2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam güzel anneler
Benim bhcg değerim ikili testte 8 kusur çıktı ama doktorum bebeğimin kız olduğunu söyledi...
Hayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)

Evet buhar makinasi almakta fayda var aslinda ama eger alinamiyorsa yatak odasindaki kaloriferim uzerine bir kapta su konulursa onun da havayi nemlendirecegini okumustum bi yerde ise yarayabilecegini dusunuyorum

Kizlar uzun zamandir giremedim migde bulantilari yuzune hamd olsun simdi biraz daha iyiyim sizler ne duymdasiniz

Kızlar Günaydın. Yemek yemek benim için işkence haline geldi artık. Ne yesem ya midem bulanıyor ya da yanma oluyor cok rahatsız hissediyorum
ben de öyleyim canım ya kiminde sabah ulantısı olur benim ki yemek sonrası bulantısı, karnım acıkıyor yiyorum sonra pişman oluyprum yediğime yiyeceğime

tatlı badem yerine acı badem kullan canım, onu yazmayı unuttum, tatlı badem tüylenme yapıyor acı badem yağı daha etkili.. ilk gebelikde hiçbir sorun olmadı doğal sonuçta..

Hayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)
Ben de varımmmm yalnız değilsin canım :) :)

Evet canim dogru soyluyosun zorla da olsa iciyim bundan sonra

Ben süte bayılırdım ama artık hiç istemiyorum, zorla içiyorum canım analık işte napıcan mecbur :)

Kizlar uzun zamandir giremedim migde bulantilari yuzune hamd olsun simdi biraz daha iyiyim sizler ne duymdasiniz

Bizde azaldı canm mide bulantıları senin kaç haftalık ben bugün 15 i bitiriyorum çok şükür :)

Evet canim.bunun icin bende peteklere suluk taktim.onlar ise yariyor.tavsiye ederim

Ben çok korktum bişeymi oluyo diye benim de bıçak gibi 1,2 dakika sürüyo ara ara oluyo saol canim cevabin beni okadar rahatlattiki anlatamam Allah meleklerımizi korusun

Amin canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin dediğin gibi önceden yoktu ama resmen karnın değil kasık değil rahim ağrısı olduğu çok net belli acı gibi ağrı gibi anlık tarifini çok yapamıyorum değişik bişiy :) korkma ama normal büyüyor ve geriliyor her yerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…