Ariver. canım valla kıarark yutmaya calıstm kaç kere decaviti yok boğulckgibi oluyorm.kırdıgımda içimde rahat etmiyo zaten.kırdıgında zehirleyici olabilir bebeği.evet eczanecide doctor da onayladı supradyn all dayı sende söyle doktoruna
su çok tüketiysen idrar rengi açıklaşıyo canım korkmaKızlar bu haftaya kadar idrar rengi koyuydu şimdi koyu değil normaldir değil mi
Sağol canım bu kaygıli bi anne olacağım galibasu çok tüketiysen idrar rengi açıklaşıyo canım korkma
Bende ddüşünmüyordum ama eşim yaptımak istedi haftaya perşembe randevu aldımaranızda 2li tarama testi yaptıranlar varmı benden istedi doktor ama istersen yapılır dedi.bliyorsunuz ki doctor sağlıksız derse her hangi bi yeri gebeliği sonlandırıyolar ben o yuzden ALLAHıma güveniyor ve yaptırmayı düşünmüyorum
Selamün Aleykum :)
(Bugün selam vermek çok sevapmış)
Öncelikle aşure günümüz bereketli ve mübarek olsuunnnn...
Geçen hafta kontrolde doktor tansiyonumdan şüphelenip kardiyolojiye yönlendirdi beni...ama şükür ki EKG de yapılan tahlillerde bişey çıkmadı ve doktor 13/8 çokda korkulcak bi rakam degil dedi....
Velhasıl her ihtimale karşı bi hafta sabah akşam tansiyon ölçtürmemi istedi ama maalesef küçük bi ilçede oturuyom ve eczanede ölçtürme imkanım yok...
Evde koldan ölçüm yapan digital tansiyon aleti kullanan ve memnun olan var mı ?
İyi bi makina almak istiyorum inşallah öneride bulanabilecek arkadaşlar vardır :)
Şimdiden teşekkür ederiiiiimmm
aranızda 2li tarama testi yaptıranlar varmı benden istedi doktor ama istersen yapılır dedi.bliyorsunuz ki doctor sağlıksız derse her hangi bi yeri gebeliği sonlandırıyolar ben o yuzden ALLAHıma güveniyor ve yaptırmayı düşünmüyorum
aranızda 2li tarama testi yaptıranlar varmı benden istedi doktor ama istersen yapılır dedi.bliyorsunuz ki doctor sağlıksız derse her hangi bi yeri gebeliği sonlandırıyolar ben o yuzden ALLAHıma güveniyor ve yaptırmayı düşünmüyorum
Ben beşinci haftada kullandim bi tane ama ağrı olmamıştı canımKızlar aranızda proluton depot iğne kullanan var mı? 6. haftamda lekelenme ve hafif bi kanama geçirdiğimde doktorum 1 tane yaptırmıştı ve o zaman 3-4 gün ağrısından kalçamın üstüne oturamamıştım. Şimdi ise bu hafta başlamak kaydı ile haftada bir defa yaptırmam gerekio ama yine aynı şekilde ağrı yapar diye korkuyorum. Kullanan ve ağrısı olan var mı varsa ağrı için herhangi bir tavsiyesi olan var mı???
Kızlar aranızda proluton depot iğne kullanan var mı? 6. haftamda lekelenme ve hafif bi kanama geçirdiğimde doktorum 1 tane yaptırmıştı ve o zaman 3-4 gün ağrısından kalçamın üstüne oturamamıştım. Şimdi ise bu hafta başlamak kaydı ile haftada bir defa yaptırmam gerekio ama yine aynı şekilde ağrı yapar diye korkuyorum. Kullanan ve ağrısı olan var mı varsa ağrı için herhangi bir tavsiyesi olan var mı???
Mrb geçmiş olsun ben de 3 er gün arayla 4 tane vurulmuştum. İlki çok yakmıştı acımıştı ama sonrakiler öyle olmamıştı. Ben hemşirenin eli hafif diye düşündüm. Bence korkma.
İnşallah ağrı yapmaz belki de vuran kişi ile alakalıdır. Neyse artık yapıcak bi şey yok bebeklerimiz iyi olsun da ağrı da olsa katlanıcaz artık:)Ben beşinci haftada kullandim bi tane ama ağrı olmamıştı canım
Mrb esracim ben de çok su içtiğim zaman idrar rengi açılıyo ne zaman suyu azaltsam koyulasiyo. Göğüs için de şu ana kdr öyle bi durumum olmadi ama eczanelere sorabilirsin sana uygun göğüs kremleri vardır. Yada doktoruna da sorarsan sana önerir canım.Sağol canım bu kaygıli bi anne olacağım galiba
Sağol canım bu kaygıli bi anne olacağım galiba
Teşekkür ederim canım bu arada aleykm slmMrb esracim ben de çok su içtiğim zaman idrar rengi açılıyo ne zaman suyu azaltsam koyulasiyo. Göğüs için de şu ana kdr öyle bi durumum olmadi ama eczanelere sorabilirsin sana uygun göğüs kremleri vardır. Yada doktoruna da sorarsan sana önerir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?