2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
internettede aradim 4 boyutlu ultrasonu olan hastaneler ama sadece 22. haftadaki kontrol icin kullaniliyor cogu,ne kadar zor boyle bi yer bulmak,ozel muayenehanelerse var ama oda ates pahasi en az 250 300 tl her ayda verilmezki

Ben tesadüfen doktorumun odasından çıkan hamişin elinde renkli ultrason fotoları gördüm. Sıra bana gelince detaylı ultrasonu da siz mi yapcaksınız diye sordum. Evet dedi. Hemen bi düğmeye bastı renkli oldu. Ama senin haftan küçük çok belli olmaz dedi. Gerçekten de tüysüz yavru kuşlar gibiydi. Bideri bi kemik. Ama yine de bi profesöre yönlendirecekmiş kendi baktıktan sonra. Belki sorun görürse gönderir bilemiyorum şimdilik.

erkekse güyaaaa karın öne doğru çabuk çıkarmış :)
:) :) aynen benim bireysel göbek aldı başını gidiyor bebek kasıkta bu göbeği noluyo anlamadım :)
Senin belli oldumu canım. Öyle derler ama bilmiorum inşallah yarın bişeyler söyler. Arkadaşlar öğrendik ce beni dah çok merak sariyo

Evet canim ikiz bizimki 13unde gelin net bisey soyliyim dedi ama bakalim hayirlisi

kızlar az önceki sayfalarda konusu geçmiş ama anlayamadım ikili testteki beta hcg üzerinden cinsiyet mi belli oluyor?

merhaba hanımlar cinsiyet teker teker söylenıyor erkek 17 kız 10 olmus masallah hepımıze dun dr kontrolum vardı tekrar baktı drum kız dedi kesınleşmiş oldu yani kimliğimiz
Hayırlı olsun prensesin tatlım çok sevindim. O listeye oy kullanamadim ben henüz. Ama içime doğuyo bi prenses de ben ekleyecegim listeye. Şimdilik prensler önde ama prensesler geç belli oluyo ne de olsa :)

kızlar az önceki sayfalarda konusu geçmiş ama anlayamadım ikili testteki beta hcg üzerinden cinsiyet mi belli oluyor?
burda bi arkadaş yazmıştı 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diye ..ama sanırım tutmuyor

ayy ikizde ne güzel yatek yumurtamı çift yumurta ikizimi oluyo..sağlıkla kucağına al inşallah
Doktor henuz bisey soylemedi o konuda ama sanirim cift, cunku bir kiz bir erkek gibi duruyor demisti, amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim meleklerimizi

benim de ikiz. daha önce sana yazmıştım ama cvap alamadım. ikili test yaptırdın mı?
Aa gormedim canim cok pardon, gorsem inan yanitlardim. İkili test yapilmiyormus ikizlerde o yuzden uclu testi bekliyoruz canim sizin doktor yapti mi? Cinsiyetleri ogrendin mi canim?

Aa gormedim canim cok pardon, gorsem inan yanitlardim. İkili test yapilmiyormus ikizlerde o yuzden uclu testi bekliyoruz canim sizin doktor yapti mi? Cinsiyetleri ogrendin mi canim?
ben en son 2 hafta önce gittim doktora küçüklerdi öğrenemedim. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belki öğrenirim. benimkiler ayrı yumurta. ben de yaptırmayı düşünmüyorum testi.

Bn decavit kullaniyorum ama dedigin gb zorlaniyorum yutarken[/QUOTE]

ben kullanıyorum cnm supradyn all day

ben en son 2 hafta önce gittim doktora küçüklerdi öğrenemedim. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belki öğrenirim. benimkiler ayrı yumurta. ben de yaptırmayı düşünmüyorum testi.
Masallah canim, cift yumurta olup olmadigini ogrenemedik malesef biz, ilk doktorumuz biraz bilgisiz oldugundan bize onu bilemeyiz dedi sonra doktor degistirdik bu defa basindan beri gorseydim bilirdim dedi karisti anliycagin hakkimizda hayirlisi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…