- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Merhaba güzel anneler.bugun kontrolümüz vardı .gıttık 2li tarama testi için konuştuk Dr ile ortak kararımız sonucu testi yapmadık.dun de söylemiştim en basından beri sadece sag kasığımda agrı var dıye Druöuz bının normal oldugunu rahımın büyüdüğünü genellikle ilk gebeliklerde sag kasığının ağırlığını soyledı.oyle kaygılı ve korkuyodumki ya bebeğime bişey olmuşsa dıye.Ultrasona gectık bizim bebek amuda kalkmıştı kızlar.bas aşağı ayaklar kollar kıpır kıpır..hoca herbıyerınıgosterdı .hocam cinsiyet tahmini varmı dedım bizimki yerınde durmuyo ve 100 de 90 kız dedı.ense kalınlığını olcemedi siz bi çay ıcın dedı tekrar gelin dedı .neyse tekrar gıttık burun kemığınıde ensesını ölctu gayet ıyıymiş Rabb'ime şükürler olsun 3 günde önder gidiyormuş bizim durumlar böyle Rabbim hepsimizin bebegını bagıslasın...amin
Evet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarak
Canım Rabbim gonlundekini versin inş sağlıklı olsunda miniklerimiz sende crs inş kesın olarak öğreneceksinEvet haklısın canim benim içinde keshn konusmadı ama seninki %90 benimkindn daha kesin bende Allah izin verirse haftaya çarsamba öğrencem kesın olarak
Gözün aydin canım çok sevindim. Prenses haberleri çoğaldı. Darısı başımaaa :)Kizlar rabbim izin verirse bir kızımız olacak
Teşekkür ederim cnm senın nasıl gectıı cinsiyeti tahmini varmı Dr ununÇok sevindim canım gözün aydin benim de kontrolüm vardı iyi bi rahatla dik. . Rabbim hayırlısıyla herkese güzel haberler almayi nasip etsin...
amin İnşaAllah canım benimCanım Rabbim gonlundekini versin inş sağlıklı olsunda miniklerimiz sende crs inş kesın olarak öğreneceksin
Hayır ya erken daha dedi ama diğer durumların hepsine iyi konuşunca cinsiyet falan için ısrar bile etmedim çünkü görse bile söylemiyormus bazıları kesin olmadan.. iyi ya bebeğim herseyi unuttum çıktım yaaaTeşekkür ederim cnm senın nasıl gectıı cinsiyeti tahmini varmı Dr unun
İnsaAllah canım hayırli haberlerini bekliycem Rabbim gönlüne gore versin :) :)Bekle kuzumm :) benm sabah randevum öğlene kalmaz yazarım hemen :) iyi haberlerle gelirim inşallah canimmm :)
Canım ıyı canım iyi ya Allahıma şükür en önemlisi o kız Yada erkek farketmez bizim canlarımız onlar sağlıklılar ya Rabbim gonlundekini versin inşHayır ya erken daha dedi ama diğer durumların hepsine iyi konuşunca cinsiyet falan için ısrar bile etmedim çünkü görse bile söylemiyormus bazıları kesin olmadan.. iyi ya bebeğim herseyi unuttum çıktım yaaa
Tesekkurler cnm Rabbim miniklerimizi korusun .rabbim senın gonlundekilerini gerçekleştirdinhayalim2014 ve edatuccar ikinizi de tebrik ederim gözünüz aydın:) Benim Minnak Sevgilim sen de yarın öğrenecekmişsin cinsiyeti çok sevindim :) Allah gönlündekini hayırlısıyla versin canım :) öğrenir öğrenmez yaz bize :) takipdeyim :)
Canım ıyı canım iyi ya Allahıma şükür en önemlisi o kız Yada erkek farketmez bizim canlarımız onlar sağlıklılar ya Rabbim gonlundekini versin inş
Haklısın cnm kotu günler geride kalmış zaten kız olsun erkek olsun nolacakki ilk bebişlerimiz zaten o ultrasondaki hareketlerı yete R bize inş seneye buzamnlar da bebişlerimizin yaramazlıklarını konusacazzzSağol canım RABBİM hepimizin gönlündekini versin inşallah hiç önemsemiyorum şu cinsiyet meselesini canım çünkü çok zor olacağını düşünüyordum ilki düşük olunca.. Allahım hayırlısıyla ne verirse başımın üzerinde .. zaten kızlara bayılırım ben kocam da erkek olsa keşke diyor.. iki şekilde de çok mutlu olacam yani...
Yerim o şeftaliyi bennn :)11. hafta buyuk bı erık
12. hafta buyuk bı lımon
13. hafta olgun bır şeftalı kadarmıssss :) ay yerım yerımmm
Hemen yazarım canımm :) dr.m bana söylüycem demedi ama görürse bi zahmet söylesin artık :) :)hayalim2014 ve edatuccar ikinizi de tebrik ederim gözünüz aydın:) Benim Minnak Sevgilim sen de yarın öğrenecekmişsin cinsiyeti çok sevindim :) Allah gönlündekini hayırlısıyla versin canım :) öğrenir öğrenmez yaz bize :) takipdeyim :)
Canım tebrık ederim bizde bugün kontrole gıttık yüzde 90 kızımız olacakmış .Kizlar rabbim izin verirse bir kızımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?