2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
MaşaAllah bitanem büyûyolar artik kocaman oldular usg fotolarına bakıyorumda nokta kadarmış nasilda büyümüş bebişim :)
aynen canım her doktora gttiğimde şaşırıyorum ne kadar da büyümüş diyorum maşallah.. Allahın en büyük mucizesi ve bize hediyesi canım...

Canım hayırlı olsun inşallah ohhhh ne gusel durumu da ıyıymiş.. Bebişlerimiz rahat maşallah

Annişlerrr Tünaydın
Bugün bebişimle taaam 70 günlük olduk, 10. haftamın son günü
O'nu görmeme 15 gün kaldı, iple çekiyorummm.!!!
Kontrolleri olumlu geçen annişlerin ise mutlulukları daim olsun inşallah.
Olumsuz haber alanlar asla moraller bozulmasın lütfen daha çok yolun başındayız, unutmayın

Ayyy ne güzel, gözünaydın tatlımm, bebişine de maşallah

Benim ozel sigortam oldugu icin herseyin % 20 sini oduyorum canim. Doktor unvanina gore degisiyor. 40 tl oduyorum.normalde 200 tl ucreti

Her gün ultrasona girsem bikmam vallahi nasıl güzel bir duygu Rabbime şükür olsun ben de ikili test sonuçlarımi pazartesi aalacağım bu arada sık ultrasonun zararı varmiki acep

bende ıstıyorum gormek çok ozledım çokkkk
Her gün ultrasona girsem bikmam vallahi nasıl güzel bir duygu Rabbime şükür olsun ben de ikili test sonuçlarımi pazartesi aalacağım bu arada sık ultrasonun zararı varmiki acep
sanmam. problemlı hamılelıklerde sürekli bakıyorlar ya onlar napıyokı

Aleyküm esselam canım benim Amiiinnn inşaAllah

Benide ayda bir çağırıyor ama bana da çok uzun geliyor :)
Ultrason bence zararlı değil ama büyüklet hep zararlı diyor :)
Aslında ilkönce bilmişlik yapıoz sonrada hep büyüklerin lafına geliyoruz.Yurt dışında gebelik boyunca 4 kez ultrasona alınıyormuş

kızlar cok korkuyorum bıraz once tuvalete gttm bıraz zorlandm sonrada popomu silerken kan geldı ama oradanmı yksa dıger taraftanmı anlamadm sok oldum cunku. böyle bsy olan warmı doktoru aradm amelıyatta bıtınce donus yapacak merak edıyrm bende

eğer vajinalse belli olur peçeteye leke gelebilir,kırmızımı kahverengimi korkma sakin ol

bende arkadır canım korkma... heryerını ıyıce temızle ve en son temız bır peceteyle on tarafına sur zaten ordan gelmısse kalıntısı vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…