canım ne zaman demiştin? ben zaten yeni kurdum grubu :)Ben sana beni ekle demiştim
canım yanılıyorsun. facedeki grupları üç türlü. herkese açık, kapalı ve gizli şeklinde. herkese açık gruplar, adı üzerine herkese açık ve sen yazdığında senin ana sayfanda arkadaşların görüyor. kapalı olduğunda insanlar arama yaptığında grubun ismini ve üyelerini görebiliyor ama yazılanları göremiyorlar. (şimdilik grup böyle) gizli olduğunda da aramalarda bile çıkmıyor. (bi süre sonra grubumuzu böyle yapmamız gerekiyor zaten). ben 2011 aralık annesiyim ve 2010'dan beri facede grubumuz var. ama grup üyelerini dışında kimse yazdıklarımızı göremiyordu. hatta şimdi grubumuz gizli. ismi de çıkmıyor arama yapıldığında. sanırım anlatabilmişimdir.ben facei tercih etmıyorum cunku daha hala soylemedım kimseye. facete bı gruba uye olsan veya grupta bısı paylaşsan mılletınana ekranında görünecek. o yüzden burası ana dahaguvenlı geliyor:) yalnız 6 ay once falan telefon uygulaması vardı ve cok güzel calısıyordu. silmiştim sonra bu ay yenıden denedım ama cortlamıs @kadınlar kulübünün programı. tek sıkıntım bu suanda cunku telefondan bu sayfalara ulaşmak ıskence:)
Amin canım... Teşekkür ederim :)Tesekkurler cnm Rabbim miniklerimizi korusun .rabbim senın gonlundekilerini gerçekleştirdin
aksine burda yazılanları, dışardan herhangi biri herhangi bir kısıtlama olmadan okuyabiliyor maalesef
Canım son olarak ne dedi peki ilaç falan. Üzülme Sakın inşallah Yarabbim hersey yolunda gider . Ne tehlikeleri atlatiyorlar biliyorsun.Strese girme hiç canım boşver hiçbişeyi takma,lekelenmen geçse dahi kendini yorma,yani geçti diyerek fazla iş yapmaya kalkma,benimde canım sıkkın işte gittik geldik iyi şeyler söylemedi
Allah razı olsun canım,,sebepte bilmiyoruzki neden,progestan bi tanr kalmıştı zaten tekrar yazdı,ilk başta baktı baktı sesini çıkarmadı bende ekrana bakıyorum bişey göremiyorum,hah dedim birşey oldu kesin,sen üzülme canım dertlerimizi paylaşıyoruz Allah razı olsun,bakalım kontroller iki haftada bir olucakmış,ikili test istedi bu arada,yaptırmıcaktım ama ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum,eğer yaptırma dese yaptırmazdım 3–4 gün içinde yaptır dedi,bide decavit verdiAy bitanem üzülme nolur Allah büyüktür bolca dua edelim namazlarimda hepimize ediyorum ama sana daha çok dua edcem rabbim meleğhni korusun canım suan bebek iyimi kanama için xapilacak bisey yokmu kiz benide ağlattın dualarim seninle
Sordum kimseden ses çıkmayınca sadece bende var sanmıştım :) yalnız değilmişiz :) canım bende ilk evvelsi gün fark ettim. Yukardan bakınca sol tarafım biraz daha şiş duruyor. Nefes alıp verirken sol tarafım şişiyor. :) çok komik. Bende heralde bebeğimin kesesi o tarafta dedim. İlginç...Herkese merhaba!
Canım bir bende mi var bu diyordumBenim de göbeğimin bir tarafı biraz daha şiş. Sanırım rahimin şekliyle alakalı bir durum bu.
progestan kullanıyorum canım ona devam edicem,istirahat et dedi,başka doktorda araştırıcam,Allah razı olsun canım Hayırlısı olsun,,,Canım son olarak ne dedi peki ilaç falan. Üzülme Sakın inşallah Yarabbim hersey yolunda gider . Ne tehlikeleri atlatiyorlar biliyorsun.
Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine bu sıralar. Yorucu işler yapma. Allahın izniyle sağlıkla gelir inşallah yavrun dünyaya...Allah razı olsun canım,,sebepte bilmiyoruzki neden,progestan bi tanr kalmıştı zaten tekrar yazdı,ilk başta baktı baktı sesini çıkarmadı bende ekrana bakıyorum bişey göremiyorum,hah dedim birşey oldu kesin,sen üzülme canım dertlerimizi paylaşıyoruz Allah razı olsun,bakalım kontroller iki haftada bir olucakmış,ikili test istedi bu arada,yaptırmıcaktım ama ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum,eğer yaptırma dese yaptırmazdım 3–4 gün içinde yaptır dedi,bide decavit verdi
Tamam canım inşaAllah herşey yolunda gider karamsar olmayalim tamam ben üzulmiycem ama sende kendine dikkat et kafana takma bitanem hem umut var cok şükür çünki testlerh falan istemiş birazda Dr.lar korkuyor sanirim nolur kizini sev ama ayaktayken kucağina alma ağır işler yapma kendhndAllah razı olsun canım,,sebepte bilmiyoruzki neden,progestan bi tanr kalmıştı zaten tekrar yazdı,ilk başta baktı baktı sesini çıkarmadı bende ekrana bakıyorum bişey göremiyorum,hah dedim birşey oldu kesin,sen üzülme canım dertlerimizi paylaşıyoruz Allah razı olsun,bakalım kontroller iki haftada bir olucakmış,ikili test istedi bu arada,yaptırmıcaktım ama ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum,eğer yaptırma dese yaptırmazdım 3–4 gün içinde yaptır dedi,bide decavit verdi
Amin,Saol canım,dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar,senin bebişinmi cinsiyeti belli oldu,ay okuyamadımda kafam allak bullak olduCanım geçmiş olsun. Dikkat et kendine bu sıralar. Yorucu işler yapma. Allahın izniyle sağlıkla gelir inşallah yavrun dünyaya...
Amin canım inşaallah,bide bakalım ikili testi yapacak doktor ne dicek,bebek tekme falan atıyormuş canım,ben göremedim doğru düzgün,haaa cinsiyetide sordum bakalım dedi,sonra gözükmüyor daha erken dedi,erkek olsaydı belli olurmuyduki acabaTamam canım inşaAllah herşey yolunda gider karamsar olmayalim tamam ben üzulmiycem ama sende kendine dikkat et kafana takma bitanem hem umut var cok şükür çünki testlerh falan istemiş birazda Dr.lar korkuyor sanirim nolur kizini sev ama ayaktayken kucağina alma ağır işler yapma kendhnd
Evet baska bir doktora daha gorun canim. Dinlenmeye calis. Bak bebegin ne kadar guclu ki birakmamis seni. Tedbir kuldan takdir Allah tan sozune cok inanirim ben. Hersey Allahtan ama ben inaniyorum ve dua ediyorum senin icin.annesini babasini ablasini birakmayacak mucizeniz.progestan kullanıyorum canım ona devam edicem,istirahat et dedi,başka doktorda araştırıcam,Allah razı olsun canım Hayırlısı olsun,,,
Yok canım benim ki değil. Edatüccar ve hayalim2014 ün kü belli oldu. Allahın izniyle kızları olacak :) ben 10 gün sonra gidicem 13+2 de. Belki o zaman öğrenebilirim. Hayırlısı bakalım.Amin,Saol canım,dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar,senin bebişinmi cinsiyeti belli oldu,ay okuyamadımda kafam allak bullak oldu
Anam şimdiden tekmemi atıyo yaramaz olcak sanırim annesi :)Amin canım inşaallah,bide bakalım ikili testi yapacak doktor ne dicek,bebek tekme falan atıyormuş canım,ben göremedim doğru düzgün,haaa cinsiyetide sordum bakalım dedi,sonra gözükmüyor daha erken dedi,erkek olsaydı belli olurmuyduki acaba
Gözün aydın canım :) çok sevindim :)Kontrol den çıktık allaha Şükür iyiymiş bacaklari ile 10 cm bulmustur dedi ensesi 2. 1 çıktı ve % 60 erkek
canim sikma canını bsta benimde vardi progestan ve igne birde kızı 1 hafta kayinvalideye gonderdim o ara toparladim senin kızda küçük mu çocuk la zor oluyor dinlenmek dikkat et kendine allahim cabuk atlatmani nasip etsin ins baska doktora muhakkak gorunAmin canım inşaallah,bide bakalım ikili testi yapacak doktor ne dicek,bebek tekme falan atıyormuş canım,ben göremedim doğru düzgün,haaa cinsiyetide sordum bakalım dedi,sonra gözükmüyor daha erken dedi,erkek olsaydı belli olurmuyduki acaba
Ay saol canım ne güzel dualar ediyorsunuz Allah razı olsun,haklısın bakalım elden geldiği kadar dinlenicem.Hepimiz için iyi olur inşaallahEvet baska bir doktora daha gorun canim. Dinlenmeye calis. Bak bebegin ne kadar guclu ki birakmamis seni. Tedbir kuldan takdir Allah tan sozune cok inanirim ben. Hersey Allahtan ama ben inaniyorum ve dua ediyorum senin icin.annesini babasini ablasini birakmayacak mucizeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?