İnsallah canim insallah hissederiz, evet gecenlerde karinda segirme gibi bisey oldu ama sonra hic olmadi uff insallah iyilerdir ya bayadir dr.a gitmiyorum catliycam meraktanCanım dr. Haraket ediyor ama hissedemezsin dedi,ara ara göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyorum dedim oda kalp atımı gıbi olabılir dedi yani artık yavaş hıssetmeye başliycaz canım ay ne güzel sen ikisinide hıssedicen :)
saol İnşaAllah canim hepimizinki sağlıkla gelsin :) :)çok çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah :)
benim kendi doktorum yapti ultrosan incelemesini sonra labaratuvara gidip kan verdimBu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Çünkü benim gittiğim hastanede bu tip testleri her doktorun yapamayacağını alanında uzman perinatoloji doktorunun yapabileceği açıklamasını aldım, doğruluğu nedir bana verilen bilginin acaba?
İyilerdir annesi sen merak etme senin bi sonraki dr. Kontrolün ne zaman benim 3haftam var canımİnsallah canim insallah hissederiz, evet gecenlerde karinda segirme gibi bisey oldu ama sonra hic olmadi uff insallah iyilerdir ya bayadir dr.a gitmiyorum catliycam meraktan
Bende berree ye katıliyorum kani laboratuarda aldılar muayenemi kendi dr um yapti canimBu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Çünkü benim gittiğim hastanede bu tip testleri her doktorun yapamayacağını alanında uzman perinatoloji doktorunun yapabileceği açıklamasını aldım, doğruluğu nedir bana verilen bilginin acaba?
Muayeneyi aynı hastanede farklı bir doktor yapacak, laboratura da kan vereceğim.Bende berree ye katıliyorum kani laboratuarda aldılar muayenemi kendi dr um yapti canim
13 kasimda az kaldi ama bana kalsa yarin gidicemİyilerdir annesi sen merak etme senin bi sonraki dr. Kontrolün ne zaman benim 3haftam var canım
Bu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Ben günlük tutuyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren :) her doktora gidişimi onu gördüğümde neler hissettiğimi yazıyorum :) Allah izin verirse bebeğim büyüdüğü zaman vereceğim ona :) Her günümü değil ama her önemli günümü arada da hislerimi yazacağım.Siz annelere de öneriyorum inanılmaz bir keyif sonradan o hisleri okumak ve her okuduğumda kendimi tutamayıp ağlıyorum..İyi akşamlar arkadaşlar :) gündüz yoğun çalışıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya. Umarım herkes iyidir. Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :) haftaya 2 li taramamız var. Heyecanlıyım yavrumu göreceğim için. Bir hamilelik günlüğü tutmayı çok istedim fakat bir türlü fırsat bulamıyorum. Sizler tutuyormusunuz? En azından bu hafta dan itibaren tutmaya çalışcam. Bir de her hafta göbüşümün fotosunu çekicem dedim ama sadece 5. Hafta da çektim okadar. Pek bir değişiklikyok şimdilik...
Ben henüz yaptırmadım haftaya yaptıracağım o yüzden nt hakkında bilgim yokultrasonu kendi doktorum yaptı, verileri bi form kağıdına yazdı onunla birlikte kan ve idrarda labaratuvara verdim. şimdi sonucu bekliyorummm acaba nasıl çıkacakkk,bir de bu ense kalınlığı en az kaç olabilir üst sınırı 3 ama alt sınırı var mı acaba?
Bende hamileleğimi öğrendikten sonra günlük edindim ve önemli gelişmeleri, duygularımı, doktor muayenelerimi kendimdeki farklılıkları kısacası içimden geleni yazıyorum.Ben günlük tutuyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren :) her doktora gidişimi onu gördüğümde neler hissettiğimi yazıyorum :) Allah izin verirse bebeğim büyüdüğü zaman vereceğim ona :) Her günümü değil ama her önemli günümü arada da hislerimi yazacağım.Siz annelere de öneriyorum inanılmaz bir keyif sonradan o hisleri okumak ve her okuduğumda kendimi tutamayıp ağlıyorum..
bende radyolojıden randevu alıp yaptırdım usgyı sonra kan verdımBu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Ay seni çok ıxi anliyorum canim ben gideli henüz 2gün oldu ama hergün gidip göresim var kuzumu 1hafta daha sık dişini az kalmiş canım bence kendi dr.un baksin yinede sen bilirsin13 kasimda az kaldi ama bana kalsa yarin gidicemuzun suredir bekliyorum bi onceki kontrolum ne zamandi onu bile unuttum dusun artik sana da cok varmis canim ya, saglik ocaklarinda kalp atisini dinleten kucuk bi alet varmis oraya mi gitsem diye bile dusunuyorum kac gundur
Ben de oyle dusunuyorum canim o yuzden bir hafta daha dayanicamAy seni çok ıxi anliyorum canim ben gideli henüz 2gün oldu ama hergün gidip göresim var kuzumu 1hafta daha sık dişini az kalmiş canım bence kendi dr.un baksin yinede sen bilirsin
Allah Allah her hastanenin ki farkli demekki canım benim sonvca dr. Um bakıyo bebek gayet akillı ve sağlıkli diyo bu kadar ne güzel daha detaylı açıklama yapiyo olmalari hoşuma gittiMuayeneyi aynı hastanede farklı bir doktor yapacak, laboratura da kan vereceğim.
Çıkan raporu da her iki doktora bildirmem ve inceletmem gerekiyormuş.
Risk çıkarsa eğer ayrıntılı bilgi verileceği söylendi.
Canım bence şimdiden düşünme bunları akışına bırak düşündükçe korkarsın..Kızlar epidural ile normal doğum konusunda fikriniz ne? Ben cok korkuyorum doğumdansezeryanla hiç birşey duymadan bitsin istiyorum bu iş.ama normal doğum daha sağlıklı die kararsız kaldım.
İnşallah iyi geçer canımBuarada içinizde serklaj olacak var mıdır? Ben ilk gebelik sonrası iki kere rahim ağzı ameliyat olduğum için rahim ağzım normalden kısa bu nedenle serklaj olmam gerekiyor. İkili test soncum normal çıkmasını bekldi doktor. Haftaya ameliyatımı olucam. Açıkcası biraz korkuyoum, iyi geçer inşalah..
Hoşgeldin canım hayırlı olsunselam, bnde mayıs annesi olacağım inşallah :)
Sanada canım... Valla ya saatler bitmek bilmiyorHerkeslere Günaydınlaaaarr, Hayırlı Cumalar
Bugün son iş günü, ohhh be
Oluyor işte malesef napalım...Yok ya çok bi merakım yok zamanını bekliyorum sadece...Ayy canım inanmiyorummm nasıl sabrettin yaa ben olsam hemen söyle derdim bide doktor gördüm demis :) hamilelikte hormonlardan kaynaklanıyo ben de eşime durduk yere çok sataşiyorum çok çabuk sinirleniyorum o da eskiden olsa altta kalmazdı ama şimdi bebeğe bisey olacak diye susup kalıyo o herseyi duyuyo hıssedıyo kavga etmeyelim diye beni sakinleştiriyo :) :)
Bizim ki 0,9 çıktı doktor normal demişti.. Daha altı çıkan varsa yardımcı olabilir size, ama bu değerde yok gösterir sanıyorum..ultrasonu kendi doktorum yaptı, verileri bi form kağıdına yazdı onunla birlikte kan ve idrarda labaratuvara verdim. şimdi sonucu bekliyorummm acaba nasıl çıkacakkk,bir de bu ense kalınlığı en az kaç olabilir üst sınırı 3 ama alt sınırı var mı acaba?
Bizim ki 0,9 çıktı doktor normal demişti.. Daha altı çıkan varsa yardımcı olabilir size, ama bu değerde yok gösterir sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?