Ins canim hepimizin saglikla gecer gider kalan gunleriBizde kendimiz icin cik zor hamilelik geciriyoruz diyoruz rabbim yardimcin olsun cnm insallah bisey olmayavak gonlunu ferah tut bol bol dua oku canım
boyum 1.63 ben aldim hamile pantolonu elbisesi :) rahat ettim dedigin gibi top gibi cikiyor bide hamile kulotlu corabi aldim cok iyi oldu cokta hosuma gidiyor hamile pantolonunu giyincr daha belirgin oluyor karnim goren cikmis gobegin diyor cok hosuma gidiyor :)Boyun da eğer uzunsa kilon bayagi az canım mide bulantin falan yoksa kilo al bence biraz yavastan yavaştan :) ben iki kilo aldım simdiye kadar. Göbeğim de bir iki haftadir belirginleşti ufak bi top gibi sivrildi öne doğru, dar pantolnlar çok rahatsz ediyor. Hamile pant giycem artk beli lastikli rahat onlar
Benim ilki sezaryen ikinciyi normal istiyorum insallah olursa tabi ssvd diye arattirirsan faceden oradan yapanları yaptıran doktorları bulursunİyi akşamlar canlar nasılsınız. Benim ilk doğum normal oldu ikinci sezeryan bu bebeğimide normal doğum istiyorum. Sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı Yada çevresinde olan var mı cevaplarsanız çok sevinirim.
Nerden aldin canim.. Ben baktim ama bacak kisimlari genis geldi bana hep.. Zayifim ben biraz.. Ama giyince cok hosuma gitti.. Cok rahatlar..Ben aldim hamile pantalonlari.. kilo da almadim hatta 1 kilo vermisim bile ama sıkıyordu kiyafetler.. simdi lastikli kiyafetler rahatiz minigimle
Ayyy inşallah canimmm. Zaten bulantilarda yakinda geçer bence, benim de çok kalmadı geçti şükürIyi bari cnm inş istedıgın gıbınolur.bende bu sene kazandım kazandım yıksa dahada zor olur dıye dusunuyom .kimsemiz yok sabahtan aksaman çalışabilirim rahatça cok pis gaza geldim bugun yarın kesın derse baslıycam hersabah mide bulantım var artık onada alıştım...ay inş kazanırız cnm ya...
Canım ben bi tane lcwden aldım cok rahat alt kısmı dar. Sadece beli lastikli. Bide disardan kot tulum aldım. Dışardaki magazalarda da oluyo hamile kiyafetleri öyle belli bi marka degil yani. Bi de heveslendim göbüsunde bebis olan sweelerden aldım ama giymiyorum giyecek kadar göbeğim yok çünkü zayifim normalde de. Ama normal pantolonlarim sikmaya başladı. :) :)Nerden aldin canim.. Ben baktim ama bacak kisimlari genis geldi bana hep.. Zayifim ben biraz.. Ama giyince cok hosuma gitti.. Cok rahatlar..
Cnm aynı gün gitmişiz doktora benim bebiş yaklaşık 1hafta daha büyük seninkinden doktor nasıl göremedi ki acaba??cihazı çok iyiydi belki de senin doktorun,,merakla bekliyorum ben de,,Çin takvimine bakmış mıydın:)Saolasın cnm .ben 30 ekimde öğrendim cinsiyeti benımde hep aklımdan erkek dıyet geçiyordu Dr kız deyınce hocam emınöısınız dedım.esımde hocam birdaha bakın yanlış görüyor olabılırsınız.kesın erkek dıye okadar kendımızı inandırmıstırdıkkı. D...ben biraz renklerde takıntılıyım bir ay daha bekliycem ...sonra pembe mor çılgınlığı yaşarım
Yok canım ben çın takvimine bakmadım...ben hamileliğinden beri hıc ama hıc canım tatlı birsey istemedi..önceden cıkolata tatlı delisiydim...hamileliğinden beri tatlıdan nefret ettım ağzıma sürmüyorum...bende sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum cidden.ye eksiyı çıkar ayseydi koca karı lafına inanıyom...inş bırdahaki gidişe kesın öğrenirsin cnm sağlıklı olsunlardaCnm aynı gün gitmişiz doktora benim bebiş yaklaşık 1hafta daha büyük seninkinden doktor nasıl göremedi ki acaba??cihazı çok iyiydi belki de senin doktorun,,merakla bekliyorum ben de,,Çin takvimine bakmış mıydın:)
Ikinci yi bekleyenlere bir sorum var cinsiyetin farklı oldugunu anlamadiniz dimi kayinvalide beni deli edecek doktor % 60 erkek dedi bir de kızım var neymis iki hamilelik farklı olurmuş insan anlarmış onun da bir kız bir oğlu var oğlan olacağını dogurmadan bilirmis ben nasıl tahmin edemezmisim hey allahım ya aynı geçiyor hamileligim diyorun fark yok kafasi basmiyor
:) benimde aksine iki hamilelik arasinda hic fark yok ve su anki tahmine gore iki farkli cinsiyet. Sen erkek annesisin peki hic segrime oldumu karninda erkege hamile kalınca sozde öyle olurmus kv oyle diyo ben zaten hamileligim gazlı geciyor devamli bagirsak seyrimesi var ikisinde de anlatamıyorum uzman kesildi başıma. Kızımda da erkek bu diye tutturdu kız diyince segrimen yoktu senin biliyordum zaten ddi cikti isin içindenVallahi ben bu kesin kız demiştim ama erkek çıktı.
1. de hiç hamilelik yaşamadım diyebilirim herşey süperdi yedim içtim gezdim
Bunda kasık ağrısı çektim kız kasıkta olur dediler
Mide bulantısı ve kusma yaşadım hala da devam ediyor
Tatlısız günüm geçmezken bunda tatlı çikolatadan tiksindim
Sürekli ekşi şeyler yemek istedim oturup limon yediğimi bilirim
ve bunların hiç birini ilk oğlumda yaşamadım
İki hamileliğim birbirinden çok farklı olmasına rağmen ikiside erkek yani hiçbir şey belli olmuyor.
Hatta biraz önce ekşi yediğimi görünce eşim dr yanlış mı gördü yoksa kız olmasın bu dedi.
dr %96 erkek dedi yani değişmez artık herhalde
Ikinci yi bekleyenlere bir sorum var cinsiyetin farklı oldugunu anlamadiniz dimi kayinvalide beni deli edecek doktor % 60 erkek dedi bir de kızım var neymis iki hamilelik farklı olurmuş insan anlarmış onun da bir kız bir oğlu var oğlan olacağını
dogurmadan bilirmis ben nasıl tahmin edemezmisim hey allahım ya aynı geçiyor hamileligim diyorun fark yok kafasi
basmiyor
Yokmuş canım ayni olunca benim icime kız doğuyordu ama erkek dediSenin aynı gecmis hamilelik cinsiyetler farkli;benimde cok farkli geçiyor ikinci kızım geliyo farklıdır zannetmiştim...demek ki belirtilerle cinsiyetin pek alakası yok:)
küçükçekmece..uzakmışız..İnşallah canım en azından bebişinle valtin olur atanamazsan öyle düşün, tabi inşallah gönlündekine olur :)
Maltepedeyim ben sen :)
Ohh eline sağlık şimdiden Allah kabul etsin :)
[/QUOTE]Bebeklerin hepsi rızkıyla gelir derler ya sanırım ondan dolayı sıkıntı çekmedik cok şükür iki tarafta da ilk torun cok haliyle kızıma cok bise almama bırakmadılar hep eksikleri alınıyor:) Allah bebislerimize Saglik versin gerisi gelir bı şekil de.hepinizin bebisleri hayırlı olsun:)
Hayırlısı olsun tebrik ederim canım kız bebek bereket demekmiş. Özel değilse sormak istediğim şey şu ilk kızından sonra hayatınızda değişen şeyler ne oldu. Çevremde farkettiğim hep bu kız çocuk bereketi daha bol oluyor sanki ya da bana öyle geliyor bilemiyorum :)
lcwde çok çeşit var canım istersen bir oraya bak. dar paca modelde çok.Nerden aldin canim.. Ben baktim ama bacak kisimlari genis geldi bana hep.. Zayifim ben biraz.. Ama giyince cok hosuma gitti.. Cok rahatlar..
aynı cinsiyet olması bence çok güzel oğlunuza arkadaş. oğlunuz kaç yaşında.Merhaba cici annişler hepiniz iyisinizdir umarım uzun bir ara giremedim buralara inşallah herşey yolundadır, bütün bebişler iyilerdir. Ben 11+6 da öğrendim cinsiyeti ilk bebeğim erkek ti 2. de erkek mişBen bunda sürekli olarak ekşi yediğim tatlı yiyemediğim için kıza alıştırmıştım kendimi ama buda erkekmiş. Hayırlısı olsun Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah. Hepinize iyi geceler
her gebelik bir birinden çok farklıdır bunun cinsiyetke alakası yok canım valla çok cahilce konuşyorlar bazen ya.Ikinci yi bekleyenlere bir sorum var cinsiyetin farklı oldugunu anlamadiniz dimi kayinvalide beni deli edecek doktor % 60 erkek dedi bir de kızım var neymis iki hamilelik farklı olurmuş insan anlarmış onun da bir kız bir oğlu var oğlan olacağını dogurmadan bilirmis ben nasıl tahmin edemezmisim hey allahım ya aynı geçiyor hamileligim diyorun fark yok kafasi basmiyor
Allah kabul etsin canım ben yapmam heralde bu sene bu üşengeçlik bende varken birde şimdi bahanem variyi geceler kızlar:) yarın aşure günü. buğdayı ıslattım biraz önce.. aşure yapıcam inş. yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?