2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar ne guzel herkesten iyi haberler geliyor.. Ben de yarin gidicem doktora.. Cinsiyet ogrenenler var.. Ama ben merak edemiyorum bile.. Lekelenmelere devam.. İnsallah bebegim iyidir.. Hem belki ben de cinsiyetini ogrenirim.. İnsallah iyi haberle gelirim ben de dua edin nolur..

Derya Trabzon da mısın sen ? benim de doktor da aynı şekilde de :)

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah... İyidir annesi bebeğin:) stres yapma

kızlar bide bişey sorucam sabah işe gitmeden bi 10 dakka yatakta tembellik yapıyım diyorum o sırada elimde olmadan geriniyorum karnım acıyo gerinirken... hemen hatırlıyorum bebişimi:)hissetmek bile güzel sizede oluyor mu?gerinirken??

ben de çok aradım ama face'de grup bulamadım. 2013 mayıs haziran temmuz çıkıyor sadece. burayı takip etmek maalesef çok zor oluyor. acaba grubu kendim mi kursam dedim. pek de anlamam bu grup işinden ama şimdi açtım bir tane. 2015 Mayıs Anneleri diye. bikaç gün açık olur. istekleri kabul ederim. sonradan gizli yaparız. çünkü burda yazılanları üye olan herkes okuyabiliyor. belki editörlerin hoşuna gitmiyor bu durum ama maalesef face daha güvenli ve daha hızlı. şuandan itibaren gruba katılma isteklerini kabul ediyorum. artık bizim de bi grubumuz olsun di mi ama?

aynen bende de oluyor. ben gerinmiyorum ama korkudan:) hapsurcagım zaman bıle iki buklum oluyorum. en rahat pozisyon zaten cenin pozisyonu. o durumdayken oksursen de aksırsan da canın yanmıyor:) hissetmek güzel tabı de yıne de nolur nolmaz:)

Ben sana beni ekle demiştim

ben facei tercih etmıyorum cunku daha hala soylemedım kimseye. facete bı gruba uye olsan veya grupta bısı paylaşsan mılletınana ekranında görünecek. o yüzden burası ana dahaguvenlı geliyor:) yalnız 6 ay once falan telefon uygulaması vardı ve cok güzel calısıyordu. silmiştim sonra bu ay yenıden denedım ama cortlamıs @kadınlar kulübünün programı. tek sıkıntım bu suanda cunku telefondan bu sayfalara ulaşmak ıskence:)

:):):) her dakka kapılarımızı çalardık oram agrıo buram pıtlıyo dıye :)
hele beni düşün

son gününde mısın bugun 12+6 mı? belki ondandır:)
Ama 13 bitince bitiyormus :/
Hadi hayirli olsunnn canım Gözünaydin nin. ....
Sağol bitanem

Gözün aydin canım çok sevindim. Prenses haberleri çoğaldı. Darısı başımaaa :)
Amin aminn

Sagol canımın icisi :)
Canım tebrık ederim bizde bugün kontrole gıttık yüzde 90 kızımız olacakmış .
yihu yuppi yabadabaduuuuu :) :) :)

Canımvecani nerdesin saat 5oldu
Geldim canım benim kızı zaptetmeye çalışıyorum sırtımda tepiniyor,nerden başlıyım şimdi bilmiyorum içerde kanama çokmuş plasentayı kaldırmış,yaşamazdı bu kadar kanamaya dedi,kalp atışlarını her sefernde dinketiyor zaten napıyımne ediyüm bilmiyorum,bide orda yeni doğmuş bi bebek gördüm benimkide böyle olucak diyodum çok fena oldum şimdi gözlerim doldu

çok yorulmadım bu sefer canım ama dün biraz kaynanayla atıştık stres oldum ondan da olabilir...ayakta çok kalma canım bebek strese giriyomuş hemşire demişti bana
Strese girme hiç canım boşver hiçbişeyi takma,lekelenmen geçse dahi kendini yorma,yani geçti diyerek fazla iş yapmaya kalkma,benimde canım sıkkın işte gittik geldik iyi şeyler söylemedi

Herkese merhaba!

Kızlar buarada ben birşey farkettim göbeğimin bir tarafı biraz daha şiş gibi. Sizde de böyle birşey var mı?

Canım bir bende mi var bu diyordum Benim de göbeğimin bir tarafı biraz daha şiş. Sanırım rahimin şekliyle alakalı bir durum bu.

Ay bitanem üzülme nolur Allah büyüktür bolca dua edelim namazlarimda hepimize ediyorum ama sana daha çok dua edcem rabbim meleğhni korusun canım suan bebek iyimi kanama için xapilacak bisey yokmu kiz benide ağlattın dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…