2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin ya bnim gibi gece yanlari agriyip uyuyamiyan var mi
Günaydın herkesee. Benimde ağrıyordu yattığın yataktanda kaynaklanıyor ben izindeyken hep belim ağrıyordu dönemiyordum bile ama kendi evime geldim çok çok azaldı belki farklı ağrılardır ama

Günaydın canım benimde bazen yanlarım ağrıyor.dikkat ettım de nefes almakta bile zorlanıyorum şu sıralar...yatarken sürekli yönümü degıstırıyorum .normal bunlar herhalde artık....
Iki gun habire kustum susuz kaldm herhalde o yuzden bobrek cevremde agriyo herhalde kasiklarimda hic bose yok

Günaydın kızlar bugün ikili test sonucumuz cıkacak ama eşim bugün ve yarın çok yoğuncçarşamba ogrenecem. Çok da merak etmiyorum aslında hiç de stres yapmadım kötü bişey hissetmiyorum. Ben de lcw dan hamilelikpantalonlari aaldım ama çok büyük oluyorlar göbeğim çıkmadı ki çok niye çıkmıyor ki bu göbek

Günaydın canım benimde bazen yanlarım ağrıyor.dikkat ettım de nefes almakta bile zorlanıyorum şu sıralar...yatarken sürekli yönümü degıstırıyorum .normal bunlar herhalde artık....

Aynen canım aynı şekilde bende yönümü çok değişiyorum uyurken ve değişirken de ağrıyor .. ben uzun süreli uzaninca kalktigimda bacaklarım kalçam çok ağrıyor ya...zor yürüyorum sonra açılıyor. . Oluyor demekki böyle şeyler ilk gebeliğimiz bilmiyoruz ki... erken geliyo bana mesela ...

Kızlar 3 gündür bulantim yoktu bütün rahatsizliklarim ortadan kalktı aslında haftama göre normal mis ama ben evham oldum bugün sabah bulantim başladı o kadar mutlu oldum ki anlatamam şikayet yok artık bende hep şükür hep şükür :)

Iki gun habire kustum susuz kaldm herhalde o yuzden bobrek cevremde agriyo herhalde kasiklarimda hic bose yok

o zaman o böbrekler alakali olabilir canım benim belim ve kalçam özellikle ağrıyor kasik agrisi da oturup kalkarken ..

günaydınlar kızlarrrrr :) çarşamba ikili teste gidicem inşallah sonuclar iyi gelir, heyecan varrrr :)

Hayırlı haberle gelin inşallah ... Allah yardımcınız olsun...

Aynen canım şikayetlerimiz aynı...bende de bu problemler var.artık degısen vücudumuza ayak uyduracaz.mesela ben hep ewdeyım biraz hareketli olsak dahamı ıyı olurdu acaba???

Ben de Lcw den aldım pantolon,iki kilo aldım daha olmuyo pantolonlarım kendime kızıyodum hemen de kilo aldım diye:)demek normalmiş bu haftalarda göbişlerin çıkması:)

Gûnaydın canım hayirli haberlerıni bekliyorum çarşamba bende doktora ghdiyorum 4lü testim var ve cinsiyet tahmini yani inşaAllah kesinleşicek benimde góbeğim yemekten sonra aksamları 6aylık gıbiyim sabahları bişey yok bende çıksin istiyorum

ay ne güzel canım.. benim doktor gıcık ya cinsiyete dair bişey demiyor sormaya geldiğimde söylemicemm sorma diyooo.. inş çarşamba söyler artık... sen de güzel haberlerle gel canımm.. ben de istiyorum çok az çıkmış belli olmuyor.. acaba bebiş büyümüyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…