2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bendede enfeksyon var canim benimde kasik ağrım ilk günlerden beri hiç gecmedı bolca su içmeni önerebılirim düsük tehlikeside atlatmisrin bol bol uzan ağır şeyler kaldirmamaya ózen göster bide sancin aşiri olursa doktorunu ara veya hastaneye git

merhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?

günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??

Günaydın kızla benim göğüs ucu çatlamis gibi oldu çok acıyor ne yapmam gerek

günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Günaydınn, kahve konusunda benim doktorum günde bir fincan türk kahvesi ve bir fincan nescafe tüketebileceğimi bunun herhangi bir zararı olmadığını söyledi aşağıdaki linkte de kahve tüketimi hakkında bilgiler yer almakta:)
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/hamilelikte-gebelikte-kahve-icmek.html

Ben kullanmadim canim ama doktorunda onay verdiyse tereddüt etme kullan derim

canım ben decavit kullanıyorum içerken zorlanıyorum hatta bi kaç kere boğuldum doktoruma söylicem ben de.. doktorun onay vermişse için rahat olsunn

benim türk kahvesinden midem bulanıyor ama nescafeyi seviyorum 3ü bi arada olanlardan tereddüt ediyorum içerken çok da kilo aldım zaten

Seninle muhtemelen aynı günlerde dogum yapacaz,bana da 13+4 de daha erken ama kıza benziyo dedi 16 haftada gidecem o zaman kesinleşir...
İnsaAllah bende sabirsızlanyorm çarsamba 15+5 falan oluyorum sanırım inşaAllah öğrenirız en kısa zamanda :)

Ben kahveye çok düşkün biri değilim ama hamile kaldığımdan beri canım kahve ister oldu ve nerdeyse her gün bir türk kahvesi içiyorum arada da nescafe hem de yanında çikolata ile birlikte:) ama herhangi bir problem de yaşamadım abartmadığın sürüce bi problem olacağını sanmam içini ferah tut canın istiyorsa günde bi taneden bi şey olmaz:)

ay valla istiyorum canım çünkü içecek olarak bişeyi içemiyorum her şey zararlı.. 4kilo aldım bi de. doktorum dikkat et biraz dedi edemiyorum kii

Kizlar 8 kasimda 2 li test icin doktora gidecektim.izinliymis. 15 kasimda gidecegim.o tarihte de 13+0 olacagim.son gittigimde 5 gun ondeydi gelisimi.hala ayni devam ediyorsa 13+5 te test yapilmis olacak.gec kalmamis olurum dimi. nasil dayanicam benn bilmiyorum.

turk kahvesi gunluk 1 fincan yeterli bence. Nescafe 3 in 1 icmeyin kizlar artik kahvelerden yapiliyormus. Cayi fazla icmek kahveyi fazla icmekten daha zararliymis. Gunde bir bardak acik cay yeterli bence. Hazir meyve sulari ve tatlandiricili gidalarda zararliymis.

günaydın melekler

günaydın melekler

canım doktorum bana kahvenin düşük yaptığını içmememi söyledi tabi sen haftada bir iki tane içiyomuşsun ama yine de bilmen lazım

Ariver. canım valla kıarark yutmaya calıstm kaç kere decaviti yok boğulckgibi oluyorm.kırdıgımda içimde rahat etmiyo zaten.kırdıgında zehirleyici olabilir bebeği.evet eczanecide doctor da onayladı supradyn all dayı sende söyle doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…