cnm saglıkla kucagına almak nasıp olur ıns bencede erkek çıkıntı var orda benım kagıdımda yok banada kız dedi perşembe netlik kazanacak cinsiyetımızkızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Karadenizdemisin canım hangi şehir?ben de Karadeniz Trabzondayim:)
Ah cnm ya haftaiçi çalıştığım için erken çıkıyorum evden ofiste kahvaltı yapıyorum, yumurta kokabilirtabiki konu minik mucizeler olunca sevmediğin seyler bile tatlı :)) sende ye ihmal etme yumurtanı sabahları ben seviyorum.haşla doğra sıvıyağ pul biber limonn ohh mis ye mutlaka
Maşallah bebişine canım hayırlı ve sağlıklı doğusunda inş Rabbim gönlündekini verir...valla ben bi tahminde bulunamadımkızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Ayyy çok şirin bu annesi, 41 kere maşallah!kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Maşallahh böyle usg fotoğrafı görünce merakım artıyor bende daha 1 kere gittim doktora 7hafta bitmişti ne bir fotoğraf verdi nede kalp atışını dinletti miniğim ne kadar acaba haftaya bende giderim sanırım. Bende erkeğe benzettim amaa bilemiyorum yine dekızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Ayyy çok şirin bu annesi, 41 kere maşallah!
Ama ben cinsiyet tahmini yapamıyorum çünkü usg görüntülerine pek alışamadım halaaa :)
Bu arada hangi medicalpark'a gidiyorsun?
Benim de bi problemim yok allaha şükür ama bu benim 3. hamileliğim diğer ikisi ilk haftalarda kayıpla sonlandı. Bu nedenle doktorum kayıplara sebep olan etkenlerin düşük ya da erken doğuma da sebep olabileceğini bu nedenle önlem olarak haftada bir kullanmam gerektiğini söyledi. İşallah bi sıkıntı yaşamam artık. Sabah yaptırdım iğneyi henüz ağrı yok olmaz işallah da olursa senin yöntemini denerim:)ben kullandım bir süre şimdi gerek kalmadı çok şükür. oldukça yağlı, ağır bir iğne. ağrısı için yapılacak bir şey yok maalesef. ama sonrasında şişlik sertlik oluşuyordu bende. onun için büyük bir pamuğa bol kolonya döküp 1 saat falan bekletiyordum iğne yapılan yerin üzerinde
Bahsedilen genital nub teorisinin resimlerine bakmıştım,erkek gibi geldi ama en iyisini doktor söyler bizimki benzetme sadece :) sağlıkla doğsun canımcok sagolasın, hepimizin bebişlerine maşallah :) Medical Park Trabzon a gidiyorum
Hım, Ben İstanbulda'yım :)cok sagolasın, hepimizin bebişlerine maşallah :) Medical Park Trabzon a gidiyorum
Merhaba ben aranıza yeni katıldım benide alın aranıza bende Mayıs'ta tekrar anne olucam inş Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu mucize olayı...Bence sen nisan annesi olacaksınçünkü benim batım 23 ağustos 3 mayıs eğer bebek varsa.
Bende büyük bi merakla günleri sayiyorum da geçmiyo canım :)İnşallah canım merakla bekliyorum haberini:)
Oh maAşaAllah küçûk kuzuna sanki bana eli havada gibi geldi canim çok fotojenık çikmış :)kızlarrrrrr, doktordan geliyorum, benim minik zıp zıppp hic durmuyo yerinde :)) el de salladı annesine :)) burun olcusunu aldık 5,2mm, karadenizli oldugunu belli edecek sanırım :))) 12+3 olmusuz, bir problem yok dedi doktor, Allah ım insallah da olmaz. sadece akıntım ve kaşıntım oldu 2 3 gun, gecti simdi ama soyledim, fitil ve krem yazdı, tekrar olursa kullan dedi, olmaması gerek dedi, biraz supheye dusurdu beniallah ım tekrarı olmaz insallah. cinsiyet sordum, daha cok erken erkek gibi duruyor ama kordon da olabilir dedi:) bi de siz bakın bakalım belki fikriniz olur :) Eki Görüntüle 1291009 Eki Görüntüle 1291010 Eki Görüntüle 1291009
Çok güzelmiş canım Güle güle giysin yakışıklı. Ayy biz daha bi tahmin bile duyamadik siz kiyafet almışsinz bak böyle duydukça daha bi sinir oluyorum bizim doktora. Senle de aynı günlerimiz. Doktoruna mı denk gelmedik anam :) :) ben de kıyafetler başka seyler almak istiyorum yaa delircemmSelam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye
Ay ay ne tatlı bunlar canim ya :) bayıldımSelam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?