2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bugün bir uğursuzluk var üstümde sanki yaa.. az önce kaydım düşüyordum kapıya tutundum tutunurken omzumu çarptım çok korktum birden kasıklarım ağırdı allahtan düşmedim
Gecmış olsun canım aman dikkat et kendine

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum bu mübarek günde hayırlı haberlerle gel inşallah. ..

Sen benim aklımdaydın canım unutmadım,dün biraz morallerimiz bozuldu soramadım,haberini bekliyodum yani :) gözün aydın :)
Cinsiyet belli olmamş,benimlide gözükmedi
Saol cnm,,evet biz de çok üzüldük seninle,,Allah yardımcın olsun,inş bebeğini size bağışlasın,içini ferah tut,,hayırlı haberlerini de alırız inş:)

Günaydn canim maşaAllah bebisin iyıya bi sonraki kontrölde görürsün inşaAllah :) cinsiyeti de óğrenirsin Allah gönlüne góre versin canım
Günaydın:) aynen cnm iyi olmasına çok sevindim ,inş 1ay sonra kesin öğreniriz ,âmin inş cümlemizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur:)

amin canım emzirme hissini yaşadım zaten en güzeli oydu göğsümü emdiğini hissettim uyandığımda bi etrafıma bakındım o kadar gerçekti yani bidaha uyuyayım devam etsin istedim herkes görsün yaa mükemmeldi

kızlar bugün bir uğursuzluk var üstümde sanki yaa.. az önce kaydım düşüyordum kapıya tutundum tutunurken omzumu çarptım çok korktum birden kasıklarım ağırdı allahtan düşmedim

dur gülüm dur bı sakın ol besmele falan cek. Allah korumus olmazsa uzan belkı basın donmustur kustun zaten ya

canım benım arkadaşta öyle.. bı hamılelıgı ogrenınce bıde sonlarda gıtmıs ıkı kere dalga gecıyo benle 15 gunde bır gıdıyorum dıye sonra dıyo tabı ama senınkı farklı dıye. napalım evhamlanıyoruz ilk deneyımımız ne yapcagımızı bılmıyoruz korkuyoruz. bana dogurunca napcan kafayı yersın dıyorlar ama alışırım gıbı gelıo

geçmiş olsun canım dikkat et kendine sanırım farkında olmadığımız bi baş dönmemiz var bende merdiven inerken hep boşluğa adım atıyorum gibi hissediyorum tutunma ihtiyacı duyuyorum

Gecmış olsun canım aman dikkat et kendine
teşekkür ederim canım benm...
dur gülüm dur bı sakın ol besmele falan cek. Allah korumus olmazsa uzan belkı basın donmustur kustun zaten ya
olabilir canım bi de yer ıslaktı ondan da olabilir neyse ki kapı arasında kaydım tutunabildim.. şimdi uzandım sağol canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine sanırım farkında olmadığımız bi baş dönmemiz var bende merdiven inerken hep boşluğa adım atıyorum gibi hissediyorum tutunma ihtiyacı duyuyorum
teşekkür ederim canım evet yok sanıyoruz ama bazen farkında olmadan oluyo sanırım. Allahım bizi ve bebeklerimizi korusun

Ama beni korkuttu canım burdakiler maşaAllah diyim ne güzel yerlerinde durmuyolarmiş benimkide sanki dünyanin işini yapmişta yorulmus gibi uyuyo :)
hareketlidir canım,doktor söylemedimi sorsaydın keşke :) mutlaka oynuyodur o annesi üzülme sen :)

Selam kızlar bugün entegre testin ilk sonucu çıkcak çok heyecanlıyım annem ve kızkardeşimde gelcek umarım ultrasona da sokar da cinsiyetini de görebiliriz maaile ultrasondayız inşallah bugün .hcg yi de merak ediyorum belki bir ip ucu verir hiç kimsede yazmadı sonucunu. Herkese hayırlı cumalar dualarınızı bekliyorum Allah sizi ve meleklerinizi korusun Allah'a hayırlı kul bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah amin

Geçmiş olsun canım dikkat et,Allah korumuş,ani hareketten ağrımış olabilir,yat dinlen canım

hareketlidir canım,doktor söylemedimi sorsaydın keşke :) mutlaka oynuyodur o annesi üzülme sen :)
Canim bundan bi önceki kontrölümde de hareket etmedi nixe oynamıyo dedim canli yaşıyo dedi haftaya tekrar gidıcem bu gidişimde tok gel dedi, hareketsiz olduğu için sanirim bende çıkolata yedım ama banamısın demedi bende haliyle korkuyorum canım

canım uyuyordur ya.. ben de en son gittiğimde hiç hareket etmiyordu baktım baktım etmedi doktor da ölçü alıyor adamın işine geliyor sonra ultrasonu biraz bastırdı bizimki sağ elini kaldırıp el salladı.. ne istiyonuz be bi uyutmadınız der gibi

Canım bende dun gitmeden önce guselce kahvaltımı yapmıstım.hastaneye gıderken de çikolata ve meyve suyu ıcmıstım.ultrasonda bebegım amuda kalkmış vazıyetteydı

Teyzeleriii çokkk mutluyum. Bebeğimi gördüm kocaman olmuş 7 cm :) burun kemiği oluşmuş ense ölçümü normal çıktı. Ikili test için kan verdim sonucu pazartesi çıkcak. Bir ay sonraya randevu verdi o zaman da dörtlü tarama yapılacakmis. Fazla hareketli değildi yan yatiyodu sadece ellerini ve ayaklarini oynattı :) eşim cinsiyeti belli oluyomu diye sordu. Doktor da yan duruyo hic belli olmuyo hem de bu haftalar çok erken dedi,zaten doktorumuz fazla konusmayan birisi. Bi dahaki geldiğinizde söylerim dedi. :) :) ama içime öyle bi su serpildi kiii anlatamam çok tedirgindim çünkü

MaşaAllah bitanem büyûyolar artik kocaman oldular usg fotolarına bakıyorumda nokta kadarmış nasilda büyümüş bebişim :)

Oh oh maasaAllah kuzuna çok sevindim canim bende haftaya dörtlü test yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…