- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
İçerdeki kanama çokmuş canım,zaten birikinti vardı ama çoğalmışNe dedi ki canım
Geldim canım benim kızı zaptetmeye çalışıyorum sırtımda tepiniyor,nerden başlıyım şimdi bilmiyorum içerde kanama çokmuş plasentayı kaldırmış,yaşamazdı bu kadar kanamaya dedi,kalp atışlarını her sefernde dinketiyor zaten napıyımne ediyüm bilmiyorum,bide orda yeni doğmuş bi bebek gördüm benimkide böyle olucak diyodum çok fena oldum şimdi gözlerim doldu
Canim ben bir yerde okumustum kesenin ucte ikisini kaplamadigi surece bisey olmaz demis bi doktor.. Ama dikkat et dinlen bol bol.. Su ic.. İnsallah bi dahaki kontrole gecmis ya da kuculmus olur..boyutunu söylemedi canım,çok dedi sadece.Bu ultrasom resminde kesenin yanındaki dimi,kesenin yarısı kadar galiba,resimden anlayamadım
,orda ekrandada görüntü çok gidip geliyordu
Canım herkez kontroldeydi bugün ondan arada kaynamissin:) çok iyi gözün aydın inşallah saglikla doğar minikinKızlar merhaba bugün ben de ikili tarama için gidenlerdenim,beni unuttunuz:)çok şükür biz de iyiyiz bebişimle,tahlil sonucu 1hafta sonra çıkçakmış,gelişimi iyi hatta biraz önde dedi maşallah,kanama yerini de göremedi ama progestanı 2günde 1 almaya devam et dedi,cinsiyete gelince tahminde bulunsanız dedim,herkes erkek diyo gönlümde kız var dedim,ama tahmine göre kıyafet almıycaksın dedi tamam dedim,baktı baktı ama bebiş uslu olcak galiba çok hareket etmedi,tahminde bulunamıycam dedi,27 Kasım'da artık yani 1ay sonra randevum,olsun sağlıklı olduğunu duydum ya içim rahatladı,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş,burda kötü haberlere hep beraber üzülüp iyilere beraber seviniyoruz aile gibi olduk ne güzel,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımızda da birlikte olalım inş:)
Saol cnm inş.hepimizin minikleri sağlıkla doğsunlar:)Canım herkez kontroldeydi bugün ondan arada kaynamissin:) çok iyi gözün aydın inşallah saglikla doğar minikin
Kızlar merhaba bugün ben de ikili tarama için gidenlerdenim,beni unuttunuz:)çok şükür biz de iyiyiz bebişimle,tahlil sonucu 1hafta sonra çıkçakmış,gelişimi iyi hatta biraz önde dedi maşallah,kanama yerini de göremedi ama progestanı 2günde 1 almaya devam et dedi,cinsiyete gelince tahminde bulunsanız dedim,herkes erkek diyo gönlümde kız var dedim,ama tahmine göre kıyafet almıycaksın dedi tamam dedim,baktı baktı ama bebiş uslu olcak galiba çok hareket etmedi,tahminde bulunamıycam dedi,27 Kasım'da artık yani 1ay sonra randevum,olsun sağlıklı olduğunu duydum ya içim rahatladı,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş,burda kötü haberlere hep beraber üzülüp iyilere beraber seviniyoruz aile gibi olduk ne güzel,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımızda da birlikte olalım inş:)
Bende bulamamış tim canım arkadaş ismini verdi önce onu ekledim sonra gruba girebildim ancakBu arada facebook grubunu bulamadım,,açıldıysa arada hatırlatmak lazım burdan
Âmin cnm cümlemizinkileri inş:)evet öğrenemedik ama olsun sağlıklı olsunlar da,,Ohh çok sevindim canım Rabbim her daim sağlıklı sıhhatli etsin bebişlerimizi inşallah, sende benim gibi öğrenemeyenlerdensin desene :)
Biz nasıl bulucaz???:)Bende bulamamış tim canım arkadaş ismini verdi önce onu ekledim sonra gruba girebildim ancak
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
Geldim canım benim kızı zaptetmeye çalışıyorum sırtımda tepiniyor,nerden başlıyım şimdi bilmiyorum içerde kanama çokmuş plasentayı kaldırmış,yaşamazdı bu kadar kanamaya dedi,kalp atışlarını her sefernde dinketiyor zaten napıyımne ediyüm bilmiyorum,bide orda yeni doğmuş bi bebek gördüm benimkide böyle olucak diyodum çok fena oldum şimdi gözlerim doldu
Kontrol den çıktık allaha Şükür iyiymiş bacaklari ile 10 cm bulmustur dedi ensesi 2. 1 çıktı ve % 60 erkek
Kontrol den çıktık allaha Şükür iyiymiş bacaklari ile 10 cm bulmustur dedi ensesi 2. 1 çıktı ve % 60 erkek
Kızlar merhaba bugün ben de ikili tarama için gidenlerdenim,beni unuttunuz:)çok şükür biz de iyiyiz bebişimle,tahlil sonucu 1hafta sonra çıkçakmış,gelişimi iyi hatta biraz önde dedi maşallah,kanama yerini de göremedi ama progestanı 2günde 1 almaya devam et dedi,cinsiyete gelince tahminde bulunsanız dedim,herkes erkek diyo gönlümde kız var dedim,ama tahmine göre kıyafet almıycaksın dedi tamam dedim,baktı baktı ama bebiş uslu olcak galiba çok hareket etmedi,tahminde bulunamıycam dedi,27 Kasım'da artık yani 1ay sonra randevum,olsun sağlıklı olduğunu duydum ya içim rahatladı,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş,burda kötü haberlere hep beraber üzülüp iyilere beraber seviniyoruz aile gibi olduk ne güzel,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımızda da birlikte olalım inş:)
Canim gozunaydin.. Yeni gordum mesajini.. Ben de seni merak ediyordum.. Masallah hep iyi seyler soylemis doktorun.. Gozunaydin.. Yarin da benim kontrolum var.. İnsallah yarin ben de buraya iyi seyler yazabilirim..Kizlar Günaydınnnnnn
Kontrolden çıktım Allahıma yüz binlerce şükür bebeğim iyi 5 gun falan oynuyor satla. doktor bey aile tanıdığımız olduğu için gerçekten çok ilgiliydi ve burdan bir çok arkadaşımın da yüreğine su serpecek şeyler söyledi. Ense kalınlığı güzel burun kemiği güzel dedi sıvı alınmadığı sürece kesin bilgi vermeyeceğim için ve burdan normal göründüğü için ikili teste veya diğerlerine ihtiyaç yok dedi .. kendi eşime bile yaptırmadim dedi .. suyu güzel bebek iyi gelişmiş dedi Allahıma yüzbinlerce şükür. . Coraspin e devam et vitamini de ama artık progestan kullanma dedi.. Karaciğer değerini yüksek buldu progestandan kaynaklı dedi.. cinsiyet tahmini için erken dedi 1 ay sonra...
Bu arada bulantı için ilaç yazayım mi dedi Hayır sabahları oluyor kalsın ben daha iyi hissediyorum deyince çok güldü çok alakasız dedi bu aylarda zaten yavaş yavaş geçmeye başlayacak dedi ..rahat olun kızlar.
O kadar mutluyum ki Rabbim hepinize güzel haber almayi nasip etsin...
ben grup bulamadığım için bugün kendim bi grup açtım ama sanırım çoğunuzun ilgisini çekmedi. tercih meselesi tabi ki! ama eğer hali hazırda daha önceden bir grup varsa onu bulup ona katılmak isterim. ama nasıl? katılanlardan birisi beni de ekler ya da teklif gönderirse olabilir sanırım. Adım, Derya Demirci Tecer. Adımın sanımın duyulması, ya da deşifre olmak da böyle doğal bir süreçte çok da önemli değil.Bende bulamamış tim canım arkadaş ismini verdi önce onu ekledim sonra gruba girebildim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?