- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Gözün aydın canım çok sevindim seninde prenses geliyo he :)Merhaba güzel anneler.bugun kontrolümüz vardı .gıttık 2li tarama testi için konuştuk Dr ile ortak kararımız sonucu testi yapmadık.dun de söylemiştim en basından beri sadece sag kasığımda agrı var dıye Druöuz bının normal oldugunu rahımın büyüdüğünü genellikle ilk gebeliklerde sag kasığının ağırlığını soyledı.oyle kaygılı ve korkuyodumki ya bebeğime bişey olmuşsa dıye.Ultrasona gectık bizim bebek amuda kalkmıştı kızlar.bas aşağı ayaklar kollar kıpır kıpır..hoca herbıyerınıgosterdı .hocam cinsiyet tahmini varmı dedım bizimki yerınde durmuyo ve 100 de 90 kız dedı.ense kalınlığını olcemedi siz bi çay ıcın dedı tekrar gelin dedı .neyse tekrar gıttık burun kemığınıde ensesını ölctu gayet ıyıymiş Rabb'ime şükürler olsun 3 günde önder gidiyormuş bizim durumlar böyle Rabbim hepsimizin bebegını bagıslasın...amin
E
evet cnm Allah'a şükür ıyıymiş ya en önemlisi o senın kasığın hala agrıyormuuuu
Aynen bende bebeğimi görünce hersey pırrr diye uçuyo aklimdan :)
canım bı kasıgım agrıyo bı belım oyuluo. oyun oynuolar sankı ama kasık bıraz azaldı dıyebılırım inşallah bıter. cunku kafayı takıyorum cok
Teşekkürler cnm bende cok sewındım ..kesın gıbı konuştu zaten yınede birdahaki ay net olur nebilm bu ayda yanılma payıda oluyor yaGözün aydın canım çok sevindim seninde prenses geliyo he :)
ben telefona not alıyorum soracağım şeyleri sonra da eşime ben unutursam hatırlat sormam gerektiğini söylüyorum. soruyorum ama bbeebeği grdukten sonra cevaplar da pek aklımda yer etmıyor. kafa gıdıyor:) yanınızda bırı olsun mutlaka cevpları dinleyecek:) sonra dr u tekrar aramak zorunda kalıyorum yoksa hihihih
ben telefona not alıyorum soracağım şeyleri sonra da eşime ben unutursam hatırlat sormam gerektiğini söylüyorum. soruyorum ama bbeebeği grdukten sonra cevaplar da pek aklımda yer etmıyor. kafa gıdıyor:) yanınızda bırı olsun mutlaka cevpları dinleyecek:) sonra dr u tekrar aramak zorunda kalıyorum yoksa hihihih
Valla benim yanımda ya esim xa kiz kardesim oluyo onlar bendn beter bide demezlermi Dr. Sana söylüyo sonuçta sen unutma ayy deli oluyorum :)ben telefona not alıyorum soracağım şeyleri sonra da eşime ben unutursam hatırlat sormam gerektiğini söylüyorum. soruyorum ama bbeebeği grdukten sonra cevaplar da pek aklımda yer etmıyor. kafa gıdıyor:) yanınızda bırı olsun mutlaka cevpları dinleyecek:) sonra dr u tekrar aramak zorunda kalıyorum yoksa hihihih
canım bı kasıgım agrıyo bı belım oyuluo. oyun oynuolar sankı ama kasık bıraz azaldı dıyebılırım inşallah bıter. cunku kafayı takıyorum cok[/QUOT
I'ni gecer cnm cok takma ben özellikle dun msj yasmıstın ya benımde agryo demiştim sordum cok normalmiş fakat ağrın şiddetli ise Dr a daha erkendengıdersen de olur
eşin nasıl canım korusun acık senı agla zırla esın muhattap olsun. en hassas donemındesın kralı gelse üzdürme kendınıönceden hep susuyodum tatlım ama şimdi hamilelik hormonlarından mıdır nedir susamıyorum tahammülüm sıfır...
I'ni gecer cnm ben Dr a özellikle senın içinde sordum gayet normal dedı fakat ağrın şiddetli ise erkenden gıt ıstersen Dr unacanım bı kasıgım agrıyo bı belım oyuluo. oyun oynuolar sankı ama kasık bıraz azaldı dıyebılırım inşallah bıter. cunku kafayı takıyorum cok
ben doktor bu ağrılar normal dediğinden olduğunda bazen sevınıyorum. tek hıssedebıldıgım husus bu cunku:) ama kanama olsa aynı zamanda korkabilirdim tabi.. kanama yoksa ve dayanabileceğin düzeyde bı ağrıysa canını sıkma bence
eşimin yanında konuşmuyo ki yalnız yakalıyor beni... dün söyledim eşime kaldıramıyorum artık diye haklısın diyor daha sinir oluyorum sanki bilmiyoz haklıyımmeşin nasıl canım korusun acık senı agla zırla esın muhattap olsun. en hassas donemındesın kralı gelse üzdürme kendını
I'ni gecer cnm ben Dr a özellikle senın içinde sordum gayet normal dedı fakat ağrın şiddetli ise erkenden gıt ıstersen Dr una
Canım hayirli olsun prensesin. Maşallah demek kipir kipirdi :) bide ben o şekilde gorseydim kuzumu yaa. Cinsiyetini de bayagi erken öğrenmişsiniz ne güzel. Darısı bana yarın.Merhaba güzel anneler.bugun kontrolümüz vardı .gıttık 2li tarama testi için konuştuk Dr ile ortak kararımız sonucu testi yapmadık.dun de söylemiştim en basından beri sadece sag kasığımda agrı var dıye Druöuz bının normal oldugunu rahımın büyüdüğünü genellikle ilk gebeliklerde sag kasığının ağırlığını soyledı.oyle kaygılı ve korkuyodumki ya bebeğime bişey olmuşsa dıye.Ultrasona gectık bizim bebek amuda kalkmıştı kızlar.bas aşağı ayaklar kollar kıpır kıpır..hoca herbıyerınıgosterdı .hocam cinsiyet tahmini varmı dedım bizimki yerınde durmuyo ve 100 de 90 kız dedı.ense kalınlığını olcemedi siz bi çay ıcın dedı tekrar gelin dedı .neyse tekrar gıttık burun kemığınıde ensesını ölctu gayet ıyıymiş Rabb'ime şükürler olsun 3 günde önder gidiyormuş bizim durumlar böyle Rabbim hepsimizin bebegını bagıslasın...amin
Evet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarakTeşekkürler cnm bende cok sewındım ..kesın gıbı konuştu zaten yınede birdahaki ay net olur nebilm bu ayda yanılma payıda oluyor ya
haklısında ne oluo amannnn hep aynılar. en guzelını benım arkadaş yapıo ıkı ayılıo bayılıo adam delırıyo karısına bısey olcak dıye. ama bız oylemı o uzulmesın bu kırılmasın ortalıgı ıdare et . yapılanları yut yut yut sonra patlarız ıste yada patlatırlar. oyuzden kımse senden degerlı degıl helekı hamıleyken varyaaaa hıc muhattap olma konusssun konussun boyle boş boş yuzune bak gıt gıcık olsuneşimin yanında konuşmuyo ki yalnız yakalıyor beni... dün söyledim eşime kaldıramıyorum artık diye haklısın diyor daha sinir oluyorum sanki bilmiyoz haklıyımm
Canım yarinda seni 4gözle bekliycem :)Canım hayirli olsun prensesin. Maşallah demek kipir kipirdi :) bide ben o şekilde gorseydim kuzumu yaa. Cinsiyetini de bayagi erken öğrenmişsiniz ne güzel. Darısı bana yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?