2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya canım ben hamıleyken agda yaptırmaktan cok korkuyorum kendımı kasarım dıyeee nasıl yaptırdın
Canım bende çok korkuyorum zaten sadece göbeğimden kasık çızgime kadar ve kardeşime aldırdim ama sonrasında ağrım oldu biraz kasıgimda bidaha yapmayı dûsünmûyorum benim yüzümden bebegime bisey olcak diye çok korktum canim tavsiye de bulunamam bile o yûzdn

Bide doktor kontrolüne gidiyoruz ya sürekli bende rahatsiz oluyodum ondan yaptim canim

ya benım ablam 9 aylıkken bıle çatır çatır aldırıyodu ne rahat kız ya. zaten bekarkende sabah işe gıtmeden once aldırmaya gıtmıs,, agda yaptırırken uyumus. ne bıcım ınsansa

ya benım ablam 9 aylıkken bıle çatır çatır aldırıyodu ne rahat kız ya. zaten bekarkende sabah işe gıtmeden once aldırmaya gıtmıs,, agda yaptırırken uyumus. ne bıcım ınsansa
Yok artık aci hissi yasamıyomu ablan

Canım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve ye
1 bardak balla tatlandirip ictim yatmadan bir kasik ta pekmez yedim. bugun daha iyiyim cok sukur. onerilerin icin tesekkurler canim. insallah hepomiz saglikli hamilelik geciririz

Canım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve ye
1 bardak balla tatlandirip ictim yatmadan bir kasik ta pekmez yedim. bugun daha iyiyim cok sukur. onerilerin icin tesekkurler canim. insallah hepomiz saglikli hamilelik geciririz

Amin canım rıca ederim ónemli deil söylemeyh unuttum sanirim geçmiş olsun bu arada :)

Kızlar doktor bana kiza benziyo dediya dayanamadim isim araştrdm en çok icime sınen HİRA NUR oldu nasıl kızlar :)
Hira nur ismi çok güzel canım bence de. Kız olursa benim de aklımda çok isim var onlardan birini seçecegim. Ben de eşimi ikna edebilirsem iki hafta daha bekleyip başka bi doktora gitcem cinsiyetini öğrenmek için :) :)

Naz da çok güzel canım benim aklımda da var bu isim ama çok kısa olduğu için önüne baska bi isimle daha güzel olur sankim :) aaahh ahhh ne güzel isim koymaya bile başladıniz yaa ben Çatlıycam :-D

Naz da çok güzel canım benim aklımda da var bu isim ama çok kısa olduğu için önüne baska bi isimle daha güzel olur sankim :) aaahh ahhh ne güzel isim koymaya bile başladıniz yaa ben Çatlıycam :-D
naz ismini genç kızlıgımdan berı hayalımdı kızım olunca koyucam dıyordum allahım nasıp ederse koyucam ınş seninkide en kısa zmanda belli olur inş dr gitmeden once tatlı ye öyle gıt cnm drum tatlı ye gel dedi bana

Selam canim. Benim bi arkadasimin basina geldi. Kiz dediler.detayli ultrasonda da kuz dediler. En din kontrolunde doktor bebek icin pasanin keyfi yerinde demis.bizimkiler sok

Selam canim. Benim bi arkadasimin basina geldi. Kiz dediler.detayli ultrasonda da kuz dediler. En din kontrolunde doktor bebek icin pasanin keyfi yerinde demis.bizimkiler sok
detaylı da nasıl bilememisler ya tüm organlari kontrol ediliyor belli olmaz mi ilginc yani diger baktıklarınada guvenilmez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…