2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün bende doktora gittim ikili tarama testi yaptı daha bir ay var ama sanki kız gibi dedi bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse bizim bebek geç geldiği için kiz erkek farketmiyor sağlıklı hayırlı evlat olsun da başka birşey istemem

anladim canim iste benim dedigimde bu,ilk aylarda 2 boyutluyla bakiyor,o zaman senin 4. aydan sonraki muyanelwrin o sekilde devam edicek,bende yakinlarda bulurum insaallah
Yok hayatim sadece 20.hafta bakıliyomuş yani sonra yine devam siyah beyaz górüntüye :) insaAllah sende içine sinen istediğin gibi biyer bulabilirsin umarim canım

İnşallah rabbim gönlûne göre versin canim

Kizlar benim dun gece az sari akintim geldi hic sari gelmemisti biraz endiselendim progestani biraktim acaba ondanmiki dedim bide kabizlik icin bitkisel bi ilac vermisti doktor ondan olabilirmi dedim aaayyy bilemedim sonra gelmedi zaten sag kasigim agriyor bu aralar oooofff hayirlisi olsun.....

Tek midesi yanan ben değilmişim demek ki, geçtiğimiz Cuma gününden beri özellikle öğleden önce midemin sol üst tarafında yanma hissi var ve rahatsız ediyor beni

canım doktor bana gaviscon şurup verdi..hamile reflüsü dedi..artan progesteron hormonu mide kapağının tam kapanmasını engelleyebiliyormuş..kasılmalar yetmiyor sanırım..ondan tam kapağın olduğu yer, veya yukarı doğru asit kaçması çok normalmiş..

Aa ayni gunmus dogumumuz :) bende mide kazinmasi oluyo bazen iki saatte bir biseyler yiyorum :)

allahım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım :) cinsiyetiniz belli oldu mu? bana doktor bierşey demedi henüz, yarın kontrol var, sabırsızlıkla bekliyorum :)

Çok heyecanlıyım minnakim içim içime sigmiyo. Sanki busefer çok uzunnn geldi

Bebiklerimiz yerlerini önceden hazirliyo galiba :)

Allah kısmet ederse önümüzdeki haftaki doktor kontrolümde konuşacağım bu konuyu, sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…