2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam bende decavite başladım, 11. haftanın içindeyim.
Ben 1 tatlı kaşığı yoğurt içine koyup öyle yutuyorum ardından da bol su içiyorum.
Kesinlikle kırıp içme, film tablet olduğu için etkisi yok olur.
Supradyn hakkında ise bilgim yok.

tabiki sonuç iyi yada kötü olsada değişmez ama kötü birşey dersede.annenin içindeki korku bebeğe sağlıklı yada sağlıksız ise daha da zarar verir.sen doktorun bütün tavsiyeleri dinleyip kendine dikkat edersen.Allahın izniyle hiçbirsey olmaz.benim doctor alanın da çok iyi o bile seni 2li, tarama testine çağıyorum 2 hafta sonra dedi.ama istersen dedi.Eskiden böyle şeyler mi varmış.bizi pinpirikliğe itiyolar yok 2li yok 4 lü.korku sağlıklıyıda sağlıksızlasıtırır.o yüzden bebeklerimiz ALLAHa emanet inş..

günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Uff aynı durum bizim işyerinde de var, her gün içilir çünkü kahve makineleri var.
Ama ben kesinlikle içmiyorum. Doktoruna danışabilirsin günlük kafein miktarı hakkında...

supradyn multi vitamin.decavite eş değermiş.ztn günlük alman gereken vitaminleri alıyorsan oda extrası oluyo.bazı gebeler ne süt ne yogurt ne meyve hiçbirseye dikkat etmiyo doktorlarda ondan gıda takviyesi veriyo en güzel doğal olanı

Benim de ikili test ve doktor kontrolüm 15 Kasım'da, umarım hayırlı haberler alırız. Bende o tarihte 12+1 olacağım.

Takviye gerekiyor ama mesela ben; bazen ihmal edebiliyorum günlük süt içmeyi, yumurtayı, ya da meyveyi...

Zaman sadece birazcık zaman.. :)) Zaman geçmiyor. 8 Kasım sabahı 1 ayın sonunda ilk randevum. İnanılmaz heyecanlıyım, zaman geçmediği için de aynı inanılmazlıkta sabırsızım (( Offf, offf.

Uff aynı durum bizim işyerinde de var, her gün içilir çünkü kahve makineleri var.
Ama ben kesinlikle içmiyorum. Doktoruna danışabilirsin günlük kafein miktarı hakkında...
bende cok severim turk kahvesini doktor bana gunde bir fincan icebilirsin dedi granul kahve icme dedi maden suyu severim onuda sordum onuda sade olmak sartiyla bi sise icebilirsin dedi icindeki minerallerden dolayi tavsiye ediyorum dedi ama iste sade ve bir sise...dun soylemesi ayip kumpir yedim cok severim durduramadim kendimi zarari olmazdir insallah ama cok canim cekti demekki bebegim de istemis diyorum boyle avutuyorum kendimi

canım bence kumpirin zararı olmaz ama sosis salam koydurmadığın sürece ..çünkü çiğ et ürünleri toksoplazma riski taşıyor.

kızlar dukkandayım buzdalabı bozulmus buzlukta et vardı erımıs kan olmus . mecbur temızledım elımıde yıkadım ama bakterı dolu bunda dıye esım kızdı çok korktum ya

Takviye gerekiyor ama mesela ben; bazen ihmal edebiliyorum günlük süt içmeyi, yumurtayı, ya da meyveyi...
işte diyorum ya ihmal etmiceksin bunları o zmn hiçbirşey olmaz.Ben hiç birşeklde ihmal etmiyorum yumurta süt yogurt meyve.. fındık fıstıkta cabası.

ben kullandım bir süre şimdi gerek kalmadı çok şükür. oldukça yağlı, ağır bir iğne. ağrısı için yapılacak bir şey yok maalesef. ama sonrasında şişlik sertlik oluşuyordu bende. onun için büyük bir pamuğa bol kolonya döküp 1 saat falan bekletiyordum iğne yapılan yerin üzerinde

işte diyorum ya ihmal etmiceksin bunları o zmn hiçbirşey olmaz.Ben hiç birşeklde ihmal etmiyorum yumurta süt yogurt meyve.. fındık fıstıkta cabası.
Kuruyemişi bol bol yiyiyorum, sütü de yine tüketiyorum ama bazen unutabiliyorum. Yumurtaya gelince.......
İstikarlısın bakıyorum da

Sade maden suyu en sevdiğim Aslında benim kuzenime de doktoru hamileliğinde hergün içmesini önermiş.
Ben de kontrol zamanımda doktoruma danışamak istiyorum, asitli içecek ya bakalım ne der

kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beni allah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :)

Kuruyemişi bol bol yiyiyorum, sütü de yine tüketiyorum ama bazen unutabiliyorum. Yumurtaya gelince.......
İstikarlısın bakıyorum da
tabiki konu minik mucizeler olunca sevmediğin seyler bile tatlı :)) sende ye ihmal etme yumurtanı sabahları ben seviyorum.haşla doğra sıvıyağ pul biber limonn ohh mis ye mutlaka

Karadenizdemisin canım hangi şehir?ben de Karadeniz Trabzondayim:)

daha önceden devleti hiç düşünmemiştim..kızımdan sonra pişman oldum..sen kaç yılında atandın?

güle güle giy nerden aldın canım

canım magazadan aldım bılınenn bı marka degıl ama tayt cok rahat 9 aylık olana kadar gıyerım gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…