- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Evet haklısin vücudumuz kendini yavaş yavas doğuma hazirlıyor sanirim :)Amin canım hepimizin bebeği sağlıkla gelsin dediğin gibi önceden yoktu ama resmen karnın değil kasık değil rahim ağrısı olduğu çok net belli acı gibi ağrı gibi anlık tarifini çok yapamıyorum değişik bişiy :) korkma ama normal büyüyor ve geriliyor her yerimiz.
Çok sevindim canımmmm ne güzel duygu diğmi :) sağlıkla gelsin bebişinKızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Cok guzel hi duygu gülüm çok mutlu oldum . Hele ki hareketlerii ay Allahım yaaaaÇok sevindim canımmmm ne güzel duygu diğmi :) sağlıkla gelsin bebişin
Oh oh maşaAllah prenses yolda çok sevindim canim sağlıkla sıhatle doğsun büyüsûn inşaAllah :) :)Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Saol canım. Inşallah canim :) :) :) çok mutluyumOh oh maşaAllah prenses yolda çok sevindim canim sağlıkla sıhatle doğsun büyüsûn inşaAllah :) :)
Oh oh maşaAllah prenses yolda çok sevindim canim sağlıkla sıhatle doğsun büyüsûn inşaAllah :) :)
Melek yazacaktım canım yanlış yazdımMinnak gönlünden geçen ne bilmiyorum ama bana kızın olacak gibi geliyor :) içime öyle doğuyor sanki
Mutluluğun daim olsun canımSaol canım. Inşallah canim :) :) :) çok mutluyum
Mrb. Arkadaslar insallah hersey yolundadir. Ben artik yatiyorum kayinvalidemdeyim. Uc ayi atlatinca kanama beni telaslandirdi ama umitliyim hep berabr mayisimiza ulasicaz insallah bu gunleri hatirlamiycaz bile o melekleri kucagimiza alinca kokularini duyunca hersey cok guzel olucak birbirimize dua edelim...
Benimki deişmezse dr. Kesin kız dedi canım peki seninki bana erkek gibi geliyoMelek yazacaktım canım yanlış yazdım
hayırlısı olsun:)Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Bu arada içinden geçen doğru tatlım :) :)Melek yazacaktım canım yanlış yazdım
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Gözün Aydın canımm ıyıymiş ya en güzeli o cinsiyet için birazcık daha beklersın artık netleşir birdahaki aya hayrlı olsunKızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Erken canım bence bi sonraki randevuda söyler. Onbeş gün önce banada bişey soylememistiAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende dün gittim ama burun kemiğine dair bişi demedi dr acaba erken olduğu içinmiydiki 11+3 dük.
O yanma bitirdi bni renee kullaniyrm biraz iyiyim bekirtilerin nasil bn bitti gibi goguslerim faln hic agrimadin basindn beriSelam canik.seninle ayni tarih sayiliriz.benimde 1 haftadir bulantim yok.ama migdem yaniyor ara ara
Bana erkeğe benziyor dedi :) kesin değil ama diye de ekledi çevremin geneli erkek diyor :) Babam, annem ve bir kaç kişi kız diyor.Bu arada babam doktora inanmasın kız o kız diyormuş.İnanılmaz iyi niyetli bir babam var onun hislerine de güveniyorum aslında :) Ama bana sorarsan önce sağlık diliyorum.W
Benimki deişmezse dr. Kesin kız dedi canım peki seninki bana erkek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?