- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Eki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyoşimdiden
Ay canim benim allah razi olsun.. Cok tesekkur ederim.. Edilen dualarin yerine ulastigina cok inaniyorum.. O yuzden her kontrolden once burdan dua istiyorum.. Bi de birine hic tanimadigi birinin ettigi dua daha da hayirliymis.. Ben de hep dua ediyorum size.. Allah insallah dualarimizi kabul eder.. Randevum 15.30 da cikinca yazarim insalllah..Canım arkadaşım Allahım sana gupguzel haberler almayi nasip etsin, biliyorsun aynı dönemde sorunlu bir gebelik geçirdik ve bu gebeliğimde sanki beni hiç tanımasanda en çok sen anladın gibi hissettim neden oyle bilmiyorum çok ısındım sana... kanaman diyince hemen dualar okudum sana kendim gibi...gozlerim doldu yine bak..kendime oldugu kadar cok istiyorum bugun alacagin haberlerin guzel olmasini.... alacaksın da inşallah ben inanıyorum. .
Allahım yardimcin olsun insallah... DUAlarim seninle canım benim...
Maşaallah bebişe,kız uyuyodur belki aman boşver uslu olsun,öyle deme :)Eki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyoşimdiden
Canım ben oraya bıraz uzak oturuyorum kayaşehirdeyim ikili testi benim kendi doktorum istedi ve muayene günvmdü ondan bide muayene ücreti vermedim 75, tl ye yaptirmıştim,öylemi canım :) sen nerde oturuyorsun,dün aklıma gelmişti senin dörtlü test fiyatın uygundu,ikiliyi ne kadara yaptırdın diye sorucaktım
Ya başka bi doktora kaçak gidesim var:) kuzucuğu merak ediyorum iyi mi diye...
Merak merak merakkkkk
canım burdaki florance nightgale'in sgk anlaşması yokmuş,dün orayıda aramıştım,çağlayandakinde var oda bana yine uzak,acıbadem fulyada arkadaşım çalışıyor hiç aklıma gelmemişti orası :) ne kadar muayene ücretiCanim ben acibadem fulya ya gidiyorum. Tavsiye ederim. Bi arkadasimda florance nightingale ye gidiyor.
Valla ben yandım inatcı olcak sanirim dr. Okadar uğraşti da kipırdamadı bitanem :)ayyyy kuzucum ya maşallahhhh.. kız bu asker gibi durmuşşşhee bi de sanki yüzünü sana çevirmiş sana bakıyoo gibiii
Eki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyoşimdiden
Ama beni korkuttu canım burdakiler maşaAllah diyim ne güzel yerlerinde durmuyolarmiş benimkide sanki dünyanin işini yapmişta yorulmus gibi uyuyo :)Maşaallah bebişe,kız uyuyodur belki aman boşver uslu olsun,öyle deme :)
maşalla annesi bebebişin çok güzel uzanmış ...keyfine diyecek yokEki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyoşimdiden
Teşekkvrler teyzelerhmaşallah kuzucuk ne guzel uzanmıs ohhhh
Teşekkürler teyzesı :)maşalla annesi bebebişin çok güzel uzanmış ...keyfine diyecek yok
İnsaAllah canım rabbim bizleri bir avazda kurtarsın inşaAllah bende yakınlarda böyle bir rüya görmüştûm göğsûmden sût geliyodu bebdğim yeni doğmuştu rûyalar ne güzel ağrısız acısiz bende emzirıyodum çok güzel bi duyguydubi rüya gördüm ki sabah işe uçarak geldim:) rüyamda doğum yaptım ikinciye yapıom rüyamda doğumu bu arada ikiside çok kolay oldu umuyorum ki gerçektede öyle olsun:) bembeyaz bi beze sarılı boncuk boncuk bakan bi bebeğim oldu cinsiyetini bilmiyorum ama bebeğimi emzirdim allahım ne güzel bi duyguydu o yaa rabbim gerçeğinide hayırlısıyla yaşatsın bu gazla bi sürü çocuk yaparım ben
Şişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak
Oy maşallah kuzucuğa ya çok masum Allah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin çok güzel poz vermiş duygulandımEki Görüntüle 1287930 oh yükledim sonunda benım kuzuyu teyzeleri bakin büyümüşmü benm tembel hıç kipıdamiyo annesini üzüyoşimdiden
Artik sabahlari tansiyon dusmeleri azaldi kilo verdigim halde karnim sipsivri cikyi artik baya belli okuyo bol pabtolon giyiyrm gecen hamileligimde pantolonm kalmisti artik bi iki hFtaya giyerim gibi gorunuyo bnde dun gordum basi asagida kici yukarda aerobik yapiyo sanki bacaklarini indirip kaldiriyo ama tek sorun kese asagida su serklaji yapinca biraz rahatlicm artij
bi rüya gördüm ki sabah işe uçarak geldim:) rüyamda doğum yaptım ikinciye yapıom rüyamda doğumu bu arada ikiside çok kolay oldu umuyorum ki gerçektede öyle olsun:) bembeyaz bi beze sarılı boncuk boncuk bakan bi bebeğim oldu cinsiyetini bilmiyorum ama bebeğimi emzirdim allahım ne güzel bi duyguydu o yaa rabbim gerçeğinide hayırlısıyla yaşatsın bu gazla bi sürü çocuk yaparım ben
kızlar bırsey farkettım eger tuvaletım gelmısse yada ggaz var kasıklarım daha şiddetli agrıyo. sankı baskı yapınca gıbı sancılar gırıyo. sonrasındada agrı oluyoda o en şiddetli hali gıbı olmuo
Amin canım benimHım üzgünüm canım ben küçükyalıdayım anadolu yakasını araştırmıştım hep. Neyseki başka arkadaşlar yardımcı olurlar sağolsunlar :)
Oy maşallah kuzucuğa ya çok masum Allah sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin çok güzel poz vermiş duygulandım
Benim de şikayetlerim azaldı ama istifralarım arttı tuhaf :) haha aerobik demek maşallah senin de kuzucuğuna. Hayırlısıyla olursun Allah yardımcın olsun.
Harika bir rüya Allah hayırlara vesile etsin bende dün bi düşündüm güzel şey bu hamilelik ya :) emzirme hissini de yaşadın mı ben en çok onu merak ediyorum :)
Canım bende biraz srnn şikayetnle gittim dr a. Doktor çok normal içinde bür kese var greyfurttan büyük ve büyüyo git gide kendine yer yapıyo dedi. Dün sabah da arkadaşlarıma anlattım bana çok evham yapıyosun hamilesin tabiji ağrıcak belin kasığın
çok geçmiş olsun. ben d ne zaman kendimi istemsiz kassam, hapsururken veya öğürrken vs. kasıkta hemen batma oluyor. hem korkyorum hem sevınıyorum. sonuçta normal zamana olmayan bısey:)kızlar bugün bir uğursuzluk var üstümde sanki yaa.. az önce kaydım düşüyordum kapıya tutundum tutunurken omzumu çarptım çok korktum birden kasıklarım ağırdı allahtan düşmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?