2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm saglıkla kucagına almak nasıp olur ıns bencede erkek çıkıntı var orda benım kagıdımda yok banada kız dedi perşembe netlik kazanacak cinsiyetımız

tabiki konu minik mucizeler olunca sevmediğin seyler bile tatlı :)) sende ye ihmal etme yumurtanı sabahları ben seviyorum.haşla doğra sıvıyağ pul biber limonn ohh mis ye mutlaka
Ah cnm ya haftaiçi çalıştığım için erken çıkıyorum evden ofiste kahvaltı yapıyorum, yumurta kokabilir
Ama haftasonları telafi ediyorum. (yumurta salatası vs.)

Maşallah bebişine canım hayırlı ve sağlıklı doğusunda inş Rabbim gönlündekini verir...valla ben bi tahminde bulunamadım

Ayyy çok şirin bu annesi, 41 kere maşallah!
Ama ben cinsiyet tahmini yapamıyorum çünkü usg görüntülerine pek alışamadım halaaa :)
Bu arada hangi medicalpark'a gidiyorsun?

Maşallahh böyle usg fotoğrafı görünce merakım artıyor bende daha 1 kere gittim doktora 7hafta bitmişti ne bir fotoğraf verdi nede kalp atışını dinletti miniğim ne kadar acaba haftaya bende giderim sanırım. Bende erkeğe benzettim amaa bilemiyorum yine de

Ayyy çok şirin bu annesi, 41 kere maşallah!
Ama ben cinsiyet tahmini yapamıyorum çünkü usg görüntülerine pek alışamadım halaaa :)
Bu arada hangi medicalpark'a gidiyorsun?

cok sagolasın, hepimizin bebişlerine maşallah :) Medical Park Trabzon a gidiyorum

Bu halsizlik uykusuzluk ne zaman geçicek,yastıktsn kaldıramıyorum kafamı hep uykum var,bıraksalar 24 saat yatıcam,çok zorlanıyorum hiç bi iş yapamıyorum,üşengeçlikten yemek yapıp yiyemiyorum bile zaten iştahımda yok çok zor

Benim de bi problemim yok allaha şükür ama bu benim 3. hamileliğim diğer ikisi ilk haftalarda kayıpla sonlandı. Bu nedenle doktorum kayıplara sebep olan etkenlerin düşük ya da erken doğuma da sebep olabileceğini bu nedenle önlem olarak haftada bir kullanmam gerektiğini söyledi. İşallah bi sıkıntı yaşamam artık. Sabah yaptırdım iğneyi henüz ağrı yok olmaz işallah da olursa senin yöntemini denerim:)

1000 sayfa olmuş kiiz
ikili test sonuclarim iyi çıktı Rabbime çok şükür
4 hafta sonra üçlü test ıcın çağırdı doktorum
bu arada kayinpederin kuzeni araba kazasında vefat etti, birer dua okuyun sevabina canlarım, adı ibrahim, nur içinde yatsın.
Öptüm sizi

[QUOTE="esila2008, post: 37593458, member, merhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?[/QUOTE]
Bn decavit kullaniyorum ama dedigin gb zorlaniyorum yutarken

Oh maAşaAllah küçûk kuzuna sanki bana eli havada gibi geldi canim çok fotojenık çikmış :)

Selam kızlar dün oğluma iki tane takım aldım papyonlu eşim zor tuttu daha çok erken diye
Çok güzelmiş canım Güle güle giysin yakışıklı. Ayy biz daha bi tahmin bile duyamadik siz kiyafet almışsinz bak böyle duydukça daha bi sinir oluyorum bizim doktora. Senle de aynı günlerimiz. Doktoruna mı denk gelmedik anam :) :) ben de kıyafetler başka seyler almak istiyorum yaa delircemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…