- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Günaydn canim maşaAllah bebisin iyıya bi sonraki kontrölde görürsün inşaAllah :) cinsiyeti de óğrenirsin Allah gönlüne góre versin canımKızlar merhaba bugün ben de ikili tarama için gidenlerdenim,beni unuttunuz:)çok şükür biz de iyiyiz bebişimle,tahlil sonucu 1hafta sonra çıkçakmış,gelişimi iyi hatta biraz önde dedi maşallah,kanama yerini de göremedi ama progestanı 2günde 1 almaya devam et dedi,cinsiyete gelince tahminde bulunsanız dedim,herkes erkek diyo gönlümde kız var dedim,ama tahmine göre kıyafet almıycaksın dedi tamam dedim,baktı baktı ama bebiş uslu olcak galiba çok hareket etmedi,tahminde bulunamıycam dedi,27 Kasım'da artık yani 1ay sonra randevum,olsun sağlıklı olduğunu duydum ya içim rahatladı,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun inş,burda kötü haberlere hep beraber üzülüp iyilere beraber seviniyoruz aile gibi olduk ne güzel,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımızda da birlikte olalım inş:)
Normal o zaman off daha çook var 22 sinde kontrolümnormalde ayda 1'miş kontroller zaten,doktor söylemişti ilk hamileliğimdede öyleydi,35 günde bir çağırdığı bile olurdu,son aylarda kontrol aralarının süresi kısalıyor,zararlımı diilmi bilemiyorum öyle söylentiler var,inşaallah diildir
Ya başka bi doktora kaçak gidesim var:) kuzucuğu merak ediyorum iyi mi diye...kuzum ben doktoruma sordum hiç bir zararı yok çünkü ben 15günde 1 gidiyorum hatta bazen haftada 1... mesela ikili test sonuçlarım için bir hafta sonra gidecem ve tekrar muayene edecek beni... ama bu aydan sonra ayda 1 çağıracağını söyledi.. nasıl sabredicem bilmiyorummm
Normal canım günler geçmiyor ama öyle,boşver bebek iyi olsunda ayda bir olsun...mNormal o zaman off daha çook var 22 sinde kontrolüm
Ya başka bi doktora kaçak gidesim var:) kuzucuğu merak ediyorum iyi mi diye...
Merak merak merakkkkk
aynı dertlere sahipmişiz vallaha sabaha kadar uyuyamıyorum zaten wcden çıkamıyorum bide bu ağrı olunca işler dahada zorlaştı napalım artık bebişler hayırlı sağlıklı olsunlarda çekeriz yapacak bişey yokBende bayilma olmadi sadece bi kere bayilma esiginden dondum. Arka tarafimin buyuk bir bolumu agriyor 2 gundur ayni zamanda sag kasigimda inceden batma var.uzun sure ayni tarafima yatinca agridan utaniyorum bide
Günaydın kızlar benim doktorum beni ayda bir görüyor ve bana bu süre çok uzun geliyor .Acaba haftaya falan başka bi doktora gidip bebeğimi gösem bi zararı olur mu?Kimisi ultrason zararlı kimisi de değil sadece ses dalgası diyor.
Günaydin canim zararli olsa bile bz bilemeyizde çok azdır belki ama doktorlar da bakmadan nasıl görcekler ayrica biz hamilelere hafif ağrı kesiciler dışinda ilaç yazmiyolar bebişlere dokunmasın diye bence zarari olsa bakmazlar usg ile bu arada benide ayda bir çağıriyor ama haftasinda yine kontröle çağıyor canımGünaydın kızlar benim doktorum beni ayda bir görüyor ve bana bu süre çok uzun geliyor .Acaba haftaya falan başka bi doktora gidip bebeğimi gösem bi zararı olur mu?Kimisi ultrason zararlı kimisi de değil sadece ses dalgası diyor.
günaydın canım,hayırlu cumalar...hani resim nerdeGünaydın arkadaşlar :) :) Hayirli nurlu cumalar <3
Şişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucakcAnImVEcAnI canım sen İstanbul un neresindensin. Belki duyduğumuz tavsiyeleri iletiriz birbirimize. Bende İstanbul dayım
Günaydın tatlim Aaaa şansa bak :) canımya bu arada dünden beri uğraşiyorum fntoğrafı gónderemiyorum ufffDoktor bana decavit vermesine rağmen dün eczanede elevit vermişler,o an üzüntüyle açıp bakmamıştım bile,bu sabah gördüm şok oldum,elevite takmıştım çoktandır zaten,poşette numara falanda yok,yarın gidip değiştiricem,sinir oldum ya
Canım ne tesadûf benimde esim orda calisiyo :)Şişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak
Baktım canim hatta yorumda attım sanaŞişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak
sağlık olsun napalım :) bende dün çok uğraştım zor yüklendi internet yavaş ondan sanırımGünaydın tatlim Aaaa şansa bak :) canımya bu arada dünden beri uğraşiyorum fntoğrafı gónderemiyorum ufff
öylemi canım :) sen nerde oturuyorsun,dün aklıma gelmişti senin dörtlü test fiyatın uygundu,ikiliyi ne kadara yaptırdın diye sorucaktımCanım ne tesadûf benimde esim orda calisiyo :)
Şişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?