bndede durum aynı post cıkacak sankiBenim gobegimde de tuyler artti sanki..
Bende salı günü devlet hastanesine gidicemCanım bu arada haftaya çarşamba benimde kesinleşçk inşaAllah
Ağdada çok acıtıyor bide çekmeyede korkar insan,başka türlüde alınmazki,tüy dökücüler falanda daha çok çıkartır,Doktorda utanıyor insan yahubndede durum aynı post cıkacak sanki
bn mec buren jıletle yapıyorum oramı ar-tık çogalsn napim epilasyon yaptrırım dogumdan sonraAğdada çok acıtıyor bide çekmeyede korkar insan,başka türlüde alınmazki,tüy dökücüler falanda daha çok çıkartır,Doktorda utanıyor insan yahu
bu tur seylerı doktorunuza soruyomusunz pekı doktr daha ıyı bılr aslnda bn gıdınce soracagımValla ben korkumdan maydanoz bile xemiyorum canim
ewet onu bnde dktrma sormstm canım yesıl cay ıstemstı telefn acmstım ıceblrmıyım dıye abartmamak sartyla adacayı bıle 1 kucuk fncan ıcblrsn demstı hergn ıcersn zarrı olr dmstıyemegi biaey olmaz cnm.sanmiyorum bizim.arkadas bitki cayini cok icmis ondan olmus demis dr canim icini rahat tut
Bencede bekle iyice kesinleşsin oyle git canimHira nur ismi çok güzel canım bence de. Kız olursa benim de aklımda çok isim var onlardan birini seçecegim. Ben de eşimi ikna edebilirsem iki hafta daha bekleyip başka bi doktora gitcem cinsiyetini öğrenmek için :) :)
Desene sen benden önce öğrencen canim :) insaAllahBende salı günü devlet hastanesine gidicemikili test için,ama ilk maksadım cinsiyetini öğrenebilmek,ondan sonraki haftada yine normal kontrol var
Yok canim sormadım ama yıllardir bunu büyüklerimiz sóylerya bende korkuyorum ondan yemiyorumbu tur seylerı doktorunuza soruyomusunz pekı doktr daha ıyı bılr aslnda bn gıdınce soracagım
Evet canim eşimi de ikna ettim, iki hafta daha bekleyip gitcem başka hastaneye.Bes hafta sabredemem gibi görünüyor :) ins bebege bi zarari olmuyodur bu ultrasonlarin.Bencede bekle iyice kesinleşsin oyle git canim
Cnm ben seyhan baskente gidiorum orda uzman, docent ve prof. Diye doktor fiyatlari degisiyo ben docente 122 lira veriorum degmez demeyin beni ilk gebeligimde kurtaran doktordur kendisiEsra51... Esracim mesajımi okursan cevap verebilir misin. Yada adanayi bilen bi arkds da cevap yazabilir. Adanada muayene ücreti uygun olan özel hastaneler hangileri?
yok be yavrum ikili test hcg foss çıktı orda sonuç68 di yani o yanıltıcıymışCinsiyeti ogrenen arkadaslar hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım ikili test sonucuna gore de erkek mi :) tuttu mu. bende yigit istiyordum esim Istemedicinsiyet kesinlessinde bakalim ne koyacagiz. Kizimdayken cinsiyeti ogrenmeden
Ayy canımm sen de mi adanadasin sevindim nedense :) canım ben de seyhan başkente gidiyorum prof. Ebru tarım a 122 ödüyorum her muayenede. Memnunum da kendisinden. Ama hiç konusmuyor yaa bizle tek bundan şikayetciyim sadece gerekeni söylüyor. Cinsiyetini sorunca da daha erken dedi susturdu bizi. Ama ben bunu şey için sordum daha uygun özel hastane arıyorum iki hafta sonra cinsiyetini öğrenmeye gitcem canım. Adananin da yabancisiyim. Bu metro yada özel adana falan varya ya da algomed onların fiyati ne kadar?Cnm ben seyhan baskente gidiorum orda uzman, docent ve prof. Diye doktor fiyatlari degisiyo ben docente 122 lira veriorum degmez demeyin beni ilk gebeligimde kurtaran doktordur kendisi
Teşekkürler canım ben ebru tarıma gidiyorum zaten dediğin yere doktor çok iyi ama çok konusmuyor. Daha uygun bi hastane arıyorum cinsiyetini öğrenmek için bir kereligine gitcem.Başkent hastanesinde ebru tarımı önerebilirim. Özel hastane dersen medline olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?