Canim ben devlete gidiyorum ve 13.haftada ben sormadan erkek dedi:)Herkesin doktortu hiç diilse bi tahmin yapıyor,bizimki niye belli olmadı anlamıyorum ya,ultrasondanmıdır doktordanmıdır,devlet hastanesinde cinsiyetini bu haftalarda öğrenen varmı kızlar,resimde göbek kordonuna kadar gözüküyor ya,erkeğe yada kıza benziyor diyemezmi
Canim cift yastikla yat yanmasini gecirir agri icinde sicak suyun icine iki kasik bal at cay bardaginin yaridan biraz fazla su bana cok iyu geldi dahada gecmezse gaviskon hamileliktede kullaniliyor cokta rahatlatiyor ama dr yinede sor gecmus olsuhaydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)
Hayırlı olsun canım ikili test sonucuna gore de erkek mi :) tuttu mu. bende yigit istiyordum esim IstemediGünaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
Yok canım ya Benim kızım uzun sacli dogdu ne bulanti ne mide yanmasi oldumİşte bademde canımız cekıyo napalım ama bu aylardan sonra daha da dıkkatlı olmamız gerekecek cunkü bebişlerın sacı cok ise onlarda cok yakarlarmış mideyi.herseyden bulantı da gecırıyoruz zaten .rica ederım cnm dıkkat et kendıne
Ikili testten daha onemli bence detaylı ultrason ayrıntılı tum organlarina bakiyorlar tabiki cinsiyetde de emin oluyorsun iyi yine hamileliginin yarısında ogrenmis ya herseyi aldktan sonra ogrenseydiKizlar biraz önce annemle telde konuştumda halamın kizida hamileydi 4aylikken doktnr kizhn olcak demis şuan 21 haftalık sanirhm bi test varmiş ismini bilmiyorum çok detayli inceleniynmuş bebek kılcal damarlaqina kalp kapaklarina kadar ve cinsiyet erkek cikmhs gelde simdi bu doktorlara inan
Aaa ne çokmuş bende cok az oldu canim genelde hala devam edn kusmalarim var ben ona bağlıyorum damarlar zoqlaniyoxa kendimizi kastımz için
Beninde cokkanadi cnm bir hafta hergun cesmeden su akar gibi akti kesildi sonra
Güzel haberlerile gelirsin cnm inş dualarım senınlekızlar, pazartesi doktora gidicem, dua edin benim icin....
Benimde 10 6 doktor normal dedi ama hep halsizlik var bendedeBnim 10 6 surekli elim ayagim cekiliyo
Canim cift yastikla yat yanmasini gecirir agri icinde sicak suyun icine iki kasik bal at cay bardaginin yaridan biraz fazla su bana cok iyu geldi dahada gecmezse gaviskon hamileliktede kullaniliyor cokta rahatlatiyor ama dr yinede sor gecmus olsu
Doğrdr canım ben de kulaktan dolma bilgiler ile oyle biliyordum .gercı herkesın hamileliği aynı gecmıyor.Yok canım ya Benim kızım uzun sacli dogdu ne bulanti ne mide yanmasi oldum
Canim cift yastikla yat yanmasini gecirir agri icinde sicak suyun icine iki kasik bal at cay bardaginin yaridan biraz fazla su bana cok iyu geldi dahada gecmezse gaviskon hamileliktede kullaniliyor cokta rahatlatiyor ama dr yinede sor gecmus olsu
Evet canım ama belkhde bi kaç şey almiştir ben bile görünce içim gidiyo minik minik benim de yaptirmami söylemhs anneme 350 tl gibi bi fiyati varmış bende düsünücem bu testi ama 20. Haftadan önce olmuxomuşCinsiyeti ogrenen arkadaslar hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım ikili test sonucuna gore de erkek mi :) tuttu mu. bende yigit istiyordum esim Istemedicinsiyet kesinlessinde bakalim ne koyacagiz. Kizimdayken cinsiyeti ogrenmeden belliydi
Yok canım ya Benim kızım uzun sacli dogdu ne bulanti ne mide yanmasi oldum Ikili testten daha onemli bence detaylı ultrason ayrıntılı tum organlarina bakiyorlar tabiki cinsiyetde de emin oluyorsun iyi yine hamileliginin yarısında ogrenmis ya herseyi aldktan sonra ogrenseydi
Dualarimz seninle canim hayirli haberlerle gel inşaAllahkızlar, pazartesi doktora gidicem, dua edin benim icin....
Vallaha nedem bilmiyorum cnm gecince bende uzerinde durmadim.fazla bir hafta surdu zaten ama cok fazlaydiAaa ne çokmuş bende cok az oldu canim genelde hala devam edn kusmalarim var ben ona bağlıyorum damarlar zoqlaniyoxa kendimizi kastımz için
Sarıyida unutma canım ama ben pembe delisiyim :)ya bırşeyler almak ıstıyorsak içimiz gidiyosa neden mavı pembe alıyozkı. zaten pembe mavı çok getıren olcak hedıye bıkcaz bence. tulumdur patıktır yada settır alcaksak duramıyorsak beyaz alalım turuncu yada yeşil nebılım. bebege alıncak bırsuru sey var zaten battanıye nevresım alt acma bezı vs vs bunları gıder unisex alırız :) :) çok zekıce bı fıkır attım ortaya hıc aklınıza gelmısmıydı haha :):):)
Bende daha onceden refluden ameliyat oldum cnm cift yastik cok rahatlatiyor akli da olsunsaol canım bıraz azaldı gıbı devam ederse yapayım. zaten reflude vardı bende eskıden gecmıstı ama hamılelıkte oluyormus zaten ama mıdem yanardı hıc agrımazdı.
Canim belli donemlerde azalabilir hatta tamammen bitebilir demisti dokorum takma kafana bas agrisi icun ben disari cik temiz hava al derim, bana hep iyi gelirBaşım catliyor agridan kızlar ne yapacağımı şaşırdım ilaçta icemiyorum.Ekran a zor bakıyorum gözlerim açılmıyor bide benim akintim kesildinormal mi sizce
He canım iyiki bayilma falan olmadiVallaha nedem bilmiyorum cnm gecince bende uzerinde durmadim.fazla bir hafta surdu zaten ama cok fazlaydi
Hayirli olsun canim.. izmire efe yakisir :)gulcin30 .!.:Günaydın kızlar ikili sonucumuz gayet güzel çıkmış çok şükür ne pozlar verdi bize kuzucukAllahım cümlesini nazardan korusun ve bomba haber cinsiyetini öğrendik erkek olacak dedi sağlıklı olması en önemlisi ama kızım vardı bir de oğluşum olacak nasipse çok mutlu oldum tahmin ama dedi16 haftada kesinleşir dedi hayırlısı artık.ismimizde hazır ablamızın adı yaren oğlumuzda Yiğit olacak.(izmirliyiz sonuçta özümüzde var efelik yiğitlik )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?