bu beta olayı nedir ikili testteki?ona göre cinsiyet tahmini mi yapılyor?çok merak ettim..Benim kızim olcak betam 135 di canlar
benim 17 , erkek olabilir dedi, bakalım 2 haftaya kesinleşir..burda bi arkadaş yazmıştı 50 altı olursa erkek üstü olursa kız diye ..ama sanırım tutmuyor
16-18 hafta civarı başlar minik mimik kelebekimsi kıpırtılar..en güzel kısmı o:)Canım dr. Haraket ediyor ama hissedemezsin dedi ben ara ara göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyorum dedim oda kalp atımı gıbi olabılir dedi yani artık yavaş hıssetmeye başliycaz canım ay ne güzel sen ikisinide hıssedicen :)
benim doktorum usg kendi baktı kliniğinde de kan alıp labarotuara gönderdi..sonucu da o açıkladı..Bu arada ikili testlerini yaptıranlar doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa aynı hastaneden farklı bir doktora mı yönlendirildiniz bu test için?
Çünkü benim gittiğim hastanede bu tip testleri her doktorun yapamayacağını alanında uzman perinatoloji doktorunun yapabileceği açıklamasını aldım, doğruluğu nedir bana verilen bilginin acaba?
ben ilk gebekliğimde yyapmıştım, usg fotoloarını yapıştırıp ama sonlara doğru ağırlaşınca raa baya azalmıştı, bir de doğum zamanıını yazabilmişim. Bu gebeliğimde hiç yapamadımBen günlük tutuyorum hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren :) her doktora gidişimi onu gördüğümde neler hissettiğimi yazıyorum :) Allah izin verirse bebeğim büyüdüğü zaman vereceğim ona :) Her günümü değil ama her önemli günümü arada da hislerimi yazacağım.Siz annelere de öneriyorum inanılmaz bir keyif sonradan o hisleri okumak ve her okuduğumda kendimi tutamayıp ağlıyorum..
bende de çok şiddetli kalça kemiği ağrısı var hele akşamlrı oturduğum yerden kalkarken ikiye ayrılıyor sankibugün benim fazlasıyla sağ kalça kemiğim ağrıyo neden olur acaba?12 haftalık olmama 2 gün kaldı acaba Rahim büyümesiyle alakalı mı kızlar?
ben de gec uyanmaları başladı, 3 civrı uyanıyorum sonra zor uyuyorum, vücut kendini doğum sonrasına ayarlıyor snaırırmBende uyandimm geri uyuyamiyorumm
canım benim ilk gebeliğimde olmuştu rahim siyatik siniri sıkıştımıştı, öyle bii olmasın, fizik tedavi almak zorunda kalmıştım, bir doktoruna danış bazen olabiiiyormuş hamielerde..Benim asil sikinti kalcada oda bacagima vuruyor bende hafta gidince soylucem insallah gecer
ben ilk gebeliğimde bazı yağları karıştırmıştım çok faydasını gördüm hiççatlağım olmadı.. kakao, buğday, jojoba yağını bebeyağınn içine karıştıdım on kullanıyorum sabah akşam..çok güzel nemlendiriyor..Selam kızlar bugün dr muayenem vardı ense kalınlığını ölçtük 1.23 mm çıktı. İkili taRama testi içinde kanverdim haftaya öğrenecez. İnşallah bi sorun olmaz onda da.
Karnım da belirginleşmeye başladı artık siz çatlak önleyici kremler veya yağlar kullanıyor musunuz? Dr a sormayı unuttum. Merak ettim sizin kullandığınız marka var mı?
Bende hamileleğimi öğrendikten sonra günlük edindim ve önemli gelişmeleri, duygularımı, doktor muayenelerimi kendimdeki farklılıkları kısacası içimden geleni yazıyorum.
Allah kısmet ederse belli bir yaşa geldiğinde kendisine vereceğim.
Ayrıca eşim her ay göbüşümün fotilerini çekiyor bol bol
Evet öyle diyolar doğru çıkmaya biliyoda sanirim ama ben cinsiyeti öğrenmeden önce 2li test sonucununa göre betam oldukça yüksekti kiz olabilir diyodum ama yinede belli olmuyo sanırim tahmin sonuçta doğrusunu dr. Bilir.bu beta olayı nedir ikili testteki?ona göre cinsiyet tahmini mi yapılyor?çok merak ettim..
Ben 1 kaç kere hissetthm ama suan hissedemiyorum16-18 hafta civarı başlar minik mimik kelebekimsi kıpırtılar..en güzel kısmı o:)
Şimdilik bir heyecanla yapıyorum canım :) ağırlaşınca belki ben de zorlanırım ama inşallah bırakmamben ilk gebekliğimde yyapmıştım, usg fotoloarını yapıştırıp ama sonlara doğru ağırlaşınca raa baya azalmıştı, bir de doğum zamanıını yazabilmişim. Bu gebeliğimde hiç yapamadım
Canım seninle günlerimiz ayni sanırım acaba sendede vajinal ağrı varmi 2gündür öldürüyo benigünaydın hayatım :) sevgili anneler ve melekleri bugün nasıllar acabaaa
Benim sorunum suanda o sen nasilsin bebis nasil :)günaydın hayatım :) sevgili anneler ve melekleri bugün nasıllar acabaaa
anladim canim,bazi hastanelerde var ama cogu 22.haftada falan kontrol icin bakiyor,bazilarida 4.aydan sonra sadece renkliyle muayene ediyor,dedigin gibi simdi kucuk zaten,4.aydan sonra uygunmusBen tesadüfen doktorumun odasından çıkan hamişin elinde renkli ultrason fotoları gördüm. Sıra bana gelince detaylı ultrasonu da siz mi yapcaksınız diye sordum. Evet dedi. Hemen bi düğmeye bastı renkli oldu. Ama senin haftan küçük çok belli olmaz dedi. Gerçekten de tüysüz yavru kuşlar gibiydi. Bideri bi kemik. Ama yine de bi profesöre yönlendirecekmiş kendi baktıktan sonra. Belki sorun görürse gönderir bilemiyorum şimdilik.
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun yavaş yavaş geçsin hemende bitmesin...[/QUOT günaydın canım inşaAllah dilediğın gibı yavaş yavaş geçer hafta sonu tabi tüm çalisan anneler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?