- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Canım cinsiyet e gelince banada erkek olsa bişeyleri biyerlerden gözükürdü :) gibi geliyo Allah gönlüne göre versin inşaAllah canimAmin canım inşaallah,bide bakalım ikili testi yapacak doktor ne dicek,bebek tekme falan atıyormuş canım,ben göremedim doğru düzgün,haaa cinsiyetide sordum bakalım dedi,sonra gözükmüyor daha erken dedi,erkek olsaydı belli olurmuyduki acaba
Evet öyle dedi canım ben arada çok belli belirsiz bişeyler hissediyodum belkide odur :)benim kızada çok hareketli erkekmi acaba demişti hemşire,annemde gitmiş erkek için hastane çıkışı falan almıştı,bi baktıkki kızmışAnam şimdiden tekmemi atıyo yaramaz olcak sanırim annesi :)
Amin tatlım ne dicem aklıma getirdin,usg resminde kordonu gözüküyordu başkada bişey göremedimCanım cinsiyet e gelince banada erkek olsa bişeyleri biyerlerden gözükürdü :) gibi geliyo Allah gönlüne göre versin inşaAllah canim
İşte ben o yönden biraz zorluk çekiyorum,yardım edecek kimsem yok,yakında akraba yok,yapsan olmuyor yapmasan olmuyor,bırakıcam en sonunda çöp eve dönsüncanim sikma canını bsta benimde vardi progestan ve igne birde kızı 1 hafta kayinvalideye gonderdim o ara toparladim senin kızda küçük mu çocuk la zor oluyor dinlenmek dikkat et kendine allahim cabuk atlatmani nasip etsin ins baska doktora muhakkak gorun
Usg resminh yanindaysa atsana bende atıyim bakalim benimkine kiz dediya benziyolar birbirlerine bakalım :)Amin tatlım ne dicem aklıma getirdin,usg resminde kordonu gözüküyordu başkada bişey göremedim
Birak dönsün canim bebeginden önemli mi oldugu kadarİşte ben o yönden biraz zorluk çekiyorum,yardım edecek kimsem yok,yakında akraba yok,yapsan olmuyor yapmasan olmuyor,bırakıcam en sonunda çöp eve dönsün
Evet canim dinlen yalan xanlış topla işte valla benim durumda tehlikeli ya bende öyle yapıyorum napıym bebısim iyi olsunda ama senin bakman gereken tatlişin var :)İşte ben o yönden biraz zorluk çekiyorum,yardım edecek kimsem yok,yakında akraba yok,yapsan olmuyor yapmasan olmuyor,bırakıcam en sonunda çöp eve dönsün
yanımda canım 2 tane vermiş çekeyim birazdan :)Usg resminh yanindaysa atsana bende atıyim bakalim benimkine kiz dediya benziyolar birbirlerine bakalım :)
Maşallah bıgün prenseslerin günü oldu canm Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinSanırım bir prenses de bana geliyo % 70 dedi Dr ama bilmiyosak % 50 zaten dedi 10 gün sonra bidaha bakcaz ama kız işte yaaa hayırlısıyla kız olsuuuunnn :)
Birak dönsün canim bebeginden önemli mi oldugu kadar
Telefonumun sarjı dolsun biraz,düşük olunca flas çalışmıyor :) o olmazsada kapkarsnlık çıkar :)Usg resminh yanindaysa atsana bende atıyim bakalim benimkine kiz dediya benziyolar birbirlerine bakalım :)
Usg resminh yanindaysa atsana bende atıyim bakalim benimkine kiz dediya benziyolar birbirlerine bakalım :)
Strese girme hiç canım boşver hiçbişeyi takma,lekelenmen geçse dahi kendini yorma,yani geçti diyerek fazla iş yapmaya kalkma,benimde canım sıkkın işte gittik geldik iyi şeyler söylemedi
canim kanama alani ne kadarmis?.. Ne dedi doktor.. Bende de vardi 2.5 cm.. Seninki daha kucuk gozuktu bana..Telefonumun sarjı dolsun biraz,düşük olunca flas çalışmıyor :) o olmazsada kapkarsnlık çıkar :)
boyutunu söylemedi canım,çok dedi sadece.Bu ultrasom resminde kesenin yanındaki dimi,kesenin yarısı kadar galiba,resimden anlayamadımcanim kanama alani ne kadarmis?.. Ne dedi doktor.. Bende de vardi 2.5 cm.. Seninki daha kucuk gozuktu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?