- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
Ben de pazartesi gidiyorummmHaklısım karnımız da olmasa bişicik anlamıcaz :)
Sen de mi pzt gidiceksin canım ben çoook heyecanlıyım ya
ogrendinmi canimBide ben varım hiç öğrenemeyen kızlar,,bikaç gündür giremedim siteye akşamları iş çıkışı asker uğurlaması bide yemek vardı geç döndük eve gelip direk yattım,dün de yorulmuşum kaç gündür erkenden uyudum,,ama kızlar dün işte ultrason fotolarını yanımda taşıyorum,benim göremediğimi arkadaş gördü,nub teorisine göre de erkek,Çin takvimi,Rus takvimi erkek,doktor söylese de içimdeki kız umudu bitse tamamen,,bana da 1ay sonraya randevu vermişti,bugün arayıp yarına kontrol randevusu istedim hem ikili tarama sonucunu alıp gösteririm,,Hepimize dua ediyorum,Allah hayırlı,sağlıklı bebişler,hayırlı doğumlar nasib etsin,bu ara anlıycanız duygularım karıştı,,kendimi suçlu da hissediyorum,,bian önce öğrenmek istiyorum cinsiyeti,kendimi hazırlıycam,öpüyorum hepinizi:)
Evet canim kiz :) ben senh merak ettim bhşey mi oldu niye hiç kk giqmiyo diye iyisin ya o önemli bebişin nasıl :)giremedim ben canim,internetim bitmis yoksa etmezmiyim askolsun :) bakamadim gecmise kizmi bebis :)
ayyy hayirli olsun canim cok sevindimEvet canim kiz :) ben senh merak ettim bhşey mi oldu niye hiç kk giqmiyo diye iyisin ya o önemli bebişin nasıl :)
Evet hayatim oynadı üzüldüğümü anladi heralde ayaklarini kollarini oynatti hemen kendinh gösterdi sonrada kolununu başinin altına aldı keyif yapti en son arkasinı dönüp poz verdi :) minik yavrum cikolata çok yddim ama bide bok su içtim inşaAllah senin bebişinde iyidhr kendinh gösterir insaAllah haftaya bu arada ben 4lu test için kan verdim haftaya alicam rsonucu sen 4lü testh yaptircakmisin canımayyy hayirli olsun canim cok sevindimoynadimi peki o gun senin haberini alamadan internet bitmis merak ettim valla,bi sorun yok yoksa,bebisi goremedim ikili testi yaptirmadim haftaya gorucez artik
Bne de isim nedeniyle kız olmasını istedim. Oğlumahamileyken cinsiyet belli eğilken iki isim seçmiştik, erkek olunca verdik, bu kız olsa ozamanki kız isminş buna vermeyi çok isterdim, şimdi erkek ismi bulamıyorumHerkes cinsiyet konuşuyor ne güzel.. 1 ayın sonunda yarın randevum var. Orta yerimden çatlayacağım şuan :) Zaman geçmiyor, saat sayıyorum adeta :)) Cinsiyet için değil ama sağlıklı mı ne durumda bunu görmek ve öğrenmek için.
Şuan etrafımda 3 kuzenim 1 eşim 3 de iş arkadaşım biliyor durumumu. Kuzenlerimin tahmini erkek, her ne kadar erkek olacak hissediyoruz deseler de gönüllerinden geçen kız olmasıymış :) Eşim de erkek istiyor. Ben ise şu yönden rahatım kız da olursa erkek de olursa isimleri belli. Ve iki isim de benim için çok özel. İkisini de bir an önce koymak için can atıyorum. Zaten pek akla gelen isimler de değiller. Hatta erkek olan hiç değil. Benim heyecanım biraz da bu yönde :)
cok sevindim masaallah ona,yaptiricam canim ikili mecburen kaldi kismet diilmis,bizim doktorun yine solicegini sanmiyorum,bi dahaki ay demisti,iyi gunune falan denk gelirim bakarsinEvet hayatim oynadı üzüldüğümü anladi heralde ayaklarini kollarini oynatti hemen kendinh gösterdi sonrada kolununu başinin altına aldı keyif yapti en son arkasinı dönüp poz verdi :) minik yavrum cikolata çok yddim ama bide bok su içtim inşaAllah senin bebişinde iyidhr kendinh gösterir insaAllah haftaya bu arada ben 4lu test için kan verdim haftaya alicam rsonucu sen 4lü testh yaptircakmisin canım
Bencede değiştir canım bu aqada bende 3hafta sonra renkli ultrasona giricem bende normal ultrasonu sevmiynrum bana eski siyah beyaz televizyon gibi geliyo :) hadi insaAllah iyi bi dr. Bulursun canim bide önceki dr,un erkekmiydicok sevindim masaallah ona,yaptiricam canim ikili mecburen kaldi kismet diilmis,bizim doktorun yine solicegini sanmiyorum,bi dahaki ay demisti,iyi gunune falan denk gelirim bakarsinbu arada 4. aydann sonra surekli 4 boyutlu ultrasonla muayene eden bi hastane buldum,zaten doktoruda degistirmeyi dusunuyodum ultrasonda hicbisey goremiyorum
Canim senin bebs minik daha biraz beklemen lazım ama çok zor bilixorum :)Herkes cinsiyet konuşuyor ne güzel.. 1 ayın sonunda yarın randevum var. Orta yerimden çatlayacağım şuan :) Zaman geçmiyor, saat sayıyorum adeta :)) Cinsiyet için değil ama sağlıklı mı ne durumda bunu görmek ve öğrenmek için.
Şuan etrafımda 3 kuzenim 1 eşim 3 de iş arkadaşım biliyor durumumu. Kuzenlerimin tahmini erkek, her ne kadar erkek olacak hissediyoruz deseler de gönüllerinden geçen kız olmasıymış :) Eşim de erkek istiyor. Ben ise şu yönden rahatım kız da olursa erkek de olursa isimleri belli. Ve iki isim de benim için çok özel. İkisini de bir an önce koymak için can atıyorum. Zaten pek akla gelen isimler de değiller. Hatta erkek olan hiç değil. Benim heyecanım biraz da bu yönde :)
Canım bu değere hiç aldanma benim69 be erkekbu arada benim 2 li testdeki beta değerim 48,5
ilk hamileligimde doktor erkekti canim,bide 4. aydan sonra 4 boyutluyla bakti hep,her gidiste cd veriyordu ekstra bi ucrette odemiyodum ultrason icin ama istanbulda diildim o zaman.Burdada oyle bi yer aradim ozellerin cogunda 4d yok,olan yerlerde muayene ucreti haric baya bi ucret aliyor.Aslinda erkek doktor istemiyorum gittigim doktor bayan,dogumdada bayan olsun istiyorum,bu 4d olan hastanedekide erkek doktor sirf o ultrasonla muayene etsin diye,gormek cok guzel oluyor reamen kucuk insan gibi butun sekli semali belli oluyor,peki aenin gidecegin yer yine aynimi yoksa baska yeremi gidicen 4 boyutlu icin,bide ekstra ucret alicaklarmi yoksa muayene bundan sonra oylemi devam edicekBencede değiştir canım bu aqada bende 3hafta sonra renkli ultrasona giricem bende normal ultrasonu sevmiynrum bana eski siyah beyaz televizyon gibi geliyo :) hadi insaAllah iyi bi dr. Bulursun canim bide önceki dr,un erkekmiydi
hadi yaaCanım bu değere hiç aldanma benim69 be erkek
Him anladim canim benim gitthğim hastanede bayan doktorlar var ama erkek dr.lara daha çk güvenim var bekarken adet düzensizliğim vardi bayan dr. Gittim bana çocuğun olmaz miyomların var dedi okadar üzülmüştvmki anlatamam bide çocuk delisiyim zaten bende baska bi dr. Gittim o da erkek di öyle bhşey yok dedh miyomların var ama zararşiz bhşey olmaz dedi o gün bugün bayan dr. A gitmem bu arada kendi doktorum bakcak renkli ayni zamanda benhm gırdiğim usg imiş zaten sordum buqda varmi dedhm bu renklı de oluyo dedi şaşirdim bende ücretli olduğunu pek sanmam ama bellide olmaz canimilk hamileligimde doktor erkekti canim,bide 4. aydan sonra 4 boyutluyla bakti hep,her gidiste cd veriyordu ekstra bi ucrette odemiyodum ultrason icin ama istanbulda diildim o zaman.Burdada oyle bi yer aradim ozellerin cogunda 4d yok,olan yerlerde muayene ucreti haric baya bi ucret aliyor.Aslinda erkek doktor istemiyorum gittigim doktor bayan,dogumdada bayan olsun istiyorum,bu 4d olan hastanedekide erkek doktor sirf o ultrasonla muayene etsin diye,gormek cok guzel oluyor reamen kucuk insan gibi butun sekli semali belli oluyor,peki aenin gidecegin yer yine aynimi yoksa baska yeremi gidicen 4 boyutlu icin,bide ekstra ucret alicaklarmi yoksa muayene bundan sonra oylemi devam edicek
Benim kızim olcak betam 135 di canlarhadi yaabende burda kızlardan duymuştum
Evet canimya dünya parainternettede aradim 4 boyutlu ultrasonu olan hastaneler ama sadece 22. haftadaki kontrol icin kullaniliyor cogu,ne kadar zor boyle bi yer bulmak,ozel muayenehanelerse var ama oda ates pahasi en az 250 300 tl her ayda verilmezki
anladim canim iste benim dedigimde bu,ilk aylarda 2 boyutluyla bakiyor,o zaman senin 4. aydan sonraki muyanelwrin o sekilde devam edicek,bende yakinlarda bulurum insaallahHim anladim canim benim gitthğim hastanede bayan doktorlar var ama erkek dr.lara daha çk güvenim var bekarken adet düzensizliğim vardi bayan dr. Gittim bana çocuğun olmaz miyomların var dedi okadar üzülmüştvmki anlatamam bide çocuk delisiyim zaten bende baska bi dr. Gittim o da erkek di öyle bhşey yok dedh miyomların var ama zararşiz bhşey olmaz dedi o gün bugün bayan dr. A gitmem bu arada kendi doktorum bakcak renkli ayni zamanda benhm gırdiğim usg imiş zaten sordum buqda varmi dedhm bu renklı de oluyo dedi şaşirdim bende ücretli olduğunu pek sanmam ama bellide olmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?