2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin ya bnim gibi gece yanlari agriyip uyuyamiyan var mi

Gunaydin iyi haftalar. Ben varim.agridan uykumdan uyaniyorum.sabahlarida cok belim agriyor.

Bunun disinda 2 gundur bulantim yok.gobek deligim gerildi. Gece dustan sonra zeytin sutu suruyorum karnima belime. Ctesi 2 li testim var.ayni gun hamile pantolonu alicam kismetse

Büyüyor tabi canım mesela bn hiç kilo almadım ama bebisim büyüyo üzülme sakın :) bide ben senin doktora gıcık oldum ınsan biraz kiyısından köşesinden tahminde bulunur yaaa

Büyüyor tabi canım mesela bn hiç kilo almadım ama bebisim büyüyo üzülme sakın :) bide ben senin doktora gıcık oldum ınsan biraz kiyısından köşesinden tahminde bulunur yaaa
valla beni deli ediyor canımm... bakışımdan anlıyor ne soracağımı artık hemen susturuyor çarşamba söylemezse çıkmıcam odadann

Ne kasimasi anlamadim ki canım
derler ki canım eğer canın bişey çektiyse ve bi yerini kaşırsan o şeyin izi çıkarmış.. annem denemiş sırtını kaşımış kardeşimde şişte et izi var sırtında... bazen inanmıyorum tabiii amaa kardeşimde görünce acaba diyorum

Aaa öylemi benimde annem canın bisey isterse avucunu yala der doktor konuruna gelince eminim bi tahmini vardhr canim

Aynen canım şikayetlerimiz aynı...bende de bu problemler var.artık degısen vücudumuza ayak uyduracaz.mesela ben hep ewdeyım biraz hareketli olsak dahamı ıyı olurdu acaba???

Valla canım ben de 1 ay daha evdeyim ama arada çıkıyorum çıkamasam da yürüyüşe çıkıyorum ama çok yürmüyorum 25 dk falan sonra kasığım ağrıyor zorlamıyorum 1 ay daha zorlamayacam sonra bakalım yürüyüş yapmak kaslari calistirir doğumu kolaylaştırır böyle biliyorum ben...

günaydın kızlar bir hafta aradan sonra gelebildim sınavımı atlattım artık bebeğime odaklanabilirim. sayfalarda baya ilerlemiş inşallah sizde bebeklerde iyidir bizde iyiyiz bebeğimle artık tüm bulantılar halsizlikler bitti şükür cumartesi ikili teste gireceğiz bakalım hayırlısıyla

Bende haftaya pazartesi giricem ikili testte cinsiyet meraki sizi okudukca bayagi artti...11+5 oluyorum ama solemez herhalde pek de umudum yok..

arkadaşlar günaydın ben hamileliğimin 11. haftasındayım, idrar yolu enfeksiyonum var ne yazık ki bunun için antibiyotik kullanıyorum, bi de benim çok fazla kasık ağrım bel ağrım var sizde de var mı acaba belimin de yan tarafında çok ağrı oluo sizlerde de var mı bu tür ağrılar ne yapabilirimmmm zaten düşük tehlikesi atlattım epeyce iğne ilaç kullandım şimdi kanamam falan yok ama bu ağrılardan korkuyorum acaba bu haftalarda normal mi

günaydin canim hayirli haberlerle gel insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…