Ah canım sorma aynen bende de bi anda bıçak gibi girip çıkıyorCanım seninle günlerimiz ayni sanırım acaba sendede vajinal ağrı varmi 2gündür öldürüyo beni
Ben çok korktum bişeymi oluyo diye benim de bıçak gibi 1,2 dakika sürüyo ara ara oluyo saol canim cevabin beni okadar rahatlattiki anlatamam Allah meleklerımizi korusunAh canım sorma aynen bende de bi anda bıçak gibi girip çıkıyorama anlık ara ara
Gözün aydin canim tabi en doğrusunu dr. Lar bilirSelam güzel anneler
Benim bhcg değerim ikili testte 8 kusur çıktı ama doktorum bebeğimin kız olduğunu söyledi...
Hayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)Selam güzel anneler
Benim bhcg değerim ikili testte 8 kusur çıktı ama doktorum bebeğimin kız olduğunu söyledi...
Canim insaAllah avatar resmindeki gibi tatlımı tatlı bi kızın olsunHayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)
ben de cok fena şekilde gribim, bir de boynum tutulmuş. ama sabah bir sey farkettim eger kaloriferli dairede oturuyorsanız kalorifer havayı muthis kurutuyor, ben herce bogaz acısı ve kuruluguyla uyanıyorum ve burnumdan mumkun degil nefes akamıyorum. bu sabah kalktım bi pencereyi acıp temiz hava alayım dedim, Allah ım nasıl rahatladım hemen burnumdan nefes almaya basladım, gittim odanın penceresini actım oyle uyumusum 1 saat rahat rahat. kesinlikle ya nemlendirme makinası ya da bi yerlerde bi pencere acık tutmamız gerek, resmen kuru hava dan burnum bogazım catlıyacak yahu.
bende vayimHayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)
Aman canım ihmal etme iç sütünü bak dişler ilk sinyalini vermiş
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin prensesini :)Selam güzel anneler
özellikle yan yattığım zaman hissediyorum ben çok hafif bir kıpırtı..ama artıcak zamanla, 2 -3 haftaya artar sanırırm:)Ben 1 kaç kere hissetthm ama suan hissedemiyorum
ben de öyleyim canım ya kiminde sabah ulantısı olur benim ki yemek sonrası bulantısı, karnım acıkıyor yiyorum sonra pişman oluyprum yediğime yiyeceğimeKızlar Günaydın. Yemek yemek benim için işkence haline geldi artık. Ne yesem ya midem bulanıyor ya da yanma oluyor cok rahatsız hissediyorum
Canim naptin ciktin mi hastaneden ? Hayirli haberlerle gelirsin insallah :)Kızlar sırada bekliyorum heyecan bastı dua edin hayırlı haberlerle gelirim inşallah
tatlı badem yerine acı badem kullan canım, onu yazmayı unuttum, tatlı badem tüylenme yapıyor acı badem yağı daha etkili.. ilk gebelikde hiçbir sorun olmadı doğal sonuçta..Yağın emilmesi bir sorun yaratır mı acaba ilerde diye düşündüm. Hatta o yüzden normal nemlendirici de kullanmıyorum çünkü piyasadakilerin çoğunun içinde alüminyum civa gibi zararlı maddeler var. Bende yağlar için zeytinyağı, tatlı badem yağı ve çilek yağı duydum. Hepsini ayrı ayrı duydum gerçi.
Gunaydin bnim mide bulantum geçti birden sukur arada yaniyo kasik agrim az yok gibi korkuyom burdwn gecti diye
İnşaAllah artar bende çok istiynrum ay bir an önce hıssetsek şu tekmeleri :) :)özellikle yan yattığım zaman hissediyorum ben çok hafif bir kıpırtı..ama artıcak zamanla, 2 -3 haftaya artar sanırırm:)
Ben de varımmmm yalnız değilsin canım :) :)Hayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)
Evet canim dogru soyluyosun zorla da olsa iciyim bundan sonra
Kizlar uzun zamandir giremedim migde bulantilari yuzune hamd olsun simdi biraz daha iyiyim sizler ne duymdasiniz
ben de cok fena şekilde gribim, bir de boynum tutulmuş. ama sabah bir sey farkettim eger kaloriferli dairede oturuyorsanız kalorifer havayı muthis kurutuyor, ben herce bogaz acısı ve kuruluguyla uyanıyorum ve burnumdan mumkun degil nefes akamıyorum. bu sabah kalktım bi pencereyi acıp temiz hava alayım dedim, Allah ım nasıl rahatladım hemen burnumdan nefes almaya basladım, gittim odanın penceresini actım oyle uyumusum 1 saat rahat rahat. kesinlikle ya nemlendirme makinası ya da bi yerlerde bi pencere acık tutmamız gerek, resmen kuru hava dan burnum bogazım catlıyacak yahu.
Ben çok korktum bişeymi oluyo diye benim de bıçak gibi 1,2 dakika sürüyo ara ara oluyo saol canim cevabin beni okadar rahatlattiki anlatamam Allah meleklerımizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?