2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım Rabbim yardimcin olsun. Kalbini ferah tut. Is güç uğraşma hic bolca dinlen

Canım Rabbim yardimcin olsun. Kalbini ferah tut. Is güç uğraşma hic bolca dinlen

Kızlar bende 2015 Mayıs'ta inş bebeğimi kucağıma alcam şimdi 12 haftamızdayız nasıl dahil olabilirin listeye:)) yardım edermisiniz

Kızlar bende 2015 Mayıs'ta inş bebeğimi kucağıma alcam şimdi 12 haftamızdayız nasıl dahil olabilirin listeye:)) yardım edermisiniz
Canım hosgeldinnnn..yaşadığını sehiri yasını .son adet tarıhını.muhtemel dogum tarıhını ayrıca ısmını yada rumuzunu yaz .bebişin sındıden hayırlı olsun cnm

Canım hosgeldinnnn..yaşadığını sehiri yasını .son adet tarıhını.muhtemel dogum tarıhını ayrıca ısmını yada rumuzunu yaz .bebişin sındıden hayırlı olsun cnm
Ankara 23 yaş sat 15 Ağustos 2014 doğum tarihi 22 Mayıs hakuş rumuz hoşbuldum Allah razı olsun canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun :))

merhaba herkese iyi pazarlar. gebeliğin 11. haftasındayım sağ bacağımda hatta kalca altından başlayarak bacağın tümünü kaplayan kasılmalarınız var mı acaba ?

merhaba herkese iyi pazarlar. gebeliğin 11. haftasındayım sağ bacağımda hatta kalca altından başlayarak bacağın tümünü kaplayan kasılmalarınız var mı acaba ?
MErhaba cnm gecen gun benımde cnm gecen gun benımde öyleydi sag bacak kalça hatta iç bacağım bile agryomu 1 gun sonra gectı .zannedersem normal bişey Bu ağrılarımız

Ankara 23 yaş sat 15 Ağustos 2014 doğum tarihi 22 Mayıs hakuş rumuz hoşbuldum Allah razı olsun canım hepimizin bebişleri hayırlı olsun :))
Canım ksra bakma yazmayı unutmuşum konu sahibi Y-Dilara ya o tabloya ekleyecek seni istersen ona özelden msj atarsan daha ıyı olur

canımdan can gitti resmen.hadi kramp olsa bekleyip geçer ama bu aralıksız bi ağrı. dayanamayıp doktora gittim. magnezyum ve vitamin verdi 3 gündür içiyorum.çok şükür bugün en azından yürüyebiliyorum :)

Ben 15. Teyim canım bugün hamile kaldığım kilodan eksi bire düştüm. Açıkcası artık yemek yiyebilmek istiyorum :) aynen kilo verdiğim halde akşamları göbeğim çıkıyor. Bunlat hep gazdan :)

Ozaman senle aynı zaman gidicez desene canım önümüzdeki hafta değil sonraki hafta gidicem inşallah :) inan bendr hiç merak etmezdim biri gelio kesin kız diyo öbürü geliyo kesin erkek diyo. Böyle böyle merak başladı :)

Hoşgeldin canım Mytwin arkadaşımız sana yardımcı olacaktır. :)

Merhaba canım bende ilk başından beri var kasılma çok normalmiş

Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
evet benimde ilk bebeğim :) geçtiğimiz mayıs ayında evlendim :)henüz cinsiyeti belli değil bebeğimizin :) ama nedense bana ilk günden beri erkek gibi geliyor.nedense öyle doğuyor içime :)kıyafetler almaya başladım.hem kızın hemde erkeğin giyebileceği türden kıyafetler bakıyorum malesef şimdilik. sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti ?rabbim hayırlı evlat versin düz kurtarsın inşallah gözünüz aydın :)

Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
evet benimde ilk bebeğim :) geçtiğimiz mayıs ayında evlendim :)henüz cinsiyeti belli değil bebeğimizin :) ama nedense bana ilk günden beri erkek gibi geliyor.nedense öyle doğuyor içime :)kıyafetler almaya başladım.hem kızın hemde erkeğin giyebileceği türden kıyafetler bakıyorum malesef şimdilik. sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti ?rabbim hayırlı evlat versin düz kurtarsın inşallah gözünüz aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…