2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah Allah her hastanenin ki farkli demekki canım benim sonvca dr. Um bakıyo bebek gayet akillı ve sağlıkli diyo bu kadar ne güzel daha detaylı açıklama yapiyo olmalari hoşuma gitti
Ama benim kafam karıştı herkesin kendi doktoru yaparken benimkinin farklı bir doktora yönlendirmesi aklımda soru işareti bıraktı

teşekkürlerr acaba alt sınır yok mu?ya da ince olması bişeyin göstergesi olabilir mi? bekledikçe detay mı düşünmeye başladımkiiii :S
Bence o kadar da takmayın kafaya :) Neticesinde herşeyi bilemeyiz, bazı şeyleri bilmemek de insana rahat hissettirir.. Siz sağlıklı beslenin, uykunuzu alın, ağır bir iş yapmayın, gerisini miniğinize bırakın..
Bu arada yumurta, bol meyve ve sütü unutmayın..

Ama benim kafam karıştı herkesin kendi doktoru yaparken benimkinin farklı bir doktora yönlendirmesi aklımda soru işareti bıraktı

bence aklında soru işareti bırakmasına gerek yokki bir daha kontrolde kendi doktorun da bakabilir ultrasonda, zaten her gittiğimizde ultrasonla bakıolar içini ferah tut

Sende bi kendi doktoruna sor canim neden bu şekilde oluyo

bence aklında soru işareti bırakmasına gerek yokki bir daha kontrolde kendi doktorun da bakabilir ultrasonda, zaten her gittiğimizde ultrasonla bakıolar içini ferah tut
Şimdi daha önce benim için farklı bir seçenek olan başka özel hastaneyi aradım.
Orada da hastanenin kadın doğum doktorları bu testi yapmıyormuş. Profesör perinatoloji doktoru yapmaktaymış.

Saat bes olaydida eve gideydim doktoru aradim midem icin renee surup kullan dedi ins fayda eder simfide hafif gerilme ve kasik agrim basladi bkalim artik herseyi takmamk gerek yeterki leke ve kan olmasin bnim bebek ensesi 2 cikti normal sinirda doktor norml diyosa normaldir

Bende saat 17:00'i bekliyorum evime gidebilmek için.
Paydosa az kaldı
Bu arada çok geçmiş olsun umarım şurup iyi gelir.

Bende o şurupdan kullaniyorum gerçekten cok rahatlama sağlıyo miğdeyh rahatlatiyo

bugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?

Orada da hastanenin kadın doğum doktorları bu testi yapmıyormuş. Profesör perinatoloji doktoru yapmaktaymış.
Tamam öyleyse canim bu kadar takma kafana

Bende saat 17:00'i bekliyorum evime gidebilmek için.
Paydosa az kaldı
Bu arada çok geçmiş olsun umarım şurup iyi gelir.

bende 17.30 u bekliyorum artık sandalyede oturmak istemiyorum ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum 1 saatte bir bizim katta tur atıp geliyorum :)

bugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?
Olabilir o haftalar bendede vardi hatta bugünde var sen yinede ağır işler yapma ağırlik kaldirma vakit buldukca uzan dinlen bol bol su iç canim

Bnim ilkinde cok olduda bunda agri olmadi sukur sutu cok ictigimden belki ilkinde hic icmezdim doktor habire ic derdi

Olabilir o haftalar bendede vardi hatta bugünde var sen yinede ağır işler yapma ağırlik kaldirma vakit buldukca uzan dinlen bol bol su iç canim

saol canım tsk ederim bilgin için... hayırlsııyla sağlıklı dogsunlarda rahatlasak hiç fena olmıcak :))

Merhaba hanımlar. bugun 13 hafta sonra ilk defa hamile olduguma inandım ultrason baya kaliteliydi. parmaklarını da gordum cinsiyet icin erken dedi. Olsun saglıklı ya.. Bu arada esimin ailesine daha dün soyledik. Kayınpederim bir hafta ince ruyasında erkek bebek gormus. Gorumcem var yeni evli. Heralde onun oglu olcak demiş. Simdi ogrenince direk erkek diye düsünmeye basladılar.

Selam kızlar bugün dr muayenem vardı ense kalınlığını ölçtük 1.23 mm çıktı. İkili taRama testi içinde kanverdim haftaya öğrenecez. İnşallah bi sorun olmaz onda da.
Karnım da belirginleşmeye başladı artık siz çatlak önleyici kremler veya yağlar kullanıyor musunuz? Dr a sormayı unuttum. Merak ettim sizin kullandığınız marka var mı?

merhaba kızlar bugün işyerinde yoğundum anca okudum sayfaları hepiniz çok iyisiniz maşallah diyelim bebişlere...
Bizde yarın ikili teste gideceğiz bebeğimi görcem çok özledim hasret gidereceğiz yavrumla

canım benimde kendi doktorum yapmıyor profesör perinatoloji doktoru yapıyor gittiğim hastanede

resimlerini biriktiriyor müsvette bir deftere yazıyorum şuan güzel bir defter arayışındayım şöyle saman kağıdı olanlar var ya onlardan arıyorum güzel kapağı olsun diye hatıra saklayacağım çünkü sıradan bir defter olamaz benim için...resimlerimizi de her ay yandan çekiyoruz 2,5 aylıkla 3 aylık arasında bile farkı görebiliyorum süper oluyor

canım benim gittiğim hastanede de öyle yarın yapacağız bakalım profesör yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…