Evet cok guzel bi duygu ama bir o kadar da zor biz ailelerden uzaktayiz ve bulundugumuz yerde dogru duzgun kimseyi tanimiyoruz simdiden esimle kara kara dusunuyoruz dogduklarinda napicaz diye, saglikli olsunlar da hersey gecer tabi ama zor olucak :)ikiz bebek olmaları sizi ayrı heycanlandırıyormuçok güzel yaa
tabiki güzelliğinin yanında zorluğuda var..ilk zamanlar biraz zorlanırsın belki ama sonra alışırsın..amin canım sağlıklı olsunlarda herşeyin üstesinden gelinir..:)Evet cok guzel bi duygu ama bir o kadar da zor biz ailelerden uzaktayiz ve bulundugumuz yerde dogru duzgun kimseyi tanimiyoruz simdiden esimle kara kara dusunuyoruz dogduklarinda napicaz diye, saglikli olsunlar da hersey gecer tabi ama zor olucak :)
İnsallah canim insallah :)tabiki güzelliğinin yanında zorluğuda var..ilk zamanlar biraz zorlanırsın belki ama sonra alışırsın..amin canım sağlıklı olsunlarda herşeyin üstesinden gelinir..:)
benim 51,8 ya baya farklı değil mi :/Benimde 135 çıktı canım
İyiyiz canim sen nasilsinTatlı anneler nasıllarmış bugün :)
Ne zaman hissedicez hareketlerini ya sabirsizlaniyorum artik benMerhaba kızlar benim ilk defa bu hafta karnım belirginleşti artık şüpheleniyodum nerde bu çocuk diyeama çok heyecan verici bir şeymiş, hele de orda hareketlerini izlersem mutluluktan uçarım gibi geliyor :)
Yine net sonuca varılamıyorum anladığım kadarıylaburda bi arkadaş yazmıştı 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diye ..ama sanırım tutmuyor
Benim de 49,5 :) Korkulacak birşey yok :)benim 51,8 ya baya farklı değil mi :/
Rabbim babaannenize ve butun hastalara acil sifalar versin canim cok gecmis olsun...Kızlar allah rızası için esimin bbanesine dua edin, dün anju oldu ve hafızası gitti
Evet herkesin ki farkli çıkıyobenim 51,8 ya baya farklı değil mi :/
Biz bebişimle iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)Tatlı anneler nasıllarmış bugün :)
saol hayatım inş en kısa zamanda senınkıde belli olur cnmHayırlı olsun prensesin tatlım çok sevindim. O listeye oy kullanamadim ben henüz. Ama içime doğuyo bi prenses de ben ekleyecegim listeye. Şimdilik prensler önde ama prensesler geç belli oluyo ne de olsa :)
çok çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
benımki tuttu bı formda okumustum 35 altı erkek üstü kız diye benım degerım 57 çıktı beta hcg degerım yanı tutmus bulundukızlar az önceki sayfalarda konusu geçmiş ama anlayamadım ikili testteki beta hcg üzerinden cinsiyet mi belli oluyor?
özelse alabilirsin ama devletse 1 kaç gün beklersin :)Bu ilk olmadığından artık isyan noktasına geldim :) ama dediğim gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :)) Teşekkür ederim.
Cumartesi randevum var aynı gün halledebilir miyim diye merak ettiğimden sordum. Çünkü henüz kimseye söylemedim. Bu testin sonucuna göre basın açıklaması yapacağım başta ailelere ve çevreme :)) Teşekkür ederim.
Canım dr. Haraket ediyor ama hissedemezsin dedi ben ara ara göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyorum dedim oda kalp atımı gıbi olabılir dedi yani artık yavaş hıssetmeye başliycaz canım ay ne güzel sen ikisinide hıssedicen :)Ne zaman hissedicez hareketlerini ya sabirsizlaniyorum artik ben
Az önce hastanemi aradım ikili test sonucu 1 hafta sonra alınabiliyormuş.benımki tuttu bı formda okumustum 35 altı erkek üstü kız diye benım degerım 57 çıktı beta hcg degerım yanı tutmus bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?