Ama benim kafam karıştı herkesin kendi doktoru yaparken benimkinin farklı bir doktora yönlendirmesi aklımda soru işareti bıraktıAllah Allah her hastanenin ki farkli demekki canım benim sonvca dr. Um bakıyo bebek gayet akillı ve sağlıkli diyo bu kadar ne güzel daha detaylı açıklama yapiyo olmalari hoşuma gitti
Bence o kadar da takmayın kafaya :) Neticesinde herşeyi bilemeyiz, bazı şeyleri bilmemek de insana rahat hissettirir.. Siz sağlıklı beslenin, uykunuzu alın, ağır bir iş yapmayın, gerisini miniğinize bırakın..teşekkürlerr acaba alt sınır yok mu?ya da ince olması bişeyin göstergesi olabilir mi? bekledikçe detay mı düşünmeye başladımkiiii :S
Ama benim kafam karıştı herkesin kendi doktoru yaparken benimkinin farklı bir doktora yönlendirmesi aklımda soru işareti bıraktı
Sende bi kendi doktoruna sor canim neden bu şekilde oluyoAma benim kafam karıştı herkesin kendi doktoru yaparken benimkinin farklı bir doktora yönlendirmesi aklımda soru işareti bıraktı
Sende bi kendi doktoruna sor canim neden bu şekilde oluyo
Şimdi daha önce benim için farklı bir seçenek olan başka özel hastaneyi aradım.bence aklında soru işareti bırakmasına gerek yokki bir daha kontrolde kendi doktorun da bakabilir ultrasonda, zaten her gittiğimizde ultrasonla bakıolar içini ferah tut
Bende saat 17:00'i bekliyorum evime gidebilmek için.Saat bes olaydida eve gideydim doktoru aradim midem icin renee surup kullan dedi ins fayda eder simfide hafif gerilme ve kasik agrim basladi bkalim artik herseyi takmamk gerek yeterki leke ve kan olmasin bnim bebek ensesi 2 cikti normal sinirda doktor norml diyosa normaldir
Bende o şurupdan kullaniyorum gerçekten cok rahatlama sağlıyo miğdeyh rahatlatiyoSaat bes olaydida eve gideydim doktoru aradim midem icin renee surup kullan dedi ins fayda eder simfide hafif gerilme ve kasik agrim basladi bkalim artik herseyi takmamk gerek yeterki leke ve kan olmasin bnim bebek ensesi 2 cikti normal sinirda doktor norml diyosa normaldir
Tamam öyleyse canim bu kadar takma kafanaŞimdi daha önce benim için farklı bir seçenek olan başka özel hastaneyi aradım.
Orada da hastanenin kadın doğum doktorları bu testi yapmıyormuş. Profesör perinatoloji doktoru yapmaktaymış.
Saat bes olaydida eve gideydim doktoru aradim midem icin renee surup kullan dedi ins fayda eder simfide hafif gerilme ve kasik agrim basladi bkalim artik herseyi takmamk gerek yeterki leke ve kan olmasin bnim bebek ensesi 2 cikti normal sinirda doktor norml diyosa normaldir
Bende saat 17:00'i bekliyorum evime gidebilmek için.
Paydosa az kaldı
Bu arada çok geçmiş olsun umarım şurup iyi gelir.
Olabilir o haftalar bendede vardi hatta bugünde var sen yinede ağır işler yapma ağırlik kaldirma vakit buldukca uzan dinlen bol bol su iç canimbugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?
Aynen, hayırlısı artık.Tamam öyleyse canim bu kadar takma kafana
Olabilir o haftalar bendede vardi hatta bugünde var sen yinede ağır işler yapma ağırlik kaldirma vakit buldukca uzan dinlen bol bol su iç canim
burda bi arkadaş yazmıştı 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diye ..ama sanırım tutmuyor
Bu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Çünkü benim gittiğim hastanede bu tip testleri her doktorun yapamayacağını alanında uzman perinatoloji doktorunun yapabileceği açıklamasını aldım, doğruluğu nedir bana verilen bilginin acaba?
Bende hamileleğimi öğrendikten sonra günlük edindim ve önemli gelişmeleri, duygularımı, doktor muayenelerimi kendimdeki farklılıkları kısacası içimden geleni yazıyorum.
Allah kısmet ederse belli bir yaşa geldiğinde kendisine vereceğim.
Ayrıca eşim her ay göbüşümün fotilerini çekiyor bol bol
Şimdi daha önce benim için farklı bir seçenek olan başka özel hastaneyi aradım.
Orada da hastanenin kadın doğum doktorları bu testi yapmıyormuş. Profesör perinatoloji doktoru yapmaktaymış.
benimde o tutmadıBenim de hcg 67 ama erkek. Benim çin takvimim tuttu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?