2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cinsiyetleri belli olanlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar mümkünse.
Bilgileri uzun süre güncellenmeyen arkadaşlar listeden silinecektir bilginiz olsun..
Cinsiyetimiz belli değil ama listeye girmek istiyorum yaş 27 ızmir bat 6 ağustos muh.dog.tar. 12-05-2015

Cevabın için teşekkürler canım. Yarın bir Dr gidip sorucaz. Bakalım ne diyecek. Yapmam derse kendi Dr devam edeceğim.

Gunaydn berbat bi gece gecirdim tansiyonm9,5 atesim 37,8 yukseldi bas agrisi mide bukantisi acillik oldm sukut enfeksyn deglmis hala iyi sayilmm

Gunaydn berbat bi gece gecirdim tansiyonm9,5 atesim 37,8 yukseldi bas agrisi mide bukantisi acillik oldm sukut enfeksyn deglmis hala iyi sayilmm
Gecmis olsun canim rabbim yardimcin olsun insallah bir an once iyilesirsin dua etmekten baska elimizden bisey gelse.keske

Arkadaşlar 16.haftaya kadar devam ediyor maalesef.benim ilki o zaman bitti dün gece tam yatmaya hazırlandım kusma ya başladım gecem berbat geçti
Her gece bi posta kusuyorum bu aralarda sabahlaru birden ikiye çıktı ise gidene kadar perisan oluyorum

Arkadaşlar 16.haftaya kadar devam ediyor maalesef.benim ilki o zaman bitti dün gece tam yatmaya hazırlandım kusma ya başladım gecem berbat geçti
InşaAllah geçer canım 1hafta daha dişimimi sıkıyım óyleyse Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle çok zor arkadaşlar ben 1 aydır evdeyim heyet raporu aldım çalışacak gibi değilim çünkü. Allahim bu halde çalışanlara yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…