2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bazen unutuyorum çok uzanıyor um. Merak Etme bişey olmaz Allahın izniyle uzan biraz ayaklarını kaldır gecer

Canım uzanmaktan bir şey olacağını sanmıyorum ama lütfen birdaha yapma allah korusun başın dönüp düşebilirsin bırak başkası yapsın o işleri

Öyle tabi canim önce sağlıkli olsunlar bebişlerimiz kiz erkek farketmez Allah gönlüne göre versin :) :)

Korkma canim bisey olmaz ama sen yinede uzanmasan iyi olur benimde annem çok kizixo bende uzanıyorum ama napiyim benden başka kimse yok ki evde iş başa düşünce yapıyoruz,

ogrendinmi canim
Yok cnm yaa öğrenemedim,,doktora da duygularımdan bahsettim,anlayışlıydı sağolsun,,çok dikkatli baktı,,ama bebeğim çok hareket etmiyodu,çikolata da yemiştim ama,hatta alttan da bakayımmı dedi,bakın dedim yeterki bişey söyleyin,uğraştı ama baya göremedi,,göremediği için de kız ihtimali çok az fazla olabilir dedi,ama ben önemsemedim tabi,yani hala umudum var,,kızda olabilir erkek de,,ayın 27 sini bekliycem,sağlıklı olsun da inş bekleriz:)

Masallah canim hayirlisi olsun kizsa da erkekse de saglikli olmasini nasip etsin Rabbim gerisi onemli degil :)

Guzel anneler birde ben bisi danismak iStiorum sizlere ayni haftalarda oldugumuz icin ozellikle buraya yazmak iStedim
Ben beSlenemiorum herseyden tiksiniorum hersey bana kokuo hersey midemi kaldirio
Sadece yaptigim tek sey kakaolu sut icmek bebegimi besleyemedigimi dusunuorum
Yirt disinda yasiorum burada ultrason doktoru ayri gebelik doktoru auri oldugundan jinekolohumla ilk randevum 20 kasimda ozamana kadar acmi kalcam ben
Sizlerin onerebilcegi bisiler varmi

Hosgeldin canim hayirli olsun, aynen en onemlisi saglik gerisi hic onemli degil :)

Hosgeldin canim hayirli olsun, aynen en onemlisi saglik gerisi hic onemli degil :)
HoSbuldum Cnm evet aynen oyle eSler cok merakli oluorda benim iStedigim tek sey saglikli olmaSi esim doktor bisi gorunmuor demesine rahmen iSrarla kiz kiz diordu baSindan beri oyle hissediordu doktor da gulumsedi ve yinede siz bilmemis olun birdahaki randevuya kadar dedi :)
Ama sorun su ki burada ultrason sadece 3kez oluo bnm bor sonraki randevum 2 ay sonRa :) ozamana kadar nasiL sabredices bilmiorum

Ben çok korktum bişeymi oluyo diye benim de bıçak gibi 1,2 dakika sürüyo ara ara oluyo saol canim cevabin beni okadar rahatlattiki anlatamam Allah meleklerımizi korusun
Mrb buRcu o dediginiz sancilaRdà bende de oluor ozellikle bu sabah cok yogun hissettim bole bicak saplanir gobo arastirdigima gore rahim buyudugu icin oluomus
Birde merak ediorum haReketlerini hissetmeye baSladiniz mi
Gcen pazartesi masallah ultrasonda kipir kipirdi ama disardan bisi hissetmemé cok sinir bozucu :)

2 ay da cok gercekten ya ben 15gun zor sabrediyorum Allah yardimcin olsun canim, benim esimde basindan beri erkek diyordu bakalim bizimkilerin cinsiyetleri nolcak haftaya gidicez biz de ama zaman gecmiyor sanki :)

Ben bazen unutuyorum çok uzanıyor um. Merak Etme bişey olmaz Allahın izniyle uzan biraz ayaklarını kaldır gecer

Korkma canim bisey olmaz ama sen yinede uzanmasan iyi olur benimde annem çok kizixo bende uzanıyorum ama napiyim benden başka kimse yok ki evde iş başa düşünce yapıyoruz,

Ya öyle uzanmadım aslında ama sadece sandalyeye çıkıp rafa bişiler yerleştirdim. Heralde bu yüzden bişi olmaz bebeğe değil mi? Geçen yulda düşük yaşadığım için ödüm kopuyor bir şey olacak bebeğime diye.

Mrb ben bi kaç defa hissettim ama göz seyirmesi gibiydı şuan hissetmiyorum ama zamanla daha belirgin bi halde hissedicez bu arada çikolatayi cok seviyolar yerlerinde duramiyorlar usg de öyle olmuştu bide bende hiç bsey yiyemedim 3ay boyunca ama vitamin ilaçlarimi aliyodum limonlu çorbalar içmexe çaliş yoğurda ekmek doğra ye aclık daha çok miğde bulantisina yol açiyor yavas yavaş geccek tiksinmelern

Olmz canım sen ıçine ferah tut ve dikkatli ol :)

Hayırlı haberlerle gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına. Rabbim her kontrolümüzden böyle mulu huzurlu ayrılabilmeyi nasip etsin inşallah :)

Geçmiş olsun canım kanaman yeni mi başladı. Bende 3 ay bitince olmaz diye rahatladım ev temizliğimi bugün kendim yaptım bi aydır ilk defa ve bi aydır ağrımayan belim yine başladı

Hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle. Biz hasta değiliz ki eğer kanaman falan olmadıysa progeatan kullanmıyorsan tedirgin olma. Bel ağrısı önemliymiş canım. Direk belden anlaşılırmış. Ben bugün biraz yordum kendimi ve hemen belim başladı
Bu arada kızlar incir hurma ve ceviz keseye çok faydalıymış

Hoşgeldin canım yurtdışı hamileliği ne zormuş öyle ama olsun bebişler iyi olsun da sabredersin. Canım yemek yiyemesen bile süt ceviz bal yumurta bol su ve vitamin ilacın, çorba, yoğurt taarzı besinler tüketmelisin. Geri kalan yemeklerden ziyade bunlardan beslenir bebiş. Lütfen yemeklerine dikkat et ve zorlamaya çalış kendini. Bir de kakaolu süt yerine günlük sade süt tüketmelisin dr öyle demişti sütün içine ekstra bişey katmamalıymışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…