2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
16-18 hafta civarı başlar minik mimik kelebekimsi kıpırtılar..en güzel kısmı o:)

benim doktorum usg kendi baktı kliniğinde de kan alıp labarotuara gönderdi..sonucu da o açıkladı..

ben ilk gebekliğimde yyapmıştım, usg fotoloarını yapıştırıp ama sonlara doğru ağırlaşınca raa baya azalmıştı, bir de doğum zamanıını yazabilmişim. Bu gebeliğimde hiç yapamadım

bugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?
bende de çok şiddetli kalça kemiği ağrısı var hele akşamlrı oturduğum yerden kalkarken ikiye ayrılıyor sanki

Benim asil sikinti kalcada oda bacagima vuruyor bende hafta gidince soylucem insallah gecer
canım benim ilk gebeliğimde olmuştu rahim siyatik siniri sıkıştımıştı, öyle bii olmasın, fizik tedavi almak zorunda kalmıştım, bir doktoruna danış bazen olabiiiyormuş hamielerde..

ben ilk gebeliğimde bazı yağları karıştırmıştım çok faydasını gördüm hiççatlağım olmadı.. kakao, buğday, jojoba yağını bebeyağınn içine karıştıdım on kullanıyorum sabah akşam..çok güzel nemlendiriyor..

Biz de fotoğrafa başlicaz :)))

bu beta olayı nedir ikili testteki?ona göre cinsiyet tahmini mi yapılyor?çok merak ettim..
Evet öyle diyolar doğru çıkmaya biliyoda sanirim ama ben cinsiyeti öğrenmeden önce 2li test sonucununa göre betam oldukça yüksekti kiz olabilir diyodum ama yinede belli olmuyo sanırim tahmin sonuçta doğrusunu dr. Bilir.

Şimdilik bir heyecanla yapıyorum canım :) ağırlaşınca belki ben de zorlanırım ama inşallah bırakmam

anladim canim,bazi hastanelerde var ama cogu 22.haftada falan kontrol icin bakiyor,bazilarida 4.aydan sonra sadece renkliyle muayene ediyor,dedigin gibi simdi kucuk zaten,4.aydan sonra uygunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…