- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
O durum benim de cok kotu karnimi acasim gelmio o denlikızlar ben acayıp tuylendım ya gobegımden başlıo kasıklarıma dogru kızllar tugler ben hıc boyle degıldım ne oldu benım hormonlarımaaaaa
Canım bende çok korkuyorum zaten sadece göbeğimden kasık çızgime kadar ve kardeşime aldırdim ama sonrasında ağrım oldu biraz kasıgimda bidaha yapmayı dûsünmûyorum benim yüzümden bebegime bisey olcak diye çok korktum canim tavsiye de bulunamam bile o yûzdnya canım ben hamıleyken agda yaptırmaktan cok korkuyorum kendımı kasarım dıyeee nasıl yaptırdın
Bide doktor kontrolüne gidiyoruz ya sürekli bende rahatsiz oluyodum ondan yaptim canimCanım bende çok korkuyorum zaten sadece göbeğimden kasık çızgime kadar ve kardeşime aldırdim ama sonrasında ağrım oldu biraz kasıgimda bidaha yapmayı dûsünmûyorum benim yüzümden bebegime bisey olcak diye çok korktum canim tavsiye de bulunamam bile o yûzdn
Yok artık aci hissi yasamıyomu ablanya benım ablam 9 aylıkken bıle çatır çatır aldırıyodu ne rahat kız ya. zaten bekarkende sabah işe gıtmeden once aldırmaya gıtmıs,, agda yaptırırken uyumus. ne bıcım ınsansa
Yok artık aci hissi yasamıyomu ablan
:) :)yani yaşamıyo gıbı bısey :)
aynı sıkıntı ben de de var. göbeğim dikkatimi çekiyor özellikle. geçer mi ki doğumdan sonrakızlar ben acayıp tuylendım ya gobegımden başlıo kasıklarıma dogru kızllar tugler ben hıc boyle degıldım ne oldu benım hormonlarımaaaaa
1 bardak balla tatlandirip ictim yatmadan bir kasik ta pekmez yedim. bugun daha iyiyim cok sukur. onerilerin icin tesekkurler canim. insallah hepomiz saglikli hamilelik geciririzCanım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve ye
1 bardak balla tatlandirip ictim yatmadan bir kasik ta pekmez yedim. bugun daha iyiyim cok sukur. onerilerin icin tesekkurler canim. insallah hepomiz saglikli hamilelik geciririzCanım ben burda okumustum günde 2bardak zararsiz dhye korkuyosan ballı limonlu sıcak su iç ve bol bol meyve ye
Evet cnm sabah kusmalari. Hala devam senin geçti miNeyseki atlatmissin canim bu arada bulantın devam edıyomu?
Amin canım rıca ederim ónemli deil söylemeyh unuttum sanirim geçmiş olsun bu arada :)1 bardak balla tatlandirip ictim yatmadan bir kasik ta pekmez yedim. bugun daha iyiyim cok sukur. onerilerin icin tesekkurler canim. insallah hepomiz saglikli hamilelik geciririz
Benimde sabah kusmalarim haftada 3,4 kere oluyoEvet cnm sabah kusmalari. Hala devam senin geçti mi
Benim gobegimde de tuyler artti sanki..kızlar ben acayıp tuylendım ya gobegımden başlıo kasıklarıma dogru kızllar tugler ben hıc boyle degıldım ne oldu benım hormonlarımaaaaa
Hira nur ismi çok güzel canım bence de. Kız olursa benim de aklımda çok isim var onlardan birini seçecegim. Ben de eşimi ikna edebilirsem iki hafta daha bekleyip başka bi doktora gitcem cinsiyetini öğrenmek için :) :)Kızlar doktor bana kiza benziyo dediya dayanamadim isim araştrdm en çok icime sınen HİRA NUR oldu nasıl kızlar :)
Naz da çok güzel canım benim aklımda da var bu isim ama çok kısa olduğu için önüne baska bi isimle daha güzel olur sankim :) aaahh ahhh ne güzel isim koymaya bile başladıniz yaa ben Çatlıycam :-Dprenses geliyor heee hadı hayırlı olsun dr banada kız dedi haftaya perşembe kesinleştirelim dedi gelde inş değişmez yaaa çok istiyorduk eşimle ikimiz ilk bebeğimiz kız olsun diye allah inş gönlümüze göre verir.isim çok güzel cnm bende sadece NAZ İSTİYORUM KIZIM ADINI ERKEK OLSAYDI AYAZ KOYACAKTIM
naz ismini genç kızlıgımdan berı hayalımdı kızım olunca koyucam dıyordum allahım nasıp ederse koyucam ınş seninkide en kısa zmanda belli olur inş dr gitmeden once tatlı ye öyle gıt cnm drum tatlı ye gel dedi banaNaz da çok güzel canım benim aklımda da var bu isim ama çok kısa olduğu için önüne baska bi isimle daha güzel olur sankim :) aaahh ahhh ne güzel isim koymaya bile başladıniz yaa ben Çatlıycam :-D
Kizlar biraz önce annemle telde konuştumda halamın kizida hamileydi 4aylikken doktnr kizhn olcak demis şuan 21 haftalık sanirhm bi test varmiş ismini bilmiyorum çok detayli inceleniynmuş bebek kılcal damarlaqina kalp kapaklarina kadar ve cinsiyet erkek cikmhs gelde simdi bu doktorlara inan
detaylı da nasıl bilememisler ya tüm organlari kontrol ediliyor belli olmaz mi ilginc yani diger baktıklarınada guvenilmez o zamanSelam canim. Benim bi arkadasimin basina geldi. Kiz dediler.detayli ultrasonda da kuz dediler. En din kontrolunde doktor bebek icin pasanin keyfi yerinde demis.bizimkiler sok
Ben doktorunu bulamadım demekki :)Canim ben devlete gidiyorum ve 13.haftada ben sormadan erkek dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?