2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet cok guzel bi duygu ama bir o kadar da zor biz ailelerden uzaktayiz ve bulundugumuz yerde dogru duzgun kimseyi tanimiyoruz simdiden esimle kara kara dusunuyoruz dogduklarinda napicaz diye, saglikli olsunlar da hersey gecer tabi ama zor olucak :)
biz de uzaktayız. karı koca çalışıyoruz. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar da bi şekilde büyürler. Diğer şeylere kafa yormamaya çalışıyorum. Annem kayınvalidem sırayla gelirler seneye.

evet canm normal demekkii napalim katlancaz artik :))

Kızlar belim in sağı kalca ma yakın oyuluo. Yok böyle bi agririiiii

biz de uzaktayız. karı koca çalışıyoruz. Ama sağlıklı sıhhatli olsunlar da bi şekilde büyürler. Diğer şeylere kafa yormamaya çalışıyorum. Annem kayınvalidem sırayla gelirler seneye.
Benimkiler de sirayla gelicek ama okula giden kucuk bi kaynim var okul acildiginda napcaz onu dusunuyorum ama saglik olsun da idare edicez artik :)

bugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?
Bende aynen sag belimin alti oyuluo. Ve artık ayağımada vurmaya başladı.

Bende aynen sag belimin alti oyuluo. Ve artık ayağımada vurmaya başladı.
Tek kebdimi saniyordum günlerdir perisanim sol ayagimi reamen arkamdan surukluyorum kalsiyum eksikliginden okuyormus diyolar sutu biraz icince geciyor icmezsem basliyor yine

Tek kebdimi saniyordum günlerdir perisanim sol ayagimi reamen arkamdan surukluyorum kalsiyum eksikliginden okuyormus diyolar sutu biraz icince geciyor icmezsem basliyor yine
Evet cnm bacaklarim agrio bi degisik . Dr vitamin fala n verirse geçer belki

Iyi aaksamlar anneler ve melekleri. Yogunum bugun anca yazabildim. Benimde belim ve kasiklarim agriyor bu ara.uyku hallerim geri geldi. Bir hafta bulantim yoktu bugun oldu.hazimsizlik ve siskinlik tavan yapti.

Senin belli oldumu canım. Öyle derler ama bilmiorum inşallah yarın bişeyler söyler. Arkadaşlar öğrendik ce beni dah çok merak sariyo
Hayır olmadı şafak pazartesi canım :)

Evet canim ikiz bizimki 13unde gelin net bisey soyliyim dedi ama bakalim hayirlisi
Amiin inşallah hayırlısı :)

evet canm normal demekkii napalim katlancaz artik :))

Valla artıksabrım tükendi sanırım :)

Kontrol e gidenler ultrasonda ki görüntünun keyfini çıkarın bir iki ay sonra gittiginizde gördüğünüz kafa veya bacak olacak ve birsey anlayamayacaksiniz :) kızımın eski ultrason fotolarina baktimda aklima geldi.

C

Canım portakal suyu iç bol bol. Çorba iç limonlu birde ben kolay atlatmak için sarimsak yedim yemeklerin yanında. Ilac yerine geçsin diye
Tesekkur ederim cnm. Portakal suyu pekmez basladim bakalim çorba da tamam burnumun tıkalı olmasi beni biraz zorluyor buhar denesem diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…