2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Toist :) aklıma ne geldi.. geçen
O zaman medline olabilir.daha uygundur tabiki.ama doktor olarak orda eray memeç var.sadece doğum için Ortadoğu hastanesini tavsiye etmem.o yüzden ordan doktor bulma bence.
çok sağol canımm tmm Eray memeç aklımda olsun o zaman. doğumu da başkentte yapmamı önerir misin peki canım?

mesajn devamı gözükmemiş Toistcimm :) geçen gün sana ultrason zararlı sırf cinsiyeti öğrenmek için gitme diyodum şimdi kafaya koydum ben gitcem :) çok güldüm

Takıntılı biriysen biraz zor olur tabiki.ozel hastane kadar temiz ve özenli değiller.ama doktor konusunda hiçbirşey diyemem mükemmel bir doktor.benim ilk gebeligimi o takip etti ama doğumu orda yapmadım.

Cinsiyetleri belli olanlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar mümkünse.
Bilgileri uzun süre güncellenmeyen arkadaşlar listeden silinecektir bilginiz olsun..

Takıntılı biriysen biraz zor olur tabiki.ozel hastane kadar temiz ve özenli değiller.ama doktor konusunda hiçbirşey diyemem mükemmel bir doktor.benim ilk gebeligimi o takip etti ama doğumu orda yapmadım.
canım doğuma daha çok var diye hiç düşünmedim nerde olacağını araştırmadık da. Zaten dört aydır burdayım ve bilmiyorum hiç bşy hastane doktor falan. sadece eşim arkdşlarına falan sormuş herkes Ebru tarımı önermiş. biz de o şekilde gittik ama doğumu hiç düşünmedim. hangi hastaneleri önerirsin canım fiyatı çok çok uçuk olmayan ve iyi olan?? ayrıca yardmcı olduğun için de teşekkrler canım.

Canım doğum şekline de bağlı. Şuan konuşmak için erken ama normal doğum istiyorsan ve doğum gece başlarsa o gece icap cı kimse o gelip doğumunu yaptırıyor başkentte. Ve bunları ve hastaneyi de düşünerek de doktor kararı vermemiz gerekiyor. Belirli bir aydan sonra doktor degistirmek sıkıntı olabiliyor.

evet haklısın canım daha erken ama ne yapcam nerde yapcam bilemiyorum. hastaneleri doktorları da bilmiyorum. normal imkanım olursa ilk tercihim normal, olmazsa sezeryan istiyorum. ebru tarımı 8, 9 ay boyunca değiştirmek istemiyorum. sadece doğuma bir kaç hafta kala başka bi hastaneye geçmek istiyorum aslında. ama bakalım nasıl olcak hayırlısı.

Aynen hayırlısı o zamana gelelim konuşuruz hep birlikte. Zor bir süreç ama keyifli bir süreç.
evet canım inşallah. aynen çok keyifli. doğumdan falan çok korkardım başkaları anlattığında. ama şu an öyle hazırımki anne olmaya hiç korkmuyorum bi an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi hayırlısıyla. yardmcı olduğun için çok teşekkr ederim canım, ne de olsa tecrübelisin benden ve de adanada olman sevindirdi beni :) :)

İyi akşamlar canlar nasılsınız. Benim ilk doğum normal oldu ikinci sezeryan bu bebeğimide normal doğum istiyorum. Sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı Yada çevresinde olan var mı cevaplarsanız çok sevinirim.

2 yıldan fazla ara verdiysen normal doğum yaptırabiliyolar arkadaşım Konya'da oldu dikişlerinin çok gerilip gerilmediğine baktılar ama arkadaş Dr du doğumu başka bir arkadaşına yaptırdı genelde drların çoğu bu riski almıyor yurt dışında sezeryan olup olmadığına bakmadan normal doğumu deniyorlar bir arkadaşım da burda kimse kabul etmediği için Almanya da doğum yaptı kabul eden bir Dr bulursan seni ve bebeği riske atmadan doğumunu yaptırabilir dikişlerinin durumu önemli diye biliyorum

detaylı da nasıl bilememisler ya tüm organlari kontrol ediliyor belli olmaz mi ilginc yani diger baktıklarınada guvenilmez o zaman

Kontrole gittiğimde bir bayanla tanıştım bebeğinin cinsiyetini 32. Haftada öğrenmiş sen detaylıdan bahsedince aklıma o geldi sırf öğrensin diye 2 haftada bir gitmiş 3, 4 Dr a daha gitmiş ama kızı bacaklarını hiç açmamış e az daha bekleseydin doğunca görürdün dedim :)) neyse gülmeyeyim benim de başıma gelcek ama olmayınca olmuyo işte göstermiyo bıdıklar

Organlari gorurken derken mesela kizlarda rahimden bahsediyordum tum organlari gorduklerine ggöre onuda gormeleri gerekmez mi detaylida emin degilim ama

Evet canim eşimi de ikna ettim, iki hafta daha bekleyip gitcem başka hastaneye.Bes hafta sabredemem gibi görünüyor :) ins bebege bi zarari olmuyodur bu ultrasonlarin.
Canim korkma ben bu kontrolde doktora sordum ultrasonun bi zarari var mi diye.. Bana her gun girsen yine bisey olmaz dedi.. Malum ben kanama, acil derken defalarca girmek zorunda kaldim.. İnsallah gercekten zarari yoktur..

Ne demek canım ne zaman istersen destek olurum sana.ne normal doğum nede sezeryan hiçbirinden korkmaya gerek yok. Önemli olan ikinizinde doğum sonrası sağlıklı olmanız

Cnm ben özele gidiyorum,,bi arkadaş da gittiğim hastanenin cihazlarının iyi olduğunu söyledi hatta ona ilk hamileliğinde 13.haftasında erkek olduğunu söylemişler,,heveslenmiştim fakat bana da tahminde bile bulunamıycam dedi doktorum,,1ay sonraya kaldı,,hayırlısı olsun artık sağlıklı olduklarını duyduk ya,,

Aynen benm doktormda sennki gibi söyledi canım. Ama ben bes hafta dayanamiycam galiba

Ilik bir dustan sonra cokk açık limonlu az sekerli bir çay iç sıcak sıcak . . Bende bu ara baş ağrısı çok çektim öyle geçirdim çoğu zaman inşallah sana da yarar canım. ..
Çok teşekkür ederim çok zor bir durum uykumdan baş ağrısı ile uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…