- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Günaydın canım bir hafta daha sık dişini geçecek inşaAllah bulantıların ama miğde yanmaları hep bizimle :)Kızlar Günaydın. Yemek yemek benim için işkence haline geldi artık. Ne yesem ya midem bulanıyor ya da yanma oluyor c rahatsız hissediyorum
Günaydın kızlar, ariver bir anda geçti benimki şu bir haftadır rahatım belki sende rahatlarsın haftayaKızlar Günaydın. Yemek yemek benim için işkence haline geldi artık. Ne yesem ya midem bulanıyor ya da yanma oluyor cok rahatsız hissediyorum
İnşaAllah güzel haberlerini bekliyorum tatlim rabbim seni ve meleğini korusun aminnnnKızlar sırada bekliyorum heyecan bastı dua edin hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Kızlar sırada bekliyorum heyecan bastı dua edin hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Günaydın canım bir hafta daha sık dişini geçecek inşaAllah bulantıların ama miğde yanmaları hep bizimle :)
Günaydın kızlar, ariver bir anda geçti benimki şu bir haftadır rahatım belki sende rahatlarsın haftaya
Geçer canım bende öyle oldum şiddetlendi ama sonra azaldı miğde şurubu içinde genelde hep aynı şurubu veriyolar Rennie DUO çok iyi geliyoCanım bende tam tersi oluyor sanki haftalar geçtikçe bulantı artıyor. Yanma için de doktoruma soracam şurup falan versin dayanamıyorum çünkü.
insallah canim benim ya
ay hayırlı olsun oğluşun canım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah allahım
yok daha birkaç kişi var canım bunlardan biride benim herkes öğreniyor ya çıldırcam bende meraktan
ben ilk gebeliğimde bazı yağları karıştırmıştım çok faydasını gördüm hiççatlağım olmadı.. kakao, buğday, jojoba yağını bebeyağınn içine karıştıdım on kullanıyorum sabah akşam..çok güzel nemlendiriyor..
Günaydın güzel anneler hadi cnm güzel haberlerle bekliyoruz seniKızlar sırada bekliyorum heyecan bastı dua edin hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Tesekkur ederim cnm. Portakal suyu pekmez basladim bakalim çorba da tamamburnumun tıkalı olmasi beni biraz zorluyor buhar denesem diyorum..
Hayırli doğumun olsun insaAllah bir avazda kurtul canim darisi bizlere daha çok var amaGunaydin mayis anneleri,
Saglikli, huzurlu gebelikler diliyorum sizlere, dualarinizi da bekliyrm dogumuma cok az kaldi.
Cok zor kizlar son ana kadar kim ne derse desin :) gecmiyor vakit...
Ama bir o kadarda guzel.
Sorulariniz varsa yarim yamalak tecrubemle cevaplarim
Geçmiş olsun canim ilaçta içemiyoruz of of Allah şifa versinben de cok fena şekilde gribim, bir de boynum tutulmuş. ama sabah bir sey farkettim eger kaloriferli dairede oturuyorsanız kalorifer havayı muthis kurutuyor, ben herce bogaz acısı ve kuruluguyla uyanıyorum ve burnumdan mumkun degil nefes akamıyorum. bu sabah kalktım bi pencereyi acıp temiz hava alayım dedim, Allah ım nasıl rahatladım hemen burnumdan nefes almaya basladım, gittim odanın penceresini actım oyle uyumusum 1 saat rahat rahat. kesinlikle ya nemlendirme makinası ya da bi yerlerde bi pencere acık tutmamız gerek, resmen kuru hava dan burnum bogazım catlıyacak yahu.
Kızlar sabah dis etim kanadı yogun bi sekilde agzımın ici kan doldu resmensüt icemiyorum pek ondan mı oldu acaba?
Evet haklısın bende hep boğaz ağrısıyla uyanıyorum belki de bundan kaynaklıben de cok fena şekilde gribim, bir de boynum tutulmuş. ama sabah bir sey farkettim eger kaloriferli dairede oturuyorsanız kalorifer havayı muthis kurutuyor, ben herce bogaz acısı ve kuruluguyla uyanıyorum ve burnumdan mumkun degil nefes akamıyorum. bu sabah kalktım bi pencereyi acıp temiz hava alayım dedim, Allah ım nasıl rahatladım hemen burnumdan nefes almaya basladım, gittim odanın penceresini actım oyle uyumusum 1 saat rahat rahat. kesinlikle ya nemlendirme makinası ya da bi yerlerde bi pencere acık tutmamız gerek, resmen kuru hava dan burnum bogazım catlıyacak yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?