2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Zaten haftada 1 gidiyoruz yanına canım pek de umrumda değil çok şükür ki kocamla huzurumuz yerinde ona dokunmaya kalkarsa zaten çok başka bir yüzümü görür. Aynen canım biz hep idare ederiz yazuktir yaslidir o da bir anne der acirim. Aman boşver canım

başlarda herkezın oglu olacak dıyodum ama kız haberlerıde gelıo. benım doktor hıc oralı degıl. daha bı ay soylemez gıbı gorunuyo. gecen hafta çoooook erken dedıydı. napalım inşallah saglıkla kucagımıza alırız...

[QUOTotions88, post: 37539938, member: 227799"]Kızlar ya bende agrı falan yok cok sukur ara sıra olanları saymıyorum. Fakat cok sinirliyim herseyi kızıyorum tahammül edemiyorum haksızlık yapılan yerlerde. Tatlı yıyınce midem yanıyor. Buna bile sınırleneceğim o derece varmı benım gibi olanlar. Yoksa ben anormalmiyim [/QUOTE]
Aynen bende oyleyim cokta kolay agliyorum elimde degil

Cinsiyet tahminlerini z var mas. Bi cok kişide bize hic fikir vermedi dr. Erken dedi ..bugun ikilitest sonucumuz cikacak dua edin arkadaslar hersey guzel olsun..

Inşallah canım hiç endiselenme güzel olur inşallah hersey...

İnş c
Canım hayirli olsun prensesin. Maşallah demek kipir kipirdi :) bide ben o şekilde gorseydim kuzumu yaa. Cinsiyetini de bayagi erken öğrenmişsiniz ne güzel. Darısı bana yarın.
İnş canım yarına sende gusel haberlerile gelip mutluluğunu paylasacaksın.sende yarına minikinin cinsıyetını soyleyeceksın inş sağlıklı olsun inş Rabbim seninde gonlundekini versin ...

İnş c

İnş canım yarına sende gusel haberlerile gelip mutluluğunu paylasacaksın.sende yarına minikinin cinsıyetını soyleyeceksın inş sağlıklı olsun inş Rabbim seninde gonlundekini versin ...
Ayyy inşallah canım bana yarın sabah olmaz artık. Ben de güzel şeyler duyarım sizin gibi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…