Selam bende decavite başladım, 11. haftanın içindeyim.merhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?
canım bebeğe ve sana hiç bir zararı yok, er yada geç bunu öğreneceğiz zaten,içini ferah tut, bende çarşamba gidicem ikiliye, sonuç ne olursa olsun kabulüm ancak böyle bir durum varsa da doğum sonrası için araştırmada bulunuruz, nelere ne şekilde dikkat etmeliyiz diye fikir oluşturmamız gerek...Allah sağlıklı hayırlı bir bebek doğurmamızı nasip eder inşallah tekrardan söylüyorum içini ferah tut tevekkül Allah de :)
Uff aynı durum bizim işyerinde de var, her gün içilir çünkü kahve makineleri var.günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
zeytinyağı deneyebilirsin ya da bebe yağı..Günaydın kızla benim göğüs ucu çatlamis gibi oldu çok acıyor ne yapmam gerek
Selam bende decavite başladım, 11. haftanın içindeyim.
Ben 1 tatlı kaşığı yoğurt içine koyup öyle yutuyorum ardından da bol su içiyorum.
Kesinlikle kırıp içme, film tablet olduğu için etkisi yok olur.
Supradyn hakkında ise bilgim yok.
Benim de ikili test ve doktor kontrolüm 15 Kasım'da, umarım hayırlı haberler alırız. Bende o tarihte 12+1 olacağım.Kizlar 8 kasimda 2 li test icin doktora gidecektim.izinliymis. 15 kasimda gidecegim.o tarihte de 13+0 olacagim.son gittigimde 5 gun ondeydi gelisimi.hala ayni devam ediyorsa 13+5 te test yapilmis olacak.gec kalmamis olurum dimi. nasil dayanicam benn bilmiyorum.
turk kahvesi gunluk 1 fincan yeterli bence. Nescafe 3 in 1 icmeyin kizlar artik kahvelerden yapiliyormus. Cayi fazla icmek kahveyi fazla icmekten daha zararliymis. Gunde bir bardak acik cay yeterli bence. Hazir meyve sulari ve tatlandiricili gidalarda zararliymis.
Takviye gerekiyor ama mesela ben; bazen ihmal edebiliyorum günlük süt içmeyi, yumurtayı, ya da meyveyi...supradyn multi vitamin.decavite eş değermiş.ztn günlük alman gereken vitaminleri alıyorsan oda extrası oluyo.bazı gebeler ne süt ne yogurt ne meyve hiçbirseye dikkat etmiyo doktorlarda ondan gıda takviyesi veriyo en güzel doğal olanı
bende cok severim turk kahvesini doktor bana gunde bir fincan icebilirsin dedi granul kahve icme dedi maden suyu severim onuda sordum onuda sade olmak sartiyla bi sise icebilirsin dedi icindeki minerallerden dolayi tavsiye ediyorum dedi ama iste sade ve bir sise...dun soylemesi ayip kumpir yedim cok severim durduramadim kendimi zarari olmazdir insallah ama cok canim cekti demekki bebegim de istemis diyorum boyle avutuyorum kendimiUff aynı durum bizim işyerinde de var, her gün içilir çünkü kahve makineleri var.
Ama ben kesinlikle içmiyorum. Doktoruna danışabilirsin günlük kafein miktarı hakkında...
işte diyorum ya ihmal etmiceksin bunları o zmn hiçbirşey olmaz.Ben hiç birşeklde ihmal etmiyorum yumurta süt yogurt meyve.. fındık fıstıkta cabası.Takviye gerekiyor ama mesela ben; bazen ihmal edebiliyorum günlük süt içmeyi, yumurtayı, ya da meyveyi...
ben kullandım bir süre şimdi gerek kalmadı çok şükür. oldukça yağlı, ağır bir iğne. ağrısı için yapılacak bir şey yok maalesef. ama sonrasında şişlik sertlik oluşuyordu bende. onun için büyük bir pamuğa bol kolonya döküp 1 saat falan bekletiyordum iğne yapılan yerin üzerindeKızlar aranızda proluton depot iğne kullanan var mı? 6. haftamda lekelenme ve hafif bi kanama geçirdiğimde doktorum 1 tane yaptırmıştı ve o zaman 3-4 gün ağrısından kalçamın üstüne oturamamıştım. Şimdi ise bu hafta başlamak kaydı ile haftada bir defa yaptırmam gerekio ama yine aynı şekilde ağrı yapar diye korkuyorum. Kullanan ve ağrısı olan var mı varsa ağrı için herhangi bir tavsiyesi olan var mı???
Kuruyemişi bol bol yiyiyorum, sütü de yine tüketiyorum ama bazen unutabiliyorum. Yumurtaya gelince.......işte diyorum ya ihmal etmiceksin bunları o zmn hiçbirşey olmaz.Ben hiç birşeklde ihmal etmiyorum yumurta süt yogurt meyve.. fındık fıstıkta cabası.
Sade maden suyu en sevdiğimbende cok severim turk kahvesini doktor bana gunde bir fincan icebilirsin dedi granul kahve icme dedi maden suyu severim onuda sordum onuda sade olmak sartiyla bi sise icebilirsin dedi icindeki minerallerden dolayi tavsiye ediyorum dedi ama iste sade ve bir sise...dun soylemesi ayip kumpir yedim cok severim durduramadim kendimi zarari olmazdir insallah ama cok canim cekti demekki bebegim de istemis diyorum boyle avutuyorum kendimi
Bu arada bugün on kisiyle selamlasmak çok sevapmiş. Herkese selâmün aleyküm. :)
tabiki konu minik mucizeler olunca sevmediğin seyler bile tatlı :)) sende ye ihmal etme yumurtanı sabahları ben seviyorum.haşla doğra sıvıyağ pul biber limonn ohh mis ye mutlakaKuruyemişi bol bol yiyiyorum, sütü de yine tüketiyorum ama bazen unutabiliyorum. Yumurtaya gelince.......
İstikarlısın bakıyorum da
kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık
5,2mm, karadenizli oldugunu belli
edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir
problem yok dedi doktor, Allah ım
insallah da olmaz. sadece akıntım ve
kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama
soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar
olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi,
biraz supheye dusurdu beniallah ım
tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum,
daha cok erken erkek gibi duruyor ama
kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın
bakalım belki fikriniz olur :)
Eki Görüntüle 1291009
Eki Görüntüle 1291010
Eki Görüntüle 1291009
daha önceden devleti hiç düşünmemiştim..kızımdan sonra pişman oldum..sen kaç yılında atandın?
güle güle giy nerden aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?