2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saolasın cnm .ben 30 ekimde öğrendim cinsiyeti benımde hep aklımdan erkek dıyet geçiyordu Dr kız deyınce hocam emınöısınız dedım.esımde hocam birdaha bakın yanlış görüyor olabılırsınız.kesın erkek dıye okadar kendımızı inandırmıstırdıkkı. D...ben biraz renklerde takıntılıyım bir ay daha bekliycem ...sonra pembe mor çılgınlığı yaşarım

Kizlarr.. Nasilsiniz?.. Ya aranizda hic hamile kiyafeti alan oldu mu?.. Benim pantolonlarim sikiyor birazcik, dugme acik geziyorum hep.. Bi de hangi markalarin hamile kiyafeti var, ben bi tek lcwakiki ve defacto da oldugunu gordum..

Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
Hayalim bizimde dogum tahmin tarihi 17.05 :) senin bebişinin cinsiyeti kızmış, hayırlı olsun canım! Kaçıncı haftada öğrendin? Şimdi düşünüyorumda dogum tarihleri acaba cisiyeylikle alakası olabilirim eşimde hep kız istiyordu ama nedense erkek olacağına inanırdik kendimize

Benim ilk bebişim Allahımın izniyle.dr %90 kızı dedi kız ile ilgili herseye bakıyorum deli gıbı çok tarıfsız bir duygu.ya senın benimin ilkmi olacak
Hayalim bizimde dogum tahmin tarihi 17.05 :) senin bebişinin cinsiyeti kızmış, hayırlı olsun canım! Kaçıncı haftada öğrendin? Şimdi düşünüyorumda dogum tarihleri acaba cisiyeti ile alakası olabilirim eşimde hep kız istiyorduk, ama nedense erkek olacağına inandirdik kendimize

Merhaba canim, bi tanidigim birvkac ay evvel dogum yapti ilki sezaryan aradan 5 sene gectigi icin o da normal istedi pek cok doktor riske girmek istemeyip kabul etmemis, en son bir doktor ben normal yaptiririm demis, fakat sezaryen sonrasi normal olmasi icin sancinin kendiliginden gelmesi gerekliymis suni sanci veremiyorlar, o yuzden 41 ya da 42. Haftaya kadar bekledi yanilmiyorsam fakat maalesef sanci gelmedi ve mecburen sezaryen oldu..umarim senin gonlune gore olur..

Tesekkur ederım gusel dileklerin için dedim ya hep erkek hissettık halbuki kızmış..30 ekimde öğrendim 12.hafta 3 günlük idi herkese bebişinin cinsıyetını yaydım bile.kıyafet almak için birdahaki ayı bekliycem..seninde bebişin hayırlı oldun inş cnm

Kizlarr.. Nasilsiniz?.. Ya aranizda hic hamile kiyafeti alan oldu mu?.. Benim pantolonlarim sikiyor birazcik, dugme acik geziyorum hep.. Bi de hangi markalarin hamile kiyafeti var, ben bi tek lcwakiki ve defacto da oldugunu gordum..
Cnm benim 2.gebeligim ama hemen kendimi hamilelik moduna soktugumdan dolayi beli lastikli hamile kotlari giyiyorum bol esofmanlar giyiyorum nasil olsa 1 ay evdeyim

bende çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmeniyim..şuan çalışmıyorum..kızımla ilgileniyorum..daha önce 7 yıl rehabilitasyonda çalıştım..sizler nerdesiniz? nerde görev yapıyorsunuz?
Kızlar bende ayetten cocuk gelişimi mezunumun ücretli öğr yaptım yenı erzıncana geldık esumın gorevı nedenıyle ..buraları bilemiyorum kpssye hazırlanmaya çalışıyorum çalışan bi anne olmalı istiyorum

hangi okuldan mezunsun canım..hiç çalıştınmı? bende kpss kitabını çıkardım ama hiç bakamadım daha :)

hangi okuldan mezunsun canım..hiç çalıştınmı? bende kpss kitabını çıkardım ama hiç bakamadım daha :)
canım ben aöf okul öncesı ogretmenlıgı mezunuyum 62 aldım kpssden e zaten 76 da kaldı puanlar .bebegımın sansına cok ıstıyorum...ya sen hangı okul mezunusun .ben ücretli ogr yaptım ayrıcayardımcı ogretmn olarak calıstım .

çocuk gelişşimi meznuyum demişsin bende oyüzden belki daha önceden tanışıyoruzdur diye düşündüm..ben gazi üniv. meznuyum..bu sene ücretli öğretmenlik yapim dedim..ama bebekten dolayı ve kızımdan dolayı vazgeçtim

atansak çok iyi olur ama nasıl hazırlanıcam bilmiyorum hem küçük kızım var hem hamilelik zor olucak...sen hazırlanabiliyormusun

Canım mithatpaşa and kml mezunum ist Üsküdar'dan ...çalışmam gerek bilmiyorum matematık antremanlarla mat kıtabından başladım bu sene olsun artdık istiyorum.erzıncandayız kimsemiz yok zaten gezılecek yerde yok burda kazanamazsam birdahada kazanamam herhalde...bu hafta baslıycam fakat senın bebişine küçük zor olur biliyorum ama cok ıstersek de yapabiliriz

inşallah canım inşallah birde istek gelirse bana çok iyi olucak kitab bana bakıuyor ben kitaba :) bende matematik yok..o yüzden diğerlerine ağırlık vermek zorundayım...inşallah olur..ben çok pişmanım daha önce sınavlara girmediğime..işim iyi rahatım iyi diye sınavlara girmedim 2009da arkadaşlarım 39 la bile atanan oldu..ah ben bu kafayı nereye vurayım :) :) ama kısmet ve hayırlısı diyorum artık..bunda da varmış bir hayır...

Bende anasınıfı öğr mezunuyum fakat atanamadım daha

İnşallah atanırsın canım bebiş yokken çalış bence doğduktan sonra sınava az kalıyor zaten

bende çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmeniyim..şuan çalışmıyorum..kızımla ilgileniyorum..daha önce 7 yıl rehabilitasyonda çalıştım..sizler nerdesiniz? nerde görev yapıyorsunuz?

Benim 5. Yılım kızlar devlette, istanbuldayım 81 le atanmıştım, çevre illerde iç anadoluda 70 den aşağı almadı. Ama birtek doğuya 60 la 55 le atanan olmuştu şimdi iyice uçmuş puanlar. rabbim yardımcınız olsun özelde çalışmak hem saat olarak zor hem maddiyat olarak. İnşallah atanırsınız bu yıl bebişlerinizin kısmetine

Evet canım o yıllar puan çok düşüktü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…