- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
ay inş cnm ne gusel sen ozamn bile gusel ıyı. Bir puan almıssın inş gelişimci ve bende bu sene atanacağız.haklısın konular bir bitse sadece soru çözmek için zamn bırakacağız ve arada tekrar edcez Mayıs'tan sonradA kısa zamn kalacak ..ay inş bebişlerimizin şansına atanırız....-aminİnşallah atanırsın canım bebiş yokken çalış bence doğduktan sonra sınava az kalıyor zaten
Benim 5. Yılım kızlar devlette, istanbuldayım 81 le atanmıştım, çevre illerde iç anadoluda 70 den aşağı almadı. Ama birtek doğuya 60 la 55 le atanan olmuştu şimdi iyice uçmuş puanlar. rabbim yardımcınız olsun özelde çalışmak hem saat olarak zor hem maddiyat olarak. İnşallah atanırsınız bu yıl bebişlerinizin kısmetine
İnşallah atanırsın canım bebiş yokken çalış bence doğduktan sonra sınava az kalıyor zaten
Benim 5. Yılım kızlar devlette, istanbuldayım 81 le atanmıştım, çevre illerde iç anadoluda 70 den aşağı almadı. Ama birtek doğuya 60 la 55 le atanan olmuştu şimdi iyice uçmuş puanlar. rabbim yardımcınız olsun özelde çalışmak hem saat olarak zor hem maddiyat olarak. İnşallah atanırsınız bu yıl bebişlerinizin kısmetine
Evet canım o yıllar puan çok düşüktü :)
Kızlar napiosunuz bugün hamile kıyafetleri aldım hamile Tayt ve tişört.. beş aylık gibiyim zateen. Satici kiz ne kadar kaldi dedi dort ay kaldı dedim :)
Canım bende yok ama heryerde okumuştum bacakta kasılma kramp olacak diy emerhaba herkese iyi pazarlar. gebeliğin 11. haftasındayım sağ bacağımda hatta kalca altından başlayarak bacağın tümünü kaplayan kasılmalarınız var mı acaba ?
Amin inşallah canım bebekler bereketiyle gelirmiş ya hani sizinki de öyle olur inşallah tabi önce hayırlısı :)ay inş cnm ne gusel sen ozamn bile gusel ıyı. Bir puan almıssın inş gelişimci ve bende bu sene atanacağız.haklısın konular bir bitse sadece soru çözmek için zamn bırakacağız ve arada tekrar edcez Mayıs'tan sonradA kısa zamn kalacak ..ay inş bebişlerimizin şansına atanırız....-amin
Ay ne güzel bakalım biz napıcaz aslında sırf buyüzden kıyafet işini erteliyorum biraz daha belirginleşsin diye :)Kızlar napiosunuz bugün hamile kıyafetleri aldım hamile Tayt ve tişört.. beş aylık gibiyim zateen. Satici kiz ne kadar kaldi dedi dort ay kaldı dedim :)
daha önceden devleti hiç düşünmemiştim..kızımdan sonra pişman oldum..sen kaç yılında atandın?
güle güle giy nerden aldın canım
Merhabalar; bende 2015 Mayıs annesi olarak aranıza yeni katıldım.bı kızım var 5 buçuk yasında ikinciye hamileyim 14+2 hamileyim 13 haftalık gittiğim de kesin değil ama kıza benziyo dedi kiz olarak oyladım.2 hafta sonra gidecem kontrole bakalım değişecek mı cinsiyeti ben alıştım kiz fikrine isim arayışına geçtim bile:)
İnşallah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yarın Dr gideceğiz bakalım hayırlısı olsun.Merhaba canim, bi tanidigim birvkac ay evvel dogum yapti ilki sezaryan aradan 5 sene gectigi icin o da normal istedi pek cok doktor riske girmek istemeyip kabul etmemis, en son bir doktor ben normal yaptiririm demis, fakat sezaryen sonrasi normal olmasi icin sancinin kendiliginden gelmesi gerekliymis suni sanci veremiyorlar, o yuzden 41 ya da 42. Haftaya kadar bekledi yanilmiyorsam fakat maalesef sanci gelmedi ve mecburen sezaryen oldu..umarim senin gonlune gore olur..
Ben de türkçe öğretmenligi mezunuyum kpssye hazırlaniyorum canım atanamadim iki yıldır bu sene de hazirlaniyorum ama hamilelikle çok zorKızlar bende ayetten cocuk gelişimi mezunumun ücretli öğr yaptım yenı erzıncana geldık esumın gorevı nedenıyle ..buraları bilemiyorum kpssye hazırlanmaya çalışıyorum çalışan bi anne olmalı istiyorum
Yok canım dershaneye gıdemıyorum .esımın görev nedeniyle ist dan Erzincan'a geldık bıkac ay oldu.birazcık uzağız merkeze ..buralar cok soğukk gidip gelmek sorun olur dıye gitmeme kararı aldım...evde çalışacağım ınş yarın baslıycam .ya okadar cok arkadasım atandığı onlar ıcın sewınıyorum ama kendım içinde cok üzülüyorum ...ya sen napıyon dershaneye gıdıyormusunBen de türkçe öğretmenligi mezunuyum kpssye hazırlaniyorum canım atanamadim iki yıldır bu sene de hazirlaniyorum ama hamilelikle çok zorSen napiyosun dersaneye falan gidiyo musun
ayyy inşallah canım bebişimizin şansına bu sene atansak keşke, evde oturmak gerçekten sıkıcı...İnşallah atanırsın canım bebiş yokken çalış bence doğduktan sonra sınava az kalıyor zaten
canım ben de geçen sene düğün telaşı yüzünden hazırlanamadım. bu sene de hamileliği bahane ediyodum ama çok şükür iyiyim şu an dersaneye yazıldım ben canım ona da gidip geliyorum. biz de eşimin işi nedeniyle adanadayız. seneye de doğuya çıkar tayinimiz büyük ihtimalle. yani bu sene kazandım kazandım yoksa bi daha zor canımYok canım dershaneye gıdemıyorum .esımın görev nedeniyle ist dan Erzincan'a geldık bıkac ay oldu.birazcık uzağız merkeze ..buralar cok soğukk gidip gelmek sorun olur dıye gitmeme kararı aldım...evde çalışacağım ınş yarın baslıycam .ya okadar cok arkadasım atandığı onlar ıcın sewınıyorum ama kendım içinde cok üzülüyorum ...ya sen napıyon dershaneye gıdıyormusun
Amin inşallah canım bebekler bereketiyle gelirmiş ya hani sizinki de öyle olur inşallah tabi önce hayırlısı :)
Ay ne güzel bakalım biz napıcaz aslında sırf buyüzden kıyafet işini erteliyorum biraz daha belirginleşsin diye :)
2010 da. İnşallah gönlündeki olur ben mezun olur olmaz devlet diye tutturmuştum. Öncesinde yazları özel tecrübem olduğu için.
Hayırlısı olsun tebrik ederim canım kız bebek bereket demekmiş. Özel değilse sormak istediğim şey şu ilk kızından sonra hayatınızda değişen şeyler ne oldu. Çevremde farkettiğim hep bu kız çocuk bereketi daha bol oluyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum :)
Iyi bari cnm inş istedıgın gıbınolur.bende bu sene kazandım kazandım yıksa dahada zor olur dıye dusunuyom .kimsemiz yok sabahtan aksaman çalışabilirim rahatça cok pis gaza geldim bugun yarın kesın derse baslıycam hersabah mide bulantım var artık onada alıştım...ay inş kazanırız cnm ya...canım ben de geçen sene düğün telaşı yüzünden hazırlanamadım. bu sene de hamileliği bahane ediyodum ama çok şükür iyiyim şu an dersaneye yazıldım ben canım ona da gidip geliyorum. biz de eşimin işi nedeniyle adanadayız. seneye de doğuya çıkar tayinimiz büyük ihtimalle. yani bu sene kazandım kazandım yoksa bi daha zor canım
Bizde kendimiz icin cik zor hamilelik geciriyoruz diyoruz rabbim yardimcin olsun cnm insallah bisey olmayavak gonlunu ferah tut bol bol dua oku canımPKeske canim rabbim cektiklerimizin mükafatı ni verir ins bnim iki dusugum olunca bunada bise olur diye korkuyrm habire kndimi inceliyorum gogusum niye acimiyo danki uclarinin rengi acilmis belim agriyo kasigim niye agriyo bin turlu sey gunde uc kes 200luk progestan iciyorum endol fitil kullaniyorum coraspirn vitamin igneyi saymiyorum bile gercektn zor geciyo rabbim yardimcimiz olsn
Cok gecmiscolsun canim. Umarım simdi iyisindirGunaydn berbat bi gece gecirdim tansiyonm9,5 atesim 37,8 yukseldi bas agrisi mide bukantisi acillik oldm sukut enfeksyn deglmis hala iyi sayilmm
Ben aldim hamile pantalonlari.. kilo da almadim hatta 1 kilo vermisim bile ama sıkıyordu kiyafetler.. simdi lastikli kiyafetler rahatiz minigimleKizlarr.. Nasilsiniz?.. Ya c hamile kiyafeti alan oldu mu?.. Benim pantolonlarim sikiyor birazcik, dugme acik geziyorum hep.. Bi de hangi markalarin hamile kiyafeti var, ben bi tek lcwakiki ve defacto da oldugunu gordum..
ayyy inşallah canım bebişimizin şansına bu sene atansak keşke, evde oturmak gerçekten sıkıcı...
ne bilim benim rahatımda iyiydi maaşımda iyiydi..kızım olunca devletin daha doğru olacağını geçte olsa anladımbu arada istanbuylun neresindesin?
Ohh eline sağlık şimdiden Allah kabul etsin :)iyi geceler kızlar:) yarın aşure günü. buğdayı ıslattım biraz önce.. aşure yapıcam inş. yarın.
Cok sukur biraz daha iyiyimCok gecmiscolsun canim. Umarım simdi iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?