- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Ay evet canim ya bebeklerimizde bi okadar nazlı olcak :)biz şimdiden öyleysek canım ilerde ne kadar pimpirikli olucaz bi düşün
Günaydın :) :)Günaydın güzel anneler :)
Bendede enfeksyon var canim benimde kasik ağrım ilk günlerden beri hiç gecmedı bolca su içmeni önerebılirim düsük tehlikeside atlatmisrin bol bol uzan ağır şeyler kaldirmamaya ózen göster bide sancin aşiri olursa doktorunu ara veya hastaneye gitarkadaşlar günaydın ben hamileliğimin 11. haftasındayım, idrar yolu enfeksiyonum var ne yazık ki bunun için antibiyotik kullanıyorum, bi de benim çok fazla kasık ağrım bel ağrım var sizde de var mı acaba belimin de yan tarafında çok ağrı oluo sizlerde de var mı bu tür ağrılar ne yapabilirimmmmzaten düşük tehlikesi atlattım epeyce iğne ilaç kullandım şimdi kanamam falan yok ama bu ağrılardan korkuyorum acaba bu haftalarda normal mi
Günaydın canımGünaydın dert ortaklarım :)
Günaydin canim hafta 1,2den bisey olmaz korkmagünaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Günaydınn, kahve konusunda benim doktorum günde bir fincan türk kahvesi ve bir fincan nescafe tüketebileceğimi bunun herhangi bir zararı olmadığını söyledi aşağıdaki linkte de kahve tüketimi hakkında bilgiler yer almakta:)günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Benim doktr 14. Haftada tahminde bulundu %60,70 kiz dédi bakalim çarşamba keshn söylerhm
demisti
Ben kullanmadim canim ama doktorunda onay verdiyse tereddüt etme kullan derimmerhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?
canım ben decavit kullanıyorum içerken zorlanıyorum hatta bi kaç kere boğuldum doktoruma söylicem ben de.. doktorun onay vermişse için rahat olsunnmerhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?
Günaydınn, kahve konusunda benim doktorum günde bir fincan türk kahvesi ve bir fincan nescafe tüketebileceğimi bunun herhangi bir zararı olmadığını söyledi aşağıdaki linkte de kahve tüketimi hakkında bilgiler yer almakta:)
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/01/hamilelikte-gebelikte-kahve-icmek.html
İnsaAllah bende sabirsızlanyorm çarsamba 15+5 falan oluyorum sanırım inşaAllah öğrenirız en kısa zamanda :)Seninle muhtemelen aynı günlerde dogum yapacaz,bana da 13+4 de daha erken ama kıza benziyo dedi 16 haftada gidecem o zaman kesinleşir...
Ben kahveye çok düşkün biri değilim ama hamile kaldığımdan beri canım kahve ister oldu ve nerdeyse her gün bir türk kahvesi içiyorum arada da nescafe hem de yanında çikolata ile birlikte:) ama herhangi bir problem de yaşamadım abartmadığın sürüce bi problem olacağını sanmam içini ferah tut canın istiyorsa günde bi taneden bi şey olmaz:)canım ben decavit kullanıyorum içerken zorlanıyorum hatta bi kaç kere boğuldum doktoruma söylicem ben de.. doktorun onay vermişse için rahat olsunn
benim türk kahvesinden midem bulanıyor ama nescafeyi seviyorum 3ü bi arada olanlardan tereddüt ediyorum içerken çok da kilo aldım zaten
Ben kahveye çok düşkün biri değilim ama hamile kaldığımdan beri canım kahve ister oldu ve nerdeyse her gün bir türk kahvesi içiyorum arada da nescafe hem de yanında çikolata ile birlikte:) ama herhangi bir problem de yaşamadım abartmadığın sürüce bi problem olacağını sanmam içini ferah tut canın istiyorsa günde bi taneden bi şey olmaz:)
günaydın melekler
günaydın melekler
İnsaAllah bende sabirsızlanyorm çarsamba 15+5 falan oluyorum sanırım inşaAllah öğrenirız en kısa zamanda :)
canım ben decavit kullanıyorum içerken zorlanıyorum hatta bi kaç kere boğuldum doktoruma söylicem ben de.. doktorun onay vermişse için rahat olsunn
benim türk kahvesinden midem bulanıyor ama nescafeyi seviyorum 3ü bi arada olanlardan tereddüt ediyorum içerken çok da kilo aldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?