2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarr.. Nasilsiniz?.. Ya aranizda hic hamile kiyafeti alan oldu mu?.. Benim pantolonlarim sikiyor birazcik, dugme acik geziyorum hep.. Bi de hangi markalarin hamile kiyafeti var, ben bi tek lcwakiki ve defacto da oldugunu gordum..

Ben ilk hamileligimde C&A ve GeBe'den almistim. Lcw kaliplari hic uymamisti bana da pantolonda. Bunlarla cok rahat etmistim. GeBe biraz pahali ama indirimdeyken veya internetten alisveris yapiosan, alisveris kuluplerinde rastlarsan yari fiyatina alabilirsin. Bir de GörSin diye bir marka var yine alisveris kuluplerinde indirime giren. Onun da pantolonlari rahat fakat kaliplari biraz dar. Deneye yanila bulabilirsin bedenini, en son magazalari yoktu bildigim kadariyla.

Segirme geçen günlerde daha sık idi 2 gündür dinliyorum ama çok fazla olmuyor. Bende de biraz fazla gaz var. Vallahi ben bütün koca karı söylemlerini yıktığım için onlara inanmıyorum artık.

aynı cinsiyet olması bence çok güzel oğlunuza arkadaş. oğlunuz kaç yaşında.
[/QUOTE]
oğluşum bu ayın 20 sinde 5 yaşını dolduracak inşallah. Evet arkadaş olacaklar oğlum benim için farketmez diyordu ama erkek olduğunu duyunca daha çok sevindi sanki...
Eşimde çok mutlu erkek olmasından kız olsun diye 3. doğurmak istermişim belki

Kizlarr.. Nasilsiniz?.. Ya aranizda hic hamile kiyafeti alan oldu mu?.. Benim pantolonlarim sikiyor birazcik, dugme acik geziyorum hep.. Bi de hangi markalarin hamile kiyafeti var, ben bi tek lcwakiki ve defacto da oldugunu gordum..

valla canım endişelerimiz arasında gidip kıyafet almak çok tuhaf geliyo değil mi ya inanamiyor hala hamile olduguna ama ben 12.haftadan itibaren kan akışının serbest olması için hamilelik kıyafeti giyilmesini önerdiklerini okudum ve gittim aldım o kadar rahatladım ki göbeğim çok rahatladı ama üzerine almadım şimdilik geniş gömleklerim vardı onları giyiyorum. Lcw dan aldım Defactoda bulamadım.

Benim ilk canım gebeligim...ama annem anlatmisti ablam ve bende çok alakasızdi belirtilerim diyor abinle senin çok benziyordu belirtileri ben erkek bekliyodum seni diyor hem eksi tatlı olayi hem bulantı hem karın şekli hepsi ayniymis abimle benim...

Allah kabul etsin canım ben yapmam heralde bu sene bu üşengeçlik bende varken birde şimdi bahanem var
Bende her sene yaparım bu senede yapmak istiyorum ama yarın değil büyük ihtimalle cumartesi yaparım hafta içi çalıştığım için yorucu olur. Gerçi patronumu kandırıp hafta içi de yapabilirim. (Bu arada patronum eşim )

Ben Hell Klar ve Ebru markalarının aldım kalıplarıda hoşuma gitti internetten Ebru'ya baktım ama benim aldığımdan daha pahalıydı fiyatları. Evet internette çok fazla hamilelik var ama kalıpları nasıl olur diye tereddüt ediyor insan.

iyi geceler kızlar:) yarın aşure günü. buğdayı ıslattım biraz önce.. aşure yapıcam inş. yarın.
Allah kabul etsin canım ben yapmam heralde bu sene bu üşengeçlik bende varken birde şimdi bahanem var
oğluşum bu ayın 20 sinde 5 yaşını dolduracak inşallah. Evet arkadaş olacaklar oğlum benim için farketmez diyordu ama erkek olduğunu duyunca daha çok sevindi sanki...
Eşimde çok mutlu erkek olmasından kız olsun diye 3. doğurmak istermişim belki [/QUOTE]
sağlıkla al inşallah bu bebişinide kucağına. benim eşimde tam tersi 3. istemiyor hoş bende istemiyorumda gecen konusu geçti hamile kıyafeti ben dedim 3. dede giyerim eşimin gözleri kocaman pörtledi ney üçüncü mü diye o surat hali çok komikti

hahahhaha çok süpermiş o iş

Hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım
Ben ve eşimde çok çocuk istiyorduk ama kısmet benim sağlık sorunlarım çıkınca bayağı bir beklemiş olduk tedaviler sırasında.
Yani herşey yolunda gitseydi bu 3. çocuk bile olabilirdi
Hatta bende eşime "bunu bir doğurayım da herşey bir yoluna girsin o zaman düşünürüz 3 bebişi" dedim
Biz bunda ikiz olsun çok istedik ama tek çıktı şans işte

bu haftalardan sonra sıkmayada başlar zaten canım kıyafetler en güzelini yapmışın ne gerek var sıkmaya kan dolaşımı çok önemli artık bu dönemde.

bu haftalardan sonra sıkmayada başlar zaten canım kıyafetler en güzelini yapmışın ne gerek var sıkmaya kan dolaşımı çok önemli artık bu dönemde.
Evet canim gerçekten almadan anlamıyor insan ya idare edilebilir sanıyor ama çok gereksiz aldım pantolonu saldim göbeği ohhh

ay kalabalık aile gibi var mı gerçekten çocuk sevince ne mutlu. ama işte kendimde o kapasiteyi ve cesareti bulamıyorum. ama hayat kaza olur bişi olur o zaman mecbur cesaret edicez

Evet canim gerçekten almadan anlamıyor insan ya idare edilebilir sanıyor ama çok gereksiz aldım pantolonu saldim göbeği ohhh
bide annelik iç güdüsü sıkınca pantolon içerde sıkışıyor hissi oluyor. ben tayt çoğunlukta giyiyorum üstümede tunik rahat oluyor. iş yerinde zaten sağlık evi olduğu için eşortman oluyor genelde.

ay kalabalık aile gibi var mı gerçekten çocuk sevince ne mutlu. ama işte kendimde o kapasiteyi ve cesareti bulamıyorum. ama hayat kaza olur bişi olur o zaman mecbur cesaret edicez
benim bir tek abim var çok gıcık bir durum bir kız kardeşinin olmaması o yüzden hep çok çocuk istemiştim hayırlısı artık bundan sonra olur mu bilmiyorum sağlık problemi olunca da biraz zor geliyor ama eşim sen doğur yeterki ben sana bir bakıcı tutarım yardım eder sana diyor.
Bakalım hayırlısı Allah'ım nasıl nasip eder bilmiyoruz. ama bundan sonra doğurursam da ikiz kız olursa benden keyiflisi olmaz her halde
Bende bayramda pantolon alacaktım almışken hamile pantolonu aldım.

sağlık problemin özel değilse merak ettim. bende bunda alıcam yardımcı Allahım izin verirse başka türü olmaz ev iş aynı yerde tek çocuk oluyordu oda benle geliyordu hasta gelince şimdi iki çocuk taşıyamam.
ben daha hamile kalmadan almıştım çok rahat ediyorum diye

Nerden aldin canim.. Ben baktim ama bacak kisimlari genis geldi bana hep.. Zayifim ben biraz.. Ama giyince cok hosuma gitti.. Cok rahatlar..
Canim internette boru paca hamile pantalonu diye bakabilirsin ben birini oyle internetten aldim bacakalri da dar cok sevdim. Digerini de defactodan aldim kirmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…