2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet haklısin vücudumuz kendini yavaş yavas doğuma hazirlıyor sanirim :)

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini

Çok sevindim canımmmm ne güzel duygu diğmi :) sağlıkla gelsin bebişin

Oh oh maşaAllah prenses yolda çok sevindim canim sağlıkla sıhatle doğsun büyüsûn inşaAllah :) :)

Mrb. Arkadaslar insallah hersey yolundadir. Ben artik yatiyorum kayinvalidemdeyim. Uc ayi atlatinca kanama beni telaslandirdi ama umitliyim hep berabr mayisimiza ulasicaz insallah bu gunleri hatirlamiycaz bile o melekleri kucagimiza alinca kokularini duyunca hersey cok guzel olucak birbirimize dua edelim...

Allah yardımcımız olsun canım evet mayısta bebeklerimize kavuşucaz inşallahhh

hayırlısı olsun:)

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende dün gittim ama burun kemiğine dair bişi demedi dr acaba erken olduğu içinmiydiki 11+3 dük.

Gözün Aydın canımm ıyıymiş ya en güzeli o cinsiyet için birazcık daha beklersın artık netleşir birdahaki aya hayrlı olsun

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende dün gittim ama burun kemiğine dair bişi demedi dr acaba erken olduğu içinmiydiki 11+3 dük.
Erken canım bence bi sonraki randevuda söyler. Onbeş gün önce banada bişey soylememisti

Kızlar ya ben az önce sandalyeye çıktım mutfak rafına uzanmadan bişiler yerleştirdim. Annem de kızdı niye çıkıyorsun diye. Şimdi karnımda hafif hafif ağrılar var. Psikolojik korkudan diye düşündüm ama... Hemen bişi olmaz demi. öyle ya bi çıkmayla. Hem yavaşta çıktım. Uzanmadım da :/

Selam canik.seninle ayni tarih sayiliriz.benimde 1 haftadir bulantim yok.ama migdem yaniyor ara ara
O yanma bitirdi bni renee kullaniyrm biraz iyiyim bekirtilerin nasil bn bitti gibi goguslerim faln hic agrimadin basindn beri

W
Benimki deişmezse dr. Kesin kız dedi canım peki seninki bana erkek gibi geliyo
Bana erkeğe benziyor dedi :) kesin değil ama diye de ekledi çevremin geneli erkek diyor :) Babam, annem ve bir kaç kişi kız diyor.Bu arada babam doktora inanmasın kız o kız diyormuş.İnanılmaz iyi niyetli bir babam var onun hislerine de güveniyorum aslında :) Ama bana sorarsan önce sağlık diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…