2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ikiz bebek olmaları sizi ayrı heycanlandırıyormuçok güzel yaa
Evet cok guzel bi duygu ama bir o kadar da zor biz ailelerden uzaktayiz ve bulundugumuz yerde dogru duzgun kimseyi tanimiyoruz simdiden esimle kara kara dusunuyoruz dogduklarinda napicaz diye, saglikli olsunlar da hersey gecer tabi ama zor olucak :)

Evet cok guzel bi duygu ama bir o kadar da zor biz ailelerden uzaktayiz ve bulundugumuz yerde dogru duzgun kimseyi tanimiyoruz simdiden esimle kara kara dusunuyoruz dogduklarinda napicaz diye, saglikli olsunlar da hersey gecer tabi ama zor olucak :)
tabiki güzelliğinin yanında zorluğuda var..ilk zamanlar biraz zorlanırsın belki ama sonra alışırsın..amin canım sağlıklı olsunlarda herşeyin üstesinden gelinir..:)

Merhaba kızlar benim ilk defa bu hafta karnım belirginleşti artık şüpheleniyodum nerde bu çocuk diye ama çok heyecan verici bir şeymiş, hele de orda hareketlerini izlersem mutluluktan uçarım gibi geliyor :)
Ne zaman hissedicez hareketlerini ya sabirsizlaniyorum artik ben

Kızlar allah rızası için esimin bbanesine dua edin, dün anju oldu ve hafızası gitti

Hayırlı olsun prensesin tatlım çok sevindim. O listeye oy kullanamadim ben henüz. Ama içime doğuyo bi prenses de ben ekleyecegim listeye. Şimdilik prensler önde ama prensesler geç belli oluyo ne de olsa :)
saol hayatım inş en kısa zamanda senınkıde belli olur cnm

çok çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)

kızlar az önceki sayfalarda konusu geçmiş ama anlayamadım ikili testteki beta hcg üzerinden cinsiyet mi belli oluyor?
benımki tuttu bı formda okumustum 35 altı erkek üstü kız diye benım degerım 57 çıktı beta hcg degerım yanı tutmus bulundu

özelse alabilirsin ama devletse 1 kaç gün beklersin :)

Ne zaman hissedicez hareketlerini ya sabirsizlaniyorum artik ben
Canım dr. Haraket ediyor ama hissedemezsin dedi ben ara ara göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyorum dedim oda kalp atımı gıbi olabılir dedi yani artık yavaş hıssetmeye başliycaz canım ay ne güzel sen ikisinide hıssedicen :)

benımki tuttu bı formda okumustum 35 altı erkek üstü kız diye benım degerım 57 çıktı beta hcg degerım yanı tutmus bulundu
Az önce hastanemi aradım ikili test sonucu 1 hafta sonra alınabiliyormuş.
Haftaya kontrolüm olduğuna göre 2 hafta sonra ancak Allah kısmet ederse öğrenebileceğim., daha çok var ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…