok sewındım ..kesın gıbı konuştu zaten yınede birdahaki ay net olur nebilm bu ayda yanılma payıda oluyor ya
Evet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarak

eşimin yanında konuşmuyo ki yalnız yakalıyor beni... dün söyledim eşime kaldıramıyorum artık diye haklısın diyor daha sinir oluyorum sanki bilmiyoz haklıyımm
haklısında ne oluo amannnn hep aynılar. en guzelını benım arkadaş yapıo ıkı ayılıo bayılıo adam delırıyo karısına bısey olcak dıye. ama bız oylemı o uzulmesın bu kırılmasın ortalıgı ıdare et . yapılanları yut yut yut sonra patlarız ıste yada patlatırlar. oyuzden kımse senden degerlı degıl helekı hamıleyken varyaaaa hıc muhattap olma konusssun konussun boyle boş boş yuzune bak gıt gıcık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…