2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydn canim maşaAllah bebisin iyıya bi sonraki kontrölde görürsün inşaAllah :) cinsiyeti de óğrenirsin Allah gönlüne góre versin canım

Normal o zaman off daha çook var 22 sinde kontrolüm

Ya başka bi doktora kaçak gidesim var:) kuzucuğu merak ediyorum iyi mi diye...
Merak merak merakkkkk

Bende bayilma olmadi sadece bi kere bayilma esiginden dondum. Arka tarafimin buyuk bir bolumu agriyor 2 gundur ayni zamanda sag kasigimda inceden batma var.uzun sure ayni tarafima yatinca agridan utaniyorum bide
aynı dertlere sahipmişiz vallaha sabaha kadar uyuyamıyorum zaten wcden çıkamıyorum bide bu ağrı olunca işler dahada zorlaştı napalım artık bebişler hayırlı sağlıklı olsunlarda çekeriz yapacak bişey yok

Benide ayda bir çağırıyor ama bana da çok uzun geliyor :)
Ultrason bence zararlı değil ama büyüklet hep zararlı diyor :)

Günaydin canim zararli olsa bile bz bilemeyizde çok azdır belki ama doktorlar da bakmadan nasıl görcekler ayrica biz hamilelere hafif ağrı kesiciler dışinda ilaç yazmiyolar bebişlere dokunmasın diye bence zarari olsa bakmazlar usg ile bu arada benide ayda bir çağıriyor ama haftasinda yine kontröle çağıyor canım

Doktor bana decavit vermesine rağmen dün eczanede elevit vermişler,o an üzüntüyle açıp bakmamıştım bile,bu sabah gördüm şok oldum,elevite takmıştım çoktandır zaten,poşette numara falanda yok,yarın gidip değiştiricem,sinir oldum ya

Günaydın tatlim Aaaa şansa bak :) canımya bu arada dünden beri uğraşiyorum fntoğrafı gónderemiyorum ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…