2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ben devlete gidiyorum ve 13.haftada ben sormadan erkek dedi:)

haydiiii bakalım bugunkü sorunumdaaa mide agrısı -- ve yanması :)
Canim cift yastikla yat yanmasini gecirir agri icinde sicak suyun icine iki kasik bal at cay bardaginin yaridan biraz fazla su bana cok iyu geldi dahada gecmezse gaviskon hamileliktede kullaniliyor cokta rahatlatiyor ama dr yinede sor gecmus olsu

Cinsiyeti ogrenen arkadaslar hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım ikili test sonucuna gore de erkek mi :) tuttu mu. bende yigit istiyordum esim Istemedi cinsiyet kesinlessinde bakalim ne koyacagiz. Kizimdayken cinsiyeti ogrenmeden belliydi
Yok canım ya Benim kızım uzun sacli dogdu ne bulanti ne mide yanmasi oldum Ikili testten daha onemli bence detaylı ultrason ayrıntılı tum organlarina bakiyorlar tabiki cinsiyetde de emin oluyorsun iyi yine hamileliginin yarısında ogrenmis ya herseyi aldktan sonra ogrenseydi

Canim cift yastikla yat yanmasini gecirir agri icinde sicak suyun icine iki kasik bal at cay bardaginin yaridan biraz fazla su bana cok iyu geldi dahada gecmezse gaviskon hamileliktede kullaniliyor cokta rahatlatiyor ama dr yinede sor gecmus olsu

saol canım bıraz azaldı gıbı devam ederse yapayım. zaten reflude vardı bende eskıden gecmıstı ama hamılelıkte oluyormus zaten ama mıdem yanardı hıc agrımazdı.

saol canım bıraz azaldı gıbı devam ederse yapayım. zaten reflude vardı bende eskıden gecmıstı ama hamılelıkte oluyormus zaten ama mıdem yanardı hıc agrımazdı.

Evet canım ama belkhde bi kaç şey almiştir ben bile görünce içim gidiyo minik minik benim de yaptirmami söylemhs anneme 350 tl gibi bi fiyati varmış bende düsünücem bu testi ama 20. Haftadan önce olmuxomuş

Reactions: mpb
ya bırşeyler almak ıstıyorsak içimiz gidiyosa neden mavı pembe alıyozkı. zaten pembe mavı çok getıren olcak hedıye bıkcaz bence. tulumdur patıktır yada settır alcaksak duramıyorsak beyaz alalım turuncu yada yeşil nebılım. bebege alıncak bırsuru sey var zaten battanıye nevresım alt acma bezı vs vs bunları gıder unisex alırız :) :) çok zekıce bı fıkır attım ortaya hıc aklınıza gelmısmıydı haha :):):)

Aaa ne çokmuş bende cok az oldu canim genelde hala devam edn kusmalarim var ben ona bağlıyorum damarlar zoqlaniyoxa kendimizi kastımz için
Vallaha nedem bilmiyorum cnm gecince bende uzerinde durmadim.fazla bir hafta surdu zaten ama cok fazlaydi

Sarıyida unutma canım ama ben pembe delisiyim :)

Başım catliyor agridan kızlar ne yapacağımı şaşırdım ilaçta icemiyorum.Ekran a zor bakıyorum gözlerim açılmıyor bide benim akintim kesildi normal mi sizce
Canim belli donemlerde azalabilir hatta tamammen bitebilir demisti dokorum takma kafana bas agrisi icun ben disari cik temiz hava al derim, bana hep iyi gelir

Hayirli olsun canim.. izmire efe yakisir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…