2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım hepimizde oldu bi dönem kanama alanı bazısı çok bazısı az inşallah sende atlatırsın merak etme. Bol bol dinlen canım iş yapmamaya çalış mümkünse sadece kızınla ilgilen :)

MaasaAllah bıtanem sanki yüzü bıle tam belli bu arada kusura bakma esimın erken geliceği tuttu giremedım nete ben de birazdan yolluyorum

Kanama yeri sağdaki mi yoksa mouse nin olduğu alttaki siyahlıkmi . Benimde var siyah lik bebegin yanında ufak ama hiç Dr demedi kanama yeri diye

boyutunu söylemedi canım,çok dedi sadece.Bu ultrasom resminde kesenin yanındaki dimi,kesenin yarısı kadar galiba,resimden anlayamadım
,orda ekrandada görüntü çok gidip geliyordu
Canim ben bir yerde okumustum kesenin ucte ikisini kaplamadigi surece bisey olmaz demis bi doktor.. Ama dikkat et dinlen bol bol.. Su ic.. İnsallah bi dahaki kontrole gecmis ya da kuculmus olur..

Kızlar merhaba bugün ben de ikili tarama için gidenlerdenim,beni unuttunuz:)çok şükür biz de iyiyiz bebişimle,tahlil sonucu 1hafta sonra çıkçakmış,gelişimi iyi hatta biraz önde dedi maşallah,kanama yerini de göremedi ama progestanı 2günde 1 almaya devam et dedi,cinsiyete gelince tahminde bulunsanız dedim,herkes erkek diyo gönlümde kız var dedim,ama tahmine göre kıyafet almıycaksın dedi tamam dedim,baktı baktı ama bebiş uslu olcak galiba çok hareket etmedi,tahminde bulunamıycam dedi,27 Kasım'da artık yani 1ay sonra randevum,olsun sağlıklı olduğunu duydum ya içim rahatladı,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş,burda kötü haberlere hep beraber üzülüp iyilere beraber seviniyoruz aile gibi olduk ne güzel,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımızda da birlikte olalım inş:)

Canım herkez kontroldeydi bugün ondan arada kaynamissin:) çok iyi gözün aydın inşallah saglikla doğar minikin

Bu arada facebook grubunu bulamadım,,açıldıysa arada hatırlatmak lazım burdan

Ohh çok sevindim canım Rabbim her daim sağlıklı sıhhatli etsin bebişlerimizi inşallah, sende benim gibi öğrenemeyenlerdensin desene :)

Ohh çok sevindim canım Rabbim her daim sağlıklı sıhhatli etsin bebişlerimizi inşallah, sende benim gibi öğrenemeyenlerdensin desene :)
Âmin cnm cümlemizinkileri inş:)evet öğrenemedik ama olsun sağlıklı olsunlar da,,

Ben ufak bir hatuırlatma yapayım da ! 3 kişi 1 gün uyarı aldılar...

Canım lütfen üzülme diğer yazdıklarını da okudum hemen hemen, bende de vardı kanama alanı progestan coraspin ve decavit kullanıyorum 3 tane de iğne yaptırdım 15 günde falan toparlandı sonra bahsetmek kanama alanından... ve bence en önemlisi istirahatti. Ne yap et herseyi boşver ben de yalnızım benim de yakınları yanımda değil çok az kalkmaya çalıştım hem iki yastık bırakıp uzattım ayaklarımi bunlar iyi geldi.. Allahım yardimcin olsun canım arkadaşım inşallah geçecek senin de..

Kontrol den çıktık allaha Şükür iyiymiş bacaklari ile 10 cm bulmustur dedi ensesi 2. 1 çıktı ve % 60 erkek
Kontrol den çıktık allaha Şükür iyiymiş bacaklari ile 10 cm bulmustur dedi ensesi 2. 1 çıktı ve % 60 erkek

Hadi Gözünaydin canım benim iyiymiş ya en önemlisi bu Allahım daha sonuna kadar götürmeyi nasip etsin insallahhh hepimize...

Hayırlı olsun canım benim de vardı kontrolüm iyi haberler almışız çok şükür ben de hicbir yorum alamadim cinsiyetle ilgili ama iyi oldugunu duydum havalara uctum yettti bana...aynen 27 kasımda kontrolümüz tekrar .. hakkımızda hayırlısı olsun ..

Canim gozunaydin.. Yeni gordum mesajini.. Ben de seni merak ediyordum.. Masallah hep iyi seyler soylemis doktorun.. Gozunaydin.. Yarin da benim kontrolum var.. İnsallah yarin ben de buraya iyi seyler yazabilirim..

Bende bulamamış tim canım arkadaş ismini verdi önce onu ekledim sonra gruba girebildim ancak
ben grup bulamadığım için bugün kendim bi grup açtım ama sanırım çoğunuzun ilgisini çekmedi. tercih meselesi tabi ki! ama eğer hali hazırda daha önceden bir grup varsa onu bulup ona katılmak isterim. ama nasıl? katılanlardan birisi beni de ekler ya da teklif gönderirse olabilir sanırım. Adım, Derya Demirci Tecer. Adımın sanımın duyulması, ya da deşifre olmak da böyle doğal bir süreçte çok da önemli değil.
herkese iyi geceler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…