2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim gozunaydin.. Yeni gordum mesajini.. Ben de seni merak ediyordum.. Masallah hep iyi seyler soylemis doktorun.. Gozunaydin.. Yarin da benim kontrolum var.. İnsallah yarin ben de buraya iyi seyler yazabilirim..

Canım arkadaşım Allahım sana gupguzel haberler almayi nasip etsin, biliyorsun aynı dönemde sorunlu bir gebelik geçirdik ve bu gebeliğimde sanki beni hiç tanımasanda en çok sen anladın gibi hissettim neden oyle bilmiyorum çok ısındım sana... kanaman diyince hemen dualar okudum sana kendim gibi...gozlerim doldu yine bak..kendime oldugu kadar cok istiyorum bugun alacagin haberlerin guzel olmasini.... alacaksın da inşallah ben inanıyorum. .

Allahım yardimcin olsun insallah... DUAlarim seninle canım benim...

Dün gece de ben böyleydim o kadar iyi anlıyorum ki heyecanini canım iyi düşün iyi olsun hersey..olumlu şeyler yazacaksınız tabi inşallah dört gözle bekliyoruz iyi haberlerinizi ...

İçerdeki kanama çokmuş canım,zaten birikinti vardı ama çoğalmış

tatlım o alanın olduğuu sen de biliyordun zaten neden moral bozucu saçma sapan konuşmuş ki... bir çözüm bulsun madem olumsuz konuşup moral bozmakla doktor mu olunuyor... bu doktorlara sinir oluyorum artık varsa yoksa ya kürtaj ya düşük ya ölürdü ya bilmem ne.. yerinde olsaydım doktorla kavga etmiştim ben... başka doktora da git tatlım canını da sıkma bu doktorlar böyle moral bozmak için varlar

saol bitanem,başka doktor arıyorum internetten araştırdım,evime yakınlarda olsun istiyorum yakınlardaki hastanelerde içime sinmiyor,güzel bi yer buldum dora hastanesi ultrasonuda 3d 4d ama bayan doktor tercih ediyorum,tek doktor ve erkek,dünden beri düşünüp duruyorum iyi bir doktor bulmam lazım mutlaka

bence de çok iyi bir doktor bul tatlım hangi şehirdesin sen.. çevreye de sorultur canım sana fikir versinler.. her şey güzel olucak hiç korkma bebiş strese girmesin annesi

bence de çok iyi bir doktor bul tatlım hangi şehirdesin sen.. çevreye de sorultur canım sana fikir versinler.. her şey güzel olucak hiç korkma bebiş strese girmesin annesi
İstanbuldayım canım,çevredeki tanıdıklarda bildikleri hastaneleri öneriyorlar olmazsa sırayla denicem artık,belki burdaki arkadaşlarda önerilerde bulunurlar :)

CANImvECANI inş gusel bir Dr bulursun.en iyisi Dr unu degıstr zaman kaybetme.Rabbim bebişini sana bağışlasın

ay çok kötü oldum birden afedersinizz kahvaltıda ne yediysem kustum hala midem bulanıyor delirecem ya

Sen benim aklımdaydın canım unutmadım,dün biraz morallerimiz bozuldu soramadım,haberini bekliyodum yani :) gözün aydın :)
Cinsiyet belli olmamş,benimlide gözükmedi

Son düzenleme:
Canim ben bir yerde okumustum kesenin ucte ikisini kaplamadigi surece bisey olmaz demis bi doktor.. Ama dikkat et dinlen bol bol.. Su ic.. İnsallah bi dahaki kontrole gecmis ya da kuculmus olur..
İnşaallah canım bende o ümitle gidecem bir dahaki kontrole,artık soracaklarımıda tek tek yazıp gidicem orda unutuyorum herşeyi

Günaydın kızlar benim doktorum beni ayda bir görüyor ve bana bu süre çok uzun geliyor .Acaba haftaya falan başka bi doktora gidip bebeğimi gösem bi zararı olur mu?Kimisi ultrason zararlı kimisi de değil sadece ses dalgası diyor.

normalde ayda 1'miş kontroller zaten,doktor söylemişti ilk hamileliğimdede öyleydi,35 günde bir çağırdığı bile olurdu,son aylarda kontrol aralarının süresi kısalıyor,zararlımı diilmi bilemiyorum öyle söylentiler var,inşaallah diildir

kuzum ben doktoruma sordum hiç bir zararı yok çünkü ben 15günde 1 gidiyorum hatta bazen haftada 1... mesela ikili test sonuçlarım için bir hafta sonra gidecem ve tekrar muayene edecek beni... ama bu aydan sonra ayda 1 çağıracağını söyledi.. nasıl sabredicem bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…