2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsallah canim insallah hissederiz, evet gecenlerde karinda segirme gibi bisey oldu ama sonra hic olmadi uff insallah iyilerdir ya bayadir dr.a gitmiyorum catliycam meraktan

Bu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Çünkü benim gittiğim hastanede bu tip testleri her doktorun yapamayacağını alanında uzman perinatoloji doktorunun yapabileceği açıklamasını aldım, doğruluğu nedir bana verilen bilginin acaba?

benim kendi doktorum yapti ultrosan incelemesini sonra labaratuvara gidip kan verdim

İnsallah canim insallah hissederiz, evet gecenlerde karinda segirme gibi bisey oldu ama sonra hic olmadi uff insallah iyilerdir ya bayadir dr.a gitmiyorum catliycam meraktan
İyilerdir annesi sen merak etme senin bi sonraki dr. Kontrolün ne zaman benim 3haftam var canım

Bende berree ye katıliyorum kani laboratuarda aldılar muayenemi kendi dr um yapti canim

Bende berree ye katıliyorum kani laboratuarda aldılar muayenemi kendi dr um yapti canim
Muayeneyi aynı hastanede farklı bir doktor yapacak, laboratura da kan vereceğim.
Çıkan raporu da her iki doktora bildirmem ve inceletmem gerekiyormuş.
Risk çıkarsa eğer ayrıntılı bilgi verileceği söylendi.

Şu an merak ettim kendi doktorum neden yapmıyor acaba?

İyilerdir annesi sen merak etme senin bi sonraki dr. Kontrolün ne zaman benim 3haftam var canım
13 kasimda az kaldi ama bana kalsa yarin gidicem uzun suredir bekliyorum bi onceki kontrolum ne zamandi onu bile unuttum dusun artik sana da cok varmis canim ya, saglik ocaklarinda kalp atisini dinleten kucuk bi alet varmis oraya mi gitsem diye bile dusunuyorum kac gundur

ultrasonu kendi doktorum yaptı, verileri bi form kağıdına yazdı onunla birlikte kan ve idrarda labaratuvara verdim. şimdi sonucu bekliyorummm acaba nasıl çıkacakkk,bir de bu ense kalınlığı en az kaç olabilir üst sınırı 3 ama alt sınırı var mı acaba?

Ben günlük tutuyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren :) her doktora gidişimi onu gördüğümde neler hissettiğimi yazıyorum :) Allah izin verirse bebeğim büyüdüğü zaman vereceğim ona :) Her günümü değil ama her önemli günümü arada da hislerimi yazacağım.Siz annelere de öneriyorum inanılmaz bir keyif sonradan o hisleri okumak ve her okuduğumda kendimi tutamayıp ağlıyorum..

Ben henüz yaptırmadım haftaya yaptıracağım o yüzden nt hakkında bilgim yok

Bende hamileleğimi öğrendikten sonra günlük edindim ve önemli gelişmeleri, duygularımı, doktor muayenelerimi kendimdeki farklılıkları kısacası içimden geleni yazıyorum.
Allah kısmet ederse belli bir yaşa geldiğinde kendisine vereceğim.
Ayrıca eşim her ay göbüşümün fotilerini çekiyor bol bol

bende radyolojıden randevu alıp yaptırdım usgyı sonra kan verdım

Ay seni çok ıxi anliyorum canim ben gideli henüz 2gün oldu ama hergün gidip göresim var kuzumu 1hafta daha sık dişini az kalmiş canım bence kendi dr.un baksin yinede sen bilirsin

Muayeneyi aynı hastanede farklı bir doktor yapacak, laboratura da kan vereceğim.
Çıkan raporu da her iki doktora bildirmem ve inceletmem gerekiyormuş.
Risk çıkarsa eğer ayrıntılı bilgi verileceği söylendi.
Allah Allah her hastanenin ki farkli demekki canım benim sonvca dr. Um bakıyo bebek gayet akillı ve sağlıkli diyo bu kadar ne güzel daha detaylı açıklama yapiyo olmalari hoşuma gitti

Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdan sezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
Canım bence şimdiden düşünme bunları akışına bırak düşündükçe korkarsın..
İnşallah iyi geçer canım
selam, bnde mayıs annesi olacağım inşallah :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Herkeslere Günaydınlaaaarr, Hayırlı Cumalar
Bugün son iş günü, ohhh be
Sanada canım... Valla ya saatler bitmek bilmiyor
Oluyor işte malesef napalım...Yok ya çok bi merakım yok zamanını bekliyorum sadece...

Bizim ki 0,9 çıktı doktor normal demişti.. Daha altı çıkan varsa yardımcı olabilir size, ama bu değerde yok gösterir sanıyorum..

Bizim ki 0,9 çıktı doktor normal demişti.. Daha altı çıkan varsa yardımcı olabilir size, ama bu değerde yok gösterir sanıyorum..

teşekkürlerr acaba alt sınır yok mu?ya da ince olması bişeyin göstergesi olabilir mi? bekledikçe detay mı düşünmeye başladımkiiii :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…