2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım cinsiyet e gelince banada erkek olsa bişeyleri biyerlerden gözükürdü :) gibi geliyo Allah gönlüne göre versin inşaAllah canim

Anam şimdiden tekmemi atıyo yaramaz olcak sanırim annesi :)
Evet öyle dedi canım ben arada çok belli belirsiz bişeyler hissediyodum belkide odur :)benim kızada çok hareketli erkekmi acaba demişti hemşire,annemde gitmiş erkek için hastane çıkışı falan almıştı,bi baktıkki kızmış

İşte ben o yönden biraz zorluk çekiyorum,yardım edecek kimsem yok,yakında akraba yok,yapsan olmuyor yapmasan olmuyor,bırakıcam en sonunda çöp eve dönsün

İşte ben o yönden biraz zorluk çekiyorum,yardım edecek kimsem yok,yakında akraba yok,yapsan olmuyor yapmasan olmuyor,bırakıcam en sonunda çöp eve dönsün
Evet canim dinlen yalan xanlış topla işte valla benim durumda tehlikeli ya bende öyle yapıyorum napıym bebısim iyi olsunda ama senin bakman gereken tatlişin var :)

[QUOTE="cAnImVEcAnI, post: 37544686, member: Alla]Geldim canım benim kızı zaptetmeye çalışıyorum sırtımda tepiniyor,nerden başlıyım şimdi bilmiyorum içerde kanama çokmuş plasentayı kaldırmış,yaşamazdı bu kadar kanamaya dedi,kalp atışlarını her sefernde dinketiyor zaten napıyımne ediyüm bilmiyorum,bide orda yeni doğmuş bi bebek gördüm benimkide böyle olucak diyodum çok fena oldum şimdi gözlerim doldu[/QUOTE]
Uzulme canim sebepsizce herseye derman veren Allah.b ende yuzde yuz dusuk riski ile gezdim ..zaman zaman kaygili ve uzuntuluyuz ama duanin acamayacagi kapi yok rabbim korur minigi ins

canim kanama alani ne kadarmis?.. Ne dedi doktor.. Bende de vardi 2.5 cm.. Seninki daha kucuk gozuktu bana..
boyutunu söylemedi canım,çok dedi sadece.Bu ultrasom resminde kesenin yanındaki dimi,kesenin yarısı kadar galiba,resimden anlayamadım
,orda ekrandada görüntü çok gidip geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…