2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selamlar kızlar bende 11+5 günlük gebeyim:) son adet tarihim 09.08.2014 benimde tarih 16.05.2015 gözüküyor adımda melek izmirliyim.. benide eklermisiniz listeye? yaşım 30.hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler........cinsiyetide ikili testte söyleyebilirim gösterirse dedi doktor o zaman yazarım..

Çok sevindim canım gözün aydin benim de kontrolüm vardı iyi bi rahatla dik. . Rabbim hayırlısıyla herkese güzel haberler almayi nasip etsin...

Evet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarak
Evet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarak
Canım Rabbim gonlundekini versin inş sağlıklı olsunda miniklerimiz sende crs inş kesın olarak öğreneceksin

Teşekkür ederim cnm senın nasıl gectıı cinsiyeti tahmini varmı Dr unun
Hayır ya erken daha dedi ama diğer durumların hepsine iyi konuşunca cinsiyet falan için ısrar bile etmedim çünkü görse bile söylemiyormus bazıları kesin olmadan.. iyi ya bebeğim herseyi unuttum çıktım yaaa

Canım ıyı canım iyi ya Allahıma şükür en önemlisi o kız Yada erkek farketmez bizim canlarımız onlar sağlıklılar ya Rabbim gonlundekini versin inş

Canım ıyı canım iyi ya Allahıma şükür en önemlisi o kız Yada erkek farketmez bizim canlarımız onlar sağlıklılar ya Rabbim gonlundekini versin inş

Sağol canım RABBİM hepimizin gönlündekini versin inşallah hiç önemsemiyorum şu cinsiyet meselesini canım çünkü çok zor olacağını düşünüyordum ilki düşük olunca.. Allahım hayırlısıyla ne verirse başımın üzerinde .. zaten kızlara bayılırım ben kocam da erkek olsa keşke diyor.. iki şekilde de çok mutlu olacam yani...

Haklısın cnm kotu günler geride kalmış zaten kız olsun erkek olsun nolacakki ilk bebişlerimiz zaten o ultrasondaki hareketlerı yete R bize inş seneye buzamnlar da bebişlerimizin yaramazlıklarını konusacazzz

kendımı rahatlatmaya çalışıom agrısı olan varsa sızde rahatlayın :):)

12 ve 13, hafta

Fetüsteki değişiklikler:

Yüzü iyice belirginleşmeye başlar.

Bu haftadan itibaren bebeğin karaciğeri safra üretimine başlar. Pankreasta insülin hormonu da bu haftadan itibaren üretilmeye başlar.

Hareket eder. Bu sayede akciğerleri ve solunum kasları solunum için hazırlanmış olur.

Boyu 9cm. ve ağırlığı 26 gramdır.

Annedeki değişiklikler:

Bu zamanlarda karında ve sağ kasıkta ağrılar olabilir. Bu ağrılar; büyümekte olan rahmin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de yuvarlak bağ adı verilen yapıyı germesinden kaynaklanır. Rahmin yuvarlak bağa oranla daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun sürmez ve ligamentlerin gevşeyerek hamileliğe uyum sağlamasıyla ortadan kalkar. Ağrılar çok şiddetli olursa doktorun tavsiyesine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanılabilir.

Herkese merhabalar ismim ayşe,11 hafta 4 günlük gebeyim ben de sizler gibi mayıs annesi olacağım Allah kısmet ederse,mayıs ayı en sevdiğim aylardan biri,bu ayda anne olacak olmak ayrıca sevindiriyor beni,ağaçların çiçeklerinin tomurcuklandığı sırada bizim de bir tomurcuğumuz olacak,ne mutlu.benim hala sabahları çok fazla bulantım oluyor ama yine de bence eğlenceli bir süreç,herkese sağlıklı,neşeli,eğlenceli hamilelikler diliyorum,sonunda da sağlıklı doğumlar.selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…