internettede aradim 4 boyutlu ultrasonu olan hastaneler ama sadece 22. haftadaki kontrol icin kullaniliyor cogu,ne kadar zor boyle bi yer bulmak,ozel muayenehanelerse var ama oda ates pahasi en az 250 300 tl her ayda verilmezki
Senin belli oldumu canım. Öyle derler ama bilmiorum inşallah yarın bişeyler söyler. Arkadaşlar öğrendik ce beni dah çok merak sariyoerkekse güyaaaa karın öne doğru çabuk çıkarmış :)
:) :) aynen benim bireysel göbek aldı başını gidiyor bebek kasıkta bu göbeği noluyo anlamadım :)
Evet canim ikiz bizimki 13unde gelin net bisey soyliyim dedi ama bakalim hayirlisiHoşgeldin hayırlı olsun :)
Senin ikiz miydi canım bende doğru dürüst bir tahmin dr yok sadece yarım ağız erkek mi ki acaba ya dedi sonrada pişman oldu sanki
Günaydın canım amin inşallah size de hayırlı cumalar
Günaydın canım. Göbek şu iki gündür takıntı oldu bir arkadaşım göbek ve popon çıkmış deyince. Valla benim artık sabahları da var ama kilom hamile kalmadan öncekiyle aynı
Maşallah canım az kalmış bende pzt gidicem gün yaklaştıkça sabırsızlaşıyor insan :)
Benim direk öne çıktı ya ondan çabuk anlaşılıyor. Hiç göbeği olmamış bir insanım çok tuhaf geliyor
Geçmiş olsun canım iyi sabretmişsin brn olsam kesin söyle derdim dr a :) olur arada öyle şeyler kötü şeylere yorma canım geliyor arada bize soldan soldan :) bende bigün yüzümde kır bahçesi bir gün suratımdan düşen bin parça. Yazık kocalarımızında dengesi bozuldu napsınlar :)
Zaten gece hayatı azalmış birleşme sırasında bile korkuyorlar bir de bizim gerginliğimiz nazımız söylenmelerimiz. Allah yardımcı olsun babalara da bize de :)
Günaydın canım amin inşallah :)
ayy ikizde ne güzel yatek yumurtamı çift yumurta ikizimi oluyo..sağlıkla kucağına al inşallahEvet canim ikiz bizimki 13unde gelin net bisey soyliyim dedi ama bakalim hayirlisi
Yok hayatim sadece 20.hafta bakıliyomuş yani sonra yine devam siyah beyaz górüntüye :) insaAllah sende içine sinen istediğin gibi biyer bulabilirsin umarim canım
Az kaldı canım kıpır kıpır görürsün bebisini bize de yazarsın :)Çok heyecanlıyım minnakim içim içime sigmiyo. Sanki busefer çok uzunnn geldi
Hayırlı olsun prensesin tatlım çok sevindim. O listeye oy kullanamadim ben henüz. Ama içime doğuyo bi prenses de ben ekleyecegim listeye. Şimdilik prensler önde ama prensesler geç belli oluyo ne de olsa :)merhaba hanımlar cinsiyet teker teker söylenıyor erkek 17 kız 10 olmus masallah hepımıze dun dr kontrolum vardı tekrar baktı drum kız dedi kesınleşmiş oldu yani kimliğimiz
burda bi arkadaş yazmıştı 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diye ..ama sanırım tutmuyorkızlar az önceki sayfalarda konusu geçmiş ama anlayamadım ikili testteki beta hcg üzerinden cinsiyet mi belli oluyor?
Yok hayir 20. Hafta birkereye mahsus renkli usg ile bakıyo sonrasında ve öncesinde yine normal usg ile bakıyorsizin gittiğiniz yer mi 20.haftaya kadar bakıyor 4d ile?
benim de ikiz. daha önce sana yazmıştım ama cvap alamadım. ikili test yaptırdın mı?Evet canim ikiz bizimki 13unde gelin net bisey soyliyim dedi ama bakalim hayirlisi
Doktor henuz bisey soylemedi o konuda ama sanirim cift, cunku bir kiz bir erkek gibi duruyor demisti, amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim meleklerimiziayy ikizde ne güzel yatek yumurtamı çift yumurta ikizimi oluyo..sağlıkla kucağına al inşallah
Aa gormedim canim cok pardon, gorsem inan yanitlardim. İkili test yapilmiyormus ikizlerde o yuzden uclu testi bekliyoruz canim sizin doktor yapti mi? Cinsiyetleri ogrendin mi canim?benim de ikiz. daha önce sana yazmıştım ama cvap alamadım. ikili test yaptırdın mı?
ben en son 2 hafta önce gittim doktora küçüklerdi öğrenemedim. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belki öğrenirim. benimkiler ayrı yumurta. ben de yaptırmayı düşünmüyorum testi.Aa gormedim canim cok pardon, gorsem inan yanitlardim. İkili test yapilmiyormus ikizlerde o yuzden uclu testi bekliyoruz canim sizin doktor yapti mi? Cinsiyetleri ogrendin mi canim?
ultrason resimlerinde 2 kese varsa ayrı yumurtadırDoktor henuz bisey soylemedi o konuda ama sanirim cift, cunku bir kiz bir erkek gibi duruyor demisti, amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim meleklerimizi
Bn decavit kullaniyorum ama dedigin gb zorlaniyorum yutarken[/QUOTE][QUOTE="esila2008, post: 37593458, member, merhaba kızlar size birşey soracağim.bende 11.haftalık hamileyim.doktor bana multi vitamin olarak decavit Verdi bende onu yutamıyorum.eczaneye sordum suda eriyen supradyn all day kullan dedi.doktorda onay Verdi.aranızda kullanan varmı ?
Masallah canim, cift yumurta olup olmadigini ogrenemedik malesef biz, ilk doktorumuz biraz bilgisiz oldugundan bize onu bilemeyiz dedi sonra doktor degistirdik bu defa basindan beri gorseydim bilirdim dedi karisti anliycagin hakkimizda hayirlisi olsun :)ben en son 2 hafta önce gittim doktora küçüklerdi öğrenemedim. 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman belki öğrenirim. benimkiler ayrı yumurta. ben de yaptırmayı düşünmüyorum testi.
Ama tek yumurta ikizlerinde de iki kese oluyor diyorlar, doktor hic soylememisti bunu oyle mi oluyormusultrason resimlerinde 2 kese varsa ayrı yumurtadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?