2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben sana beni ekle demiştim
canım ne zaman demiştin? ben zaten yeni kurdum grubu :)

canım yanılıyorsun. facedeki grupları üç türlü. herkese açık, kapalı ve gizli şeklinde. herkese açık gruplar, adı üzerine herkese açık ve sen yazdığında senin ana sayfanda arkadaşların görüyor. kapalı olduğunda insanlar arama yaptığında grubun ismini ve üyelerini görebiliyor ama yazılanları göremiyorlar. (şimdilik grup böyle) gizli olduğunda da aramalarda bile çıkmıyor. (bi süre sonra grubumuzu böyle yapmamız gerekiyor zaten). ben 2011 aralık annesiyim ve 2010'dan beri facede grubumuz var. ama grup üyelerini dışında kimse yazdıklarımızı göremiyordu. hatta şimdi grubumuz gizli. ismi de çıkmıyor arama yapıldığında. sanırım anlatabilmişimdir.

katılmak isteyenler, grubu aratıp, bulup katılabilirler.
görüşmek üzere...

aksine burda yazılanları, dışardan herhangi biri herhangi bir kısıtlama olmadan okuyabiliyor maalesef

Canım bende zorlanacağımı hissettiğim zamanlarda oturarak kılıyorum en azından,farzını bile olsa kılmaya çalışıyorum..İnsanın içi ferahlıyor tabiki

Strese girme hiç canım boşver hiçbişeyi takma,lekelenmen geçse dahi kendini yorma,yani geçti diyerek fazla iş yapmaya kalkma,benimde canım sıkkın işte gittik geldik iyi şeyler söylemedi
Canım son olarak ne dedi peki ilaç falan. Üzülme Sakın inşallah Yarabbim hersey yolunda gider . Ne tehlikeleri atlatiyorlar biliyorsun.

Allah razı olsun canım,,sebepte bilmiyoruzki neden,progestan bi tanr kalmıştı zaten tekrar yazdı,ilk başta baktı baktı sesini çıkarmadı bende ekrana bakıyorum bişey göremiyorum,hah dedim birşey oldu kesin,sen üzülme canım dertlerimizi paylaşıyoruz Allah razı olsun,bakalım kontroller iki haftada bir olucakmış,ikili test istedi bu arada,yaptırmıcaktım ama ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum,eğer yaptırma dese yaptırmazdım 3–4 gün içinde yaptır dedi,bide decavit verdi

Herkese merhaba!

Canım bir bende mi var bu diyordum Benim de göbeğimin bir tarafı biraz daha şiş. Sanırım rahimin şekliyle alakalı bir durum bu.
Sordum kimseden ses çıkmayınca sadece bende var sanmıştım :) yalnız değilmişiz :) canım bende ilk evvelsi gün fark ettim. Yukardan bakınca sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Nefes alıp verirken sol tarafım şişiyor. :) çok komik. Bende heralde bebeğimin kesesi o tarafta dedim. İlginç...

Canım son olarak ne dedi peki ilaç falan. Üzülme Sakın inşallah Yarabbim hersey yolunda gider . Ne tehlikeleri atlatiyorlar biliyorsun.
progestan kullanıyorum canım ona devam edicem,istirahat et dedi,başka doktorda araştırıcam,Allah razı olsun canım Hayırlısı olsun,,,

Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine bu sıralar. Yorucu işler yapma. Allahın izniyle sağlıkla gelir inşallah yavrun dünyaya...

Tamam canım inşaAllah herşey yolunda gider karamsar olmayalim tamam ben üzulmiycem ama sende kendine dikkat et kafana takma bitanem hem umut var cok şükür çünki testlerh falan istemiş birazda Dr.lar korkuyor sanirim nolur kizini sev ama ayaktayken kucağina alma ağır işler yapma kendhnd

Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine bu sıralar. Yorucu işler yapma. Allahın izniyle sağlıkla gelir inşallah yavrun dünyaya...
Amin,Saol canım,dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar,senin bebişinmi cinsiyeti belli oldu,ay okuyamadımda kafam allak bullak oldu

Amin canım inşaallah,bide bakalım ikili testi yapacak doktor ne dicek,bebek tekme falan atıyormuş canım,ben göremedim doğru düzgün,haaa cinsiyetide sordum bakalım dedi,sonra gözükmüyor daha erken dedi,erkek olsaydı belli olurmuyduki acaba

progestan kullanıyorum canım ona devam edicem,istirahat et dedi,başka doktorda araştırıcam,Allah razı olsun canım Hayırlısı olsun,,,
Evet baska bir doktora daha gorun canim. Dinlenmeye calis. Bak bebegin ne kadar guclu ki birakmamis seni. Tedbir kuldan takdir Allah tan sozune cok inanirim ben. Hersey Allahtan ama ben inaniyorum ve dua ediyorum senin icin.annesini babasini ablasini birakmayacak mucizeniz.

Amin,Saol canım,dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar,senin bebişinmi cinsiyeti belli oldu,ay okuyamadımda kafam allak bullak oldu
Yok canım benim ki değil. Edatüccar ve hayalim2014 ün kü belli oldu. Allahın izniyle kızları olacak :) ben 10 gün sonra gidicem 13+2 de. Belki o zaman öğrenebilirim. Hayırlısı bakalım.

Anam şimdiden tekmemi atıyo yaramaz olcak sanırim annesi :)

canim sikma canını bsta benimde vardi progestan ve igne birde kızı 1 hafta kayinvalideye gonderdim o ara toparladim senin kızda küçük mu çocuk la zor oluyor dinlenmek dikkat et kendine allahim cabuk atlatmani nasip etsin ins baska doktora muhakkak gorun

Ay saol canım ne güzel dualar ediyorsunuz Allah razı olsun,haklısın bakalım elden geldiği kadar dinlenicem.Hepimiz için iyi olur inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…