- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
aynen canım her doktora gttiğimde şaşırıyorum ne kadar da büyümüş diyorum maşallah.. Allahın en büyük mucizesi ve bize hediyesi canım...MaşaAllah bitanem büyûyolar artik kocaman oldular usg fotolarına bakıyorumda nokta kadarmış nasilda büyümüş bebişim :)
Canım hayırlı olsun inşallah ohhhh ne gusel durumu da ıyıymiş.. Bebişlerimiz rahat maşallahTeyzeleriii çokkk mutluyum. Bebeğimi gördüm kocaman olmuş 7 cm :) burun kemiği oluşmuş ense ölçümü normal çıktı. Ikili test için kan verdim sonucu pazartesi çıkcak. Bir ay sonraya randevu verdi o zaman da dörtlü tarama yapılacakmis. Fazla hareketli değildi yan yatiyodu sadece ellerini ve ayaklarini oynattı :) eşim cinsiyeti belli oluyomu diye sordu. Doktor da yan duruyo hic belli olmuyo hem de bu haftalar çok erken dedi,zaten doktorumuz fazla konusmayan birisi. Bi dahaki geldiğinizde söylerim dedi. :) :) ama içime öyle bi su serpildi kiii anlatamam çok tedirgindim çünkü
Teyzeleriii çokkk mutluyum. Bebeğimi gördüm kocaman olmuş 7 cm :) burun kemiği oluşmuş ense ölçümü normal çıktı. Ikili test için kan verdim sonucu pazartesi çıkcak. Bir ay sonraya randevu verdi o zaman da dörtlü tarama yapılacakmis. Fazla hareketli değildi yan yatiyodu sadece ellerini ve ayaklarini oynattı :) eşim cinsiyeti belli oluyomu diye sordu. Doktor da yan duruyo hic belli olmuyo hem de bu haftalar çok erken dedi,zaten doktorumuz fazla konusmayan birisi. Bi dahaki geldiğinizde söylerim dedi. :) :) ama içime öyle bi su serpildi kiii anlatamam çok tedirgindim çünkü
canım burdaki florance nightgale'in sgk anlaşması yokmuş,dün orayıda aramıştım,çağlayandakinde var oda bana yine uzak,acıbadem fulyada arkadaşım çalışıyor hiç aklıma gelmemişti orası :) ne kadar muayene ücreti
sanmam. problemlı hamılelıklerde sürekli bakıyorlar ya onlar napıyokıHer gün ultrasona girsem bikmam vallahi nasıl güzel bir duygu Rabbime şükür olsun ben de ikili test sonuçlarımi pazartesi aalacağım bu arada sık ultrasonun zararı varmiki acep
Aleyküm esselam canım benim Amiiinnn inşaAllahSelamun aleyküm canlarım herkese hayırlı cumalar Rabbim bugün hürmetine hepimizin evlatlarımızı sağ salim hayırlı bi şekilde kucağımıza almamızı nasib etsin hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik ve kolay doğumlar nasib etsin inşallahh
evet ya bende yapmak istiyorum ama eşimde doktoruna ihanet etme diyor:)Arada kaçamak yapabilirsin canım :)
Oh oh maasaAllah kuzuna çok sevindim canim bende haftaya dörtlü test yaptiricam
Canım hayırlı olsun inşallah ohhhh ne gusel durumu da ıyıymiş.. Bebişlerimiz rahat maşallah
Sağolun canlarımm :) :)Ayyy ne güzel, gözünaydın tatlımm, bebişine de maşallah
Aslında ilkönce bilmişlik yapıoz sonrada hep büyüklerin lafına geliyoruz.Yurt dışında gebelik boyunca 4 kez ultrasona alınıyormuşBenide ayda bir çağırıyor ama bana da çok uzun geliyor :)
Ultrason bence zararlı değil ama büyüklet hep zararlı diyor :)
Canım fulyada iki iyi doktor biliyorum herman işçi ve bülent faka ben bülent fakaya gidiyorumŞişlide oturuyorum ben canım,yakınlarda iyi bir doktor bulabilirsem çok iyi olucak
eğer vajinalse belli olur peçeteye leke gelebilir,kırmızımı kahverengimi korkma sakin olkızlar cok korkuyorum bıraz once tuvalete gttm bıraz zorlandm sonrada popomu silerken kan geldı ama oradanmı yksa dıger taraftanmı anlamadm sok oldum cunku. böyle bsy olan warmı doktoru aradm amelıyatta bıtınce donus yapacak merak edıyrm bende
bu doktorlar hastanedemi yoksa muayenehanemi canımCanım fulyada iki iyi doktor biliyorum herman işçi ve bülent faka ben bülent fakaya gidiyorum
kızlar cok korkuyorum bıraz once tuvalete gttm bıraz zorlandm sonrada popomu silerken kan geldı ama oradanmı yksa dıger taraftanmı anlamadm sok oldum cunku. böyle bsy olan warmı doktoru aradm amelıyatta bıtınce donus yapacak merak edıyrm bende
bende arkadır canım korkma... heryerını ıyıce temızle ve en son temız bır peceteyle on tarafına sur zaten ordan gelmısse kalıntısı vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?