Gunaydin ya bnim gibi gece yanlari agriyip uyuyamiyan var mi
Büyüyor tabi canım mesela bn hiç kilo almadım ama bebisim büyüyo üzülme sakın :) bide ben senin doktora gıcık oldum ınsan biraz kiyısından köşesinden tahminde bulunur yaaaay ne güzel canım.. benim doktor gıcık ya cinsiyete dair bişey demiyor sormaya geldiğimde söylemicemm sorma diyooo.. inş çarşamba söyler artık... sen de güzel haberlerle gel canımm.. ben de istiyorum çok az çıkmış belli olmuyor.. acaba bebiş büyümüyor mu
Ne kasimasi anlamadim ki canımkız kaşıma bi yeriniiiiiiiiii :)
valla beni deli ediyor canımm... bakışımdan anlıyor ne soracağımı artık hemen susturuyor çarşamba söylemezse çıkmıcam odadannBüyüyor tabi canım mesela bn hiç kilo almadım ama bebisim büyüyo üzülme sakın :) bide ben senin doktora gıcık oldum ınsan biraz kiyısından köşesinden tahminde bulunur yaaa
derler ki canım eğer canın bişey çektiyse ve bi yerini kaşırsan o şeyin izi çıkarmış.. annem denemiş sırtını kaşımış kardeşimde şişte et izi var sırtında... bazen inanmıyorum tabiii amaa kardeşimde görünce acaba diyorumNe kasimasi anlamadim ki canım
Canım 2 den 4e geçtm 3lüyü doktorum yaptır demedib bende sormadim açikcasıcanım 3'lü testi yaptırdın mı yoksa 2'liden 4 'lüye mi geçiş yaptın? ben emin olmamakla birlikte 2, 3 ve 4 lü testlerin yapılacağını biliyordum
Aaa öylemi benimde annem canın bisey isterse avucunu yala der doktor konuruna gelince eminim bi tahmini vardhr canimderler ki canım eğer canın bişey çektiyse ve bi yerini kaşırsan o şeyin izi çıkarmış.. annem denemiş sırtını kaşımış kardeşimde şişte et izi var sırtında... bazen inanmıyorum tabiii amaa kardeşimde görünce acaba diyorum
benim de annem parmağını demişti canım korkarım bazenn... inşallah canımAaa öylemi benimde annem canın bisey isterse avucunu yala der doktor konuruna gelince eminim bi tahmini vardhr canim
Saol canim Allah razi olsun düsünmen yeter :* burda komsuluk yok beş aydir burdaym kimse kapimi açip hoşgeldin demedi bileay canım yakında olsan bi kazan yaparım sana :) komşulardan falan dağıtan olur inş.
Benim doktr 14. Haftada tahminde bulundu %60,70 kiz dédi bakalim çarşamba keshn söylerhm demistiBurcuMelek senin Dr kacinci haftada tahminde bulundu ,kiz mı erkek mı hangisini soyledi?
Aynen canım şikayetlerimiz aynı...bende de bu problemler var.artık degısen vücudumuza ayak uyduracaz.mesela ben hep ewdeyım biraz hareketli olsak dahamı ıyı olurdu acaba???
Bu anneler yokmu :) alemler valla acaba bızdemi öyle olcaz :) :)benim de annem parmağını demişti canım korkarım bazenn... inşallah canım
biz şimdiden öyleysek canım ilerde ne kadar pimpirikli olucaz bi düşünBu anneler yokmu :) alemler valla acaba bızdemi öyle olcaz :) :)
günaydin canim hayirli haberlerle gel insaAllahgünaydın kızlar bir hafta aradan sonra gelebildim sınavımı atlattım artık bebeğime odaklanabilirim. sayfalarda baya ilerlemiş inşallah sizde bebeklerde iyidir bizde iyiyiz bebeğimle artık tüm bulantılar halsizlikler bitti şükür cumartesi ikili teste gireceğiz bakalım hayırlısıyla
Daha cok küçvkmüs canim birazdaha sabırBende haftaya pazartesi giricem ikili testte cinsiyet meraki sizi okudukca bayagi artti...11+5 oluyorum ama solemez herhalde pek de umudum yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?