2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay canim benim allah razi olsun.. Cok tesekkur ederim.. Edilen dualarin yerine ulastigina cok inaniyorum.. O yuzden her kontrolden once burdan dua istiyorum.. Bi de birine hic tanimadigi birinin ettigi dua daha da hayirliymis.. Ben de hep dua ediyorum size.. Allah insallah dualarimizi kabul eder.. Randevum 15.30 da cikinca yazarim insalllah..

öylemi canım :) sen nerde oturuyorsun,dün aklıma gelmişti senin dörtlü test fiyatın uygundu,ikiliyi ne kadara yaptırdın diye sorucaktım
Canım ben oraya bıraz uzak oturuyorum kayaşehirdeyim ikili testi benim kendi doktorum istedi ve muayene günvmdü ondan bide muayene ücreti vermedim 75, tl ye yaptirmıştim,

Canim ben acibadem fulya ya gidiyorum. Tavsiye ederim. Bi arkadasimda florance nightingale ye gidiyor.
canım burdaki florance nightgale'in sgk anlaşması yokmuş,dün orayıda aramıştım,çağlayandakinde var oda bana yine uzak,acıbadem fulyada arkadaşım çalışıyor hiç aklıma gelmemişti orası :) ne kadar muayene ücreti

Artik sabahlari tansiyon dusmeleri azaldi kilo verdigim halde karnim sipsivri cikyi artik baya belli okuyo bol pabtolon giyiyrm gecen hamileligimde pantolonm kalmisti artik bi iki hFtaya giyerim gibi gorunuyo bnde dun gordum basi asagida kici yukarda aerobik yapiyo sanki bacaklarini indirip kaldiriyo ama tek sorun kese asagida su serklaji yapinca biraz rahatlicm artij

bi rüya gördüm ki sabah işe uçarak geldim:) rüyamda doğum yaptım ikinciye yapıom rüyamda doğumu bu arada ikiside çok kolay oldu umuyorum ki gerçektede öyle olsun:) bembeyaz bi beze sarılı boncuk boncuk bakan bi bebeğim oldu cinsiyetini bilmiyorum ama bebeğimi emzirdim allahım ne güzel bi duyguydu o yaa rabbim gerçeğinide hayırlısıyla yaşatsın bu gazla bi sürü çocuk yaparım ben

kızlar bırsey farkettım eger tuvaletım gelmısse yada ggaz var kasıklarım daha şiddetli agrıyo. sankı baskı yapınca gıbı sancılar gırıyo. sonrasındada agrı oluyoda o en şiddetli hali gıbı olmuo

İnsaAllah canım rabbim bizleri bir avazda kurtarsın inşaAllah bende yakınlarda böyle bir rüya görmüştûm göğsûmden sût geliyodu bebdğim yeni doğmuştu rûyalar ne güzel ağrısız acısiz bende emzirıyodum çok güzel bi duyguydu

Şişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak

Hım üzgünüm canım ben küçükyalıdayım anadolu yakasını araştırmıştım hep. Neyseki başka arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar :)

Eki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyo şimdiden
Oy maşallah kuzucuğa ya çok masum Allah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin çok güzel poz vermiş duygulandım

Benim de şikayetlerim azaldı ama istifralarım arttı tuhaf :) haha aerobik demek maşallah senin de kuzucuğuna. Hayırlısıyla olursun Allah yardımcın olsun.

Harika bir rüya Allah hayırlara vesile etsin bende dün bi düşündüm güzel şey bu hamilelik ya :) emzirme hissini de yaşadın mı ben en çok onu merak ediyorum :)

Canım bende biraz srnn şikayetnle gittim dr a. Doktor çok normal içinde bür kese var greyfurttan büyük ve büyüyo git gide kendine yer yapıyo dedi. Dün sabah da arkadaşlarıma anlattım bana çok evham yapıyosun hamilesin tabiki ağrıcak belin kasığın karnın dediler. Üzüldüm biraz hatta alındım onlara bende hormonlardan evham yapıyorum işte bir de ilk hamileliğim diye sanırım. Ama gel gör ki haklılar çok evham yapıyorum

kızlar bugün bir uğursuzluk var üstümde sanki yaa.. az önce kaydım düşüyordum kapıya tutundum tutunurken omzumu çarptım çok korktum birden kasıklarım ağırdı allahtan düşmedim

Amin canım benim

kızlar bugün bir uğursuzluk var üstümde sanki yaa.. az önce kaydım düşüyordum kapıya tutundum tutunurken omzumu çarptım çok korktum birden kasıklarım ağırdı allahtan düşmedim
çok geçmiş olsun. ben d ne zaman kendimi istemsiz kassam, hapsururken veya öğürrken vs. kasıkta hemen batma oluyor. hem korkyorum hem sevınıyorum. sonuçta normal zamana olmayan bısey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…