- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Canım Rabbim yardimcin olsun. Kalbini ferah tut. Is güç uğraşma hic bolca dinlenPKeske canim rabbim cektiklerimizin mükafatı ni verir ins bnim iki dusugum olunca bunada bise olur diye korkuyrm habire kndimi inceliyorum gogusum niye acimiyo danki uclarinin rengi acilmis belim agriyo kasigim niye agriyo bin turlu sey gunde uc kes 200luk progestan iciyorum endol fitil kullaniyorum coraspirn vitamin igneyi saymiyorum bile gercektn zor geciyo rabbim yardimcimiz olsn
Canım Rabbim yardimcin olsun. Kalbini ferah tut. Is güç uğraşma hic bolca dinlenPKeske canim rabbim cektiklerimizin mükafatı ni verir ins bnim iki dusugum olunca bunada bise olur diye korkuyrm habire kndimi inceliyorum gogusum niye acimiyo danki uclarinin rengi acilmis belim agriyo kasigim niye agriyo bin turlu sey gunde uc kes 200luk progestan iciyorum endol fitil kullaniyorum coraspirn vitamin igneyi saymiyorum bile gercektn zor geciyo rabbim yardimcimiz olsn
ınşALLAH canım cok saol ıcıme su serpildi ıyıkı varsınız hepınız cok saolunAmin canım. Ama içini ferah tut. Bişey olmayacak bebisine Allahn izniyle. Kendini de bebişi de üzme ağlayarak
Keske dinlenebilsm calisiyorum ozelde olsam hic dusunmem cikatdim ama kamudayimCanım Rabbim yardimcin olsun. Kalbini ferah tut. Is güç uğraşma hic bolca dinlen
Canım hosgeldinnnn..yaşadığını sehiri yasını .son adet tarıhını.muhtemel dogum tarıhını ayrıca ısmını yada rumuzunu yaz .bebişin sındıden hayırlı olsun cnmKızlar bende 2015 Mayıs'ta inş bebeğimi kucağıma alcam şimdi 12 haftamızdayız nasıl dahil olabilirin listeye:)) yardım edermisiniz
Ankara 23 yaş sat 15 Ağustos 2014 doğum tarihi 22 Mayıs hakuş rumuz hoşbuldum Allah razı olsun canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun :))Canım hosgeldinnnn..yaşadığını sehiri yasını .son adet tarıhını.muhtemel dogum tarıhını ayrıca ısmını yada rumuzunu yaz .bebişin sındıden hayırlı olsun cnm
Gunaydn berbat bi gece gecirdim tansiyonm9,5 atesim 37,8 yukseldi bas agrisi mide bukantisi acillik oldm sukut enfeksyn deglmis hala iyi sayilmm
MErhaba cnm gecen gun benımde cnm gecen gun benımde öyleydi sag bacak kalça hatta iç bacağım bile agryomu 1 gun sonra gectı .zannedersem normal bişey Bu ağrılarımızmerhaba herkese iyi pazarlar. gebeliğin 11. haftasındayım sağ bacağımda hatta kalca altından başlayarak bacağın tümünü kaplayan kasılmalarınız var mı acaba ?
Canım ksra bakma yazmayı unutmuşum konu sahibi Y-Dilara ya o tabloya ekleyecek seni istersen ona özelden msj atarsan daha ıyı olurAnkara 23 yaş sat 15 Ağustos 2014 doğum tarihi 22 Mayıs hakuş rumuz hoşbuldum Allah razı olsun canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun :))
tunaydin anneler bisey sorucam kilo almaya basladinizmi ben 48.6 kgyla hamile kaldim aksamlari bir kilo almis oluyorum sabah eski kiloya donuyorum ama gobegim cikti hele aksamlari baya cikiyor kiyafetlerim olmuyor anlayamadim bi turlu 12.haftam bitecek iki gun sonra sizdede oluyormu
Ozaman senle aynı zaman gidicez desene canım önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidicem inşallah :) inan bendr hiç merak etmezdim biri gelio kesin kız diyo öbürü geliyo kesin erkek diyo. Böyle böyle merak başladı :)Ayy canım bana beş hafta sonraya randevu verdi yoksa dayanirdim ama bu kdr bekleyemiycem galiba. Bide arkdsimiz sormuş doktoruna Hukukçu ardsmz yanlış hatirlamiyosam ultrasnun bi zararı yok demis dr. Ins öyledir. Ben de 14. Haftaya girdim herkes kıza benziyo erkege benziyo deyince çok heveslendim valla :) sen de git canim ben de iki hafta bekleyip öyle gidiyim diyorum bebis az daha büyüsun daha belirginleşsin diye :)
Hoşgeldin canımKızlar bende 2015 Mayıs'ta inş bebeğimi kucağıma alcam şimdi 12 haftamızdayız nasıl dahil olabilirin listeye:)) yardım edermisiniz
Merhaba canım bende ilk başından beri var kasılma çok normalmişmerhaba herkese iyi pazarlar. gebeliğin 11. haftasındayım sağ bacağımda hatta kalca altından başlayarak bacağın tümünü kaplayan kasılmalarınız var mı acaba ?
Aminnn cnm ki herkes yaşıyor böyle seyler .az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almayabugünlerimize şükür :) Allah sağ salim sağlıklı bi şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
sabırsızlanmaya başladık bile :) ilk bebeğiniz mi ?Aminnn cnm ki herkes yaşıyor böyle seyler .az kaldı bebişlerimizi kucağımıza almaya
Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacaksabırsızlanmaya başladık bile :) ilk bebeğiniz mi ?
evet benimde ilk bebeğim :) geçtiğimiz mayıs ayında evlendim :)henüz cinsiyeti belli değil bebeğimizin :) ama nedense bana ilk günden beri erkek gibi geliyor.nedense öyle doğuyor içime :)kıyafetler almaya başladım.hem kızın hemde erkeğin giyebileceği türden kıyafetler bakıyorum malesef şimdilik. sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti ?rabbim hayırlı evlat versin düz kurtarsın inşallah gözünüz aydın :)Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
evet benimde ilk bebeğim :) geçtiğimiz mayıs ayında evlendim :)henüz cinsiyeti belli değil bebeğimizin :) ama nedense bana ilk günden beri erkek gibi geliyor.nedense öyle doğuyor içime :)kıyafetler almaya başladım.hem kızın hemde erkeğin giyebileceği türden kıyafetler bakıyorum malesef şimdilik. sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti ?rabbim hayırlı evlat versin düz kurtarsın inşallah gözünüz aydın :)Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?