- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Ay canim.ben varya hepsini yasadim uc dort kere turk.filmindeki gibi bayiliyodum cok sukur gecti oHe canım iyiki bayilma falan olmadi
Guzel hberlerle gel canim..kızlar, pazartesi doktora gidicem, dua edin benim icin....
Neyseki atlatmissin canim bu arada bulantın devam edıyomu?Ay canim.ben varya hepsini yasadim uc dort kere turk.filmindeki gibi bayiliyodum cok sukur gecti o
prenses geliyor heee hadı hayırlı olsun dr banada kız dedi haftaya perşembe kesinleştirelim dedi gelde inş değişmez yaaa çok istiyorduk eşimle ikimiz ilk bebeğimiz kız olsun diye allah inş gönlümüze göre verir.isim çok güzel cnm bende sadece NAZ İSTİYORUM KIZIM ADINI ERKEK OLSAYDI AYAZ KOYACAKTIMKızlar doktor bana kiza benziyo dediya dayanamadim isim araştrdm en çok icime sınen HİRA NUR oldu nasıl kızlar :)
Amin canim insaAllah sağliklı olsunlarda benm yiğenimin adida eda naz çok nazli senin isimlerde çok gzel esim erkek olursa YUSUF istixo bakalim nasibimizde hangisi uar :)prenses geliyor heee hadı hayırlı olsun dr banada kız dedi haftaya perşembe kesinleştirelim dedi gelde inş değişmez yaaa çok istiyorduk eşimle ikimiz ilk bebeğimiz kız olsun diye allah inş gönlümüze göre verir.isim çok güzel cnm bende sadece NAZ İSTİYORUM KIZIM ADINI ERKEK OLSAYDI AYAZ KOYACAKTIM
Canım bu arada haftaya çarşamba benimde kesinleşçk inşaAllahprenses geliyor heee hadı hayırlı olsun dr banada kız dedi haftaya perşembe kesinleştirelim dedi gelde inş değişmez yaaa çok istiyorduk eşimle ikimiz ilk bebeğimiz kız olsun diye allah inş gönlümüze göre verir.isim çok güzel cnm bende sadece NAZ İSTİYORUM KIZIM ADINI ERKEK OLSAYDI AYAZ KOYACAKTIM
allah ilk önce sağlılklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın hiç önemli deil cinsiyet hatta ben ikiz olsun çok istemısımdır 1 kız dğerı erkek olsun diye tek sefer de olurdu tam tembel işi olurduAmin canim insaAllah sağliklı olsunlarda benm yiğenimin adida eda naz çok nazli senin isimlerde çok gzel esim erkek olursa YUSUF istixo bakalim nasibimizde hangisi uar :)
canim o testin adi neymis merak ettim yaEvet canım ama belkhde bi kaç şey almiştir ben bile görünce içim gidiyo minik minik benim de yaptirmami söylemhs anneme 350 tl gibi bi fiyati varmış bende düsünücem bu testi ama 20. Haftadan önce olmuxomuş
Bende bilmiyorum canimya kiz daha senin çok var ne bu merak :) ama óğrenince yazarim ayrıntılı ultrason olabilir belkicanim o testin adi neymis merak ettim ya
senın dr hemen mi söyledi benımkı dedıkı ikli usg de uzman bısey dedımı dedı bende yok hıcbırsey demedı dedı dedım peki dedim siz ne diyorsunuz dedim şöyle bi uzun uzun usg gezdirdi 5 dk felan kız dedi perşembe netleştirelim dediCanım bu arada haftaya çarşamba benimde kesinleşçk inşaAllah
Benim dr. Zaten gecen ay yani 3 hafta önceki kontrolümde belki tahminde bulunurum demışti ve bu gidişimdede tahminde bulundu haftaya da kesin olarak söylerim dedi canımsenın dr hemen mi söyledi benımkı dedıkı ikli usg de uzman bısey dedımı dedı bende yok hıcbırsey demedı dedı dedım peki dedim siz ne diyorsunuz dedim şöyle bi uzun uzun usg gezdirdi 5 dk felan kız dedi perşembe netleştirelim dedi
O kasınti bendede vardi suan gecti bide soyuluyodu hatta karnımda öyleydi bence artik ic karin dış karin büyuyo ondan oksa gerek ben bebe yağı aldim biraz rahatladim :)Kızlar tunaydin bakin size ne sorucam benim kasiklarimda tatlı bir kaşıntı oluyor sebebi ne olabilirki
Sorma cnm ya cok okuyorum merak ediyorum kafami allak bullak ediyorum esim doktor benimle dalga geciyor beynin sulandi biz bu kadar ogrenmedik diyeBende bilmiyorum canimya kiz daha senin çok var ne bu merak :) ama óğrenince yazarim ayrıntılı ultrason olabilir belki
Bebem benimde tüylenme oldu fenamı kiz kiş geldh üşümeyiz :) saka biyana ben oralari ağda xaptim geç geliyo kiz tüyler bide o avantaj var :)kızlar ben acayıp tuylendım ya gobegımden başlıo kasıklarıma dogru kızllar tugler ben hıc boyle degıldım ne oldu benım hormonlarımaaaaa
Ax cok komik :) doktoronu yapmhs oldun hadi iyisin canim xakinda eşine bu mesleğin inceliklerini oğretirsin :)Sorma cnm ya cok okuyorum merak ediyorum kafami allak bullak ediyorum esim doktor benimle dalga geciyor beynin sulandi biz bu kadar ogrenmedik diye
ya canım ben hamıleyken agda yaptırmaktan cok korkuyorum kendımı kasarım dıyeee nasıl yaptırdınBebem benimde tüylenme oldu fenamı kiz kiş geldh üşümeyiz :) saka biyana ben oralari ağda xaptim geç geliyo kiz tüyler bide o avantaj var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?