PKeske canim rabbim cektiklerimizin mükafatı ni verir ins bnim iki dusugum olunca bunada bise olur diye korkuyrm habire kndimi inceliyorum gogusum niye acimiyo danki uclarinin rengi acilmis belim agriyo kasigim niye agriyo bin turlu sey gunde uc kes 200luk progestan iciyorum endol fitil kullaniyorum coraspirn vitamin igneyi saymiyorum bile gercektn zor geciyo rabbim yardimcimiz olsnGecmis olsun canim rabbim yardimcin olsun insallah bir an once iyilesirsin dua etmekten baska elimizden bisey gelse.keske
kızlarr nolr bana acıl cvp verın 10+2yım ılk hftalar cok kahverengı akntım oldu 4 5 haftalar snr kesıldı kesenın ltnda nokta kadr bı kanama var demstı doktorm 5 gun onc gttm 1 aydr progestn kullanyrm sarı akntm cok oluyodu doktorm normal dedı kan belkı sarı olark atıyodr dedı ılactn dolayı SORUM ŞU afedrsnz tvllte ıkınma snucu bı acı hıssettm anlıktı gectı hemen fakat 2 damla kadr sarı kahverengılı akıntı glmıs ne yapsam yaa cok korkuyorm(((
Ilkinde acayip gogus agrim olurdu bunda hic yok gibi normalmi allahm iyice paronayak oldm 4ay once 18hftalik dusuk yaptim ozamn gogusm bi agriyoduki dusuktn sonra bi sut aktikiBiyolojik bende bir düşük ve bir tanede kalbi durdu kürtaj oldum.sonra bir bebeğim oldu senin gibi progestan aspirin ve clexane kullandım. Seni çok iyi anlıyorum herşeyi dert ediyordum.son gün bile hareketi azaldı kalbimi durdu diye panik içindeydim.ama sen Yapma hakikaten gereksiz yere bebeklerimizi strese sokuyoruz simdikindede clexane kullanıyorum ve aspirin kullanmam gerekirken içemiyorum ama stres yapmıyorum sende rahat ol.
Ben mi seni gaza getirmiş oldum sen mi beni durdurmuş oldum bu durumda :))))))mesajn devamı gözükmemiş Toistcimm :) geçen gün sana ultrason zararlı sırf cinsiyeti öğrenmek için gitme diyodum şimdi kafaya koydum ben gitcem :) çok güldüm
saol canım aradım smdı aglamaktan mafoldm esımı arayp soledm oda cok telas yaptı doktorm kesenın dısındakı kanamadır dedı kırmızı deglse korkma dedı cok rahatladm ama yınede bı korku var ıcımde Rbbım kımseye yasatmasn boyle syler bebıslerımızı bıze bagslasın cok uzuldum onu kaybedıyorm sandımAkıntı kırmızı olmadığı sürece korkma.gecen gün bendede oldu kahverengi akıntı. Ama istersen doktorunu ara için rahatlasın. Bu arada akıntını kontrol et.
saol canım aradım smdı aglamaktan mafoldm esımı arayp soledm oda cok telas yaptı doktorm kesenın dısındakı kanamadır dedı kırmızı deglse korkma dedı cok rahatladm ama yınede bı korku var ıcımde Rbbım kımseye yasatmasn boyle syler bebıslerımızı bıze bagslasın cok uzuldum onu kaybedıyorm sandımAkıntı kırmızı olmadığı sürece korkma.gecen gün bendede oldu kahverengi akıntı. Ama istersen doktorunu ara için rahatlasın. Bu arada akıntını kontrol et.
Allah korusun onlemini aldiktan sonra gerisi yuce rabbime kalmssaol canım aradım smdı aglamaktan mafoldm esımı arayp soledm oda cok telas yaptı doktorm kesenın dısındakı kanamadır dedı kırmızı deglse korkma dedı cok rahatladm ama yınede bı korku var ıcımde Rbbım kımseye yasatmasn boyle syler bebıslerımızı bıze bagslasın cok uzuldum onu kaybedıyorm sandım
öyle tabı canım haklısınAllah korusun onlemini aldiktan sonra gerisi yuce rabbime kalms
Bn 5 kilo verdim alamiyorum veriyodum gobek bendede var dar giyemiyorym agri yapiyotunaydin anneler bisey sorucam kilo almaya basladinizmi ben 48.6 kgyla hamile kaldim aksamlari bir kilo almis oluyorum sabah eski kiloya donuyorum ama gobegim cikti hele aksamlari baya cikiyor kiyafetlerim olmuyor anlayamadim bi turlu 12.haftam bitecek iki gun sonra sizdede oluyormu
12 hafta oldum ve şimdiden 5,6 kg aldım:)tunaydin anneler bisey sorucam kilo almaya basladinizmi ben 48.6 kgyla hamile kaldim aksamlari bir kilo almis oluyorum sabah eski kiloya donuyorum ama gobegim cikti hele aksamlari baya cikiyor kiyafetlerim olmuyor anlayamadim bi turlu 12.haftam bitecek iki gun sonra sizdede oluyormu
Ayy canım bana beş hafta sonraya randevu verdi yoksa dayanirdim ama bu kdr bekleyemiycem galiba. Bide arkdsimiz sormuş doktoruna Hukukçu ardsmz yanlış hatirlamiyosam ultrasnun bi zararı yok demis dr. Ins öyledir. Ben de 14. Haftaya girdim herkes kıza benziyo erkege benziyo deyince çok heveslendim valla :) sen de git canim ben de iki hafta bekleyip öyle gidiyim diyorum bebis az daha büyüsun daha belirginleşsin diye :)Ben mi seni gaza getirmiş oldum sen mi beni durdurmuş oldum bu durumda :))))))
Git canım valla bende 15 e girdim hala öğrenemedim şaşırıyorum kendime :) hala nasıl dr dr dolaşmadım diye sanırım 2 hafta sonra gidicem :)
Bu arada günaydın kızlar bisürü sayfalar birikmiş 2 gün giremeyince.biyolojik arkadaşım çok geçmiş olsun maalesef bende yediklerimden rahatsız oluyorum ve yataken
ayyy sormaa canim yaa icimi korku kapladi rabbim hepimize hayirli evlat nasib etsin bu zamanda kiz ewlat yetstrmekten korkuyorum acikcasi :) insaallah hayirli edepli ahlakli evlatlarumiz olurrr...MaaşAllah canim benim bi kiz daha gelhyo pembis pembiş :)
Boyun da eğer uzunsa kilon bayagi az canım mide bulantin falan yoksa kilo al bence biraz yavastan yavaştan :) ben iki kilo aldım simdiye kadar. Göbeğim de bir iki haftadir belirginleşti ufak bi top gibi sivrildi öne doğru, dar pantolnlar çok rahatsz ediyor. Hamile pant giycem artk beli lastikli rahat onlartunaydin anneler bisey sorucam kilo almaya basladinizmi ben 48.6 kgyla hamile kaldim aksamlari bir kilo almis oluyorum sabah eski kiloya donuyorum ama gobegim cikti hele aksamlari baya cikiyor kiyafetlerim olmuyor anlayamadim bi turlu 12.haftam bitecek iki gun sonra sizdede oluyormu
Amin canım. Ama içini ferah tut. Bişey olmayacak bebisine Allahn izniyle. Kendini de bebişi de üzme ağlayaraksaol canım aradım smdı aglamaktan mafoldm esımı arayp soledm oda cok telas yaptı doktorm kesenın dısındakı kanamadır dedı kırmızı deglse korkma dedı cok rahatladm ama yınede bı korku var ıcımde Rbbım kımseye yasatmasn boyle syler bebıslerımızı bıze bagslasın cok uzuldum onu kaybedıyorm sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?