Günaydın herkesee. Benimde ağrıyordu yattığın yataktanda kaynaklanıyor ben izindeyken hep belim ağrıyordu dönemiyordum bile ama kendi evime geldim çok çok azaldı belki farklı ağrılardır amaGunaydin ya bnim gibi gece yanlari agriyip uyuyamiyan var mi
Iki gun habire kustum susuz kaldm herhalde o yuzden bobrek cevremde agriyo herhalde kasiklarimda hic bose yokGünaydın canım benimde bazen yanlarım ağrıyor.dikkat ettım de nefes almakta bile zorlanıyorum şu sıralar...yatarken sürekli yönümü degıstırıyorum .normal bunlar herhalde artık....
Günaydın canım benimde bazen yanlarım ağrıyor.dikkat ettım de nefes almakta bile zorlanıyorum şu sıralar...yatarken sürekli yönümü degıstırıyorum .normal bunlar herhalde artık....
Iki gun habire kustum susuz kaldm herhalde o yuzden bobrek cevremde agriyo herhalde kasiklarimda hic bose yok
günaydınlar kızlarrrrr :) çarşamba ikili teste gidicem inşallah sonuclar iyi gelir, heyecan varrrr :)
Günaydın kızlar bugün ikili test sonucumuz cıkacak ama eşim bugün ve yarın çok yoğuncçarşamba ogrenecem. Çok da merak etmiyorum aslında hiç de stres yapmadım kötü bişey hissetmiyorum. Ben de lcw dan hamilelikpantalonlari aaldım ama çok büyük oluyorlar göbeğim çıkmadı ki çok niye çıkmıyor ki bu göbek
Aynen canım şikayetlerimiz aynı...bende de bu problemler var.artık degısen vücudumuza ayak uyduracaz.mesela ben hep ewdeyım biraz hareketli olsak dahamı ıyı olurdu acaba???Aynen canım aynı şekilde bende yönümü çok değişiyorum uyurken ve değişirken de ağrıyor .. ben uzun süreli uzaninca kalktigimda bacaklarım kalçam çok ağrıyor ya...zor yürüyorum sonra açılıyor. . Oluyor demekki böyle şeyler ilk gebeliğimiz bilmiyoruz ki... erken geliyo bana mesela ...
Hayırli haberlerle gel canım bende çarsamba gidicem hem cinsiyet kesinleşicek hemde 4lû test yaptirıcamgünaydınlar kızlarrrrr :) çarşamba ikili teste gidicem inşallah sonuclar iyi gelir, heyecan varrrr :)
Hayırli haberlerle gel canım bende çarsamba gidicem hem cinsiyet kesinleşicek hemde 4lû test yaptirıcam
amin. geçen yıl yapmıştım bu yıl da bebeklerim için uğraşıcam inş.Allah kabul etsin canım ben yapmam heralde bu sene bu üşengeçlik bende varken birde şimdi bahanem var
Gûnaydın canım hayirli haberlerıni bekliyorum çarşamba bende doktora ghdiyorum 4lü testim var ve cinsiyet tahmini yani inşaAllah kesinleşicek benimde góbeğim yemekten sonra aksamları 6aylık gıbiyim sabahları bişey yokGünaydın kızlar bugün ikili test sonucumuz cıkacak ama eşim bugün ve yarın çok yoğuncçarşamba ogrenecem. Çok da merak etmiyorum aslında hiç de stres yapmadım kötü bişey hissetmiyorum. Ben de lcw dan hamilelikpantalonlari aaldım ama çok büyük oluyorlar göbeğim çıkmadı ki çok niye çıkmıyor ki bu göbek
Gûnaydın canım hayirli haberlerıni bekliyorum çarşamba bende doktora ghdiyorum 4lü testim var ve cinsiyet tahmini yani inşaAllah kesinleşicek benimde góbeğim yemekten sonra aksamları 6aylık gıbiyim sabahları bişey yokbende çıksin istiyorum
Ayy bende çok seviyorum ama etrafimda yapan yok bende bilmiyorum kiz bi kasede bana gónder :)amin. geçen yıl yapmıştım bu yıl da bebeklerim için uğraşıcam inş.
ay canım yakında olsan bi kazan yaparım sana :) komşulardan falan dağıtan olur inş.Ayy bende çok seviyorum ama etrafimda yapan yok bende bilmiyorum kiz bi kasede bana gónder :)
kız kaşıma bi yeriniiiiiiiiii :)Ayy bende çok seviyorum ama etrafimda yapan yok bende bilmiyorum kiz bi kasede bana gónder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?