Ben bazen unutuyorum çok uzanıyor um. Merak Etme bişey olmaz Allahın izniyle uzan biraz ayaklarını kaldır gecerKızlar ya ben az önce sandalyeye çıktım mutfak rafına uzanmadan bişiler yerleştirdim. Annem de kızdı niye çıkıyorsun diye. Şimdi karnımda hafif hafif ağrılar var. Psikolojik korkudan diye düşündüm ama... Hemen bişi olmaz demi. öyle ya bi çıkmayla. Hem yavaşta çıktım. Uzanmadım da :/
Canım uzanmaktan bir şey olacağını sanmıyorum ama lütfen birdaha yapma allah korusun başın dönüp düşebilirsinKızlar ya ben az önce sandalyeye çıktım mutfak rafına uzanmadan bişiler yerleştirdim. Annem de kızdı niye çıkıyorsun diye. Şimdi karnımda hafif hafif ağrılar var. Psikolojik korkudan diye düşündüm ama... Hemen bişi olmaz demi. öyle ya bi çıkmayla. Hem yavaşta çıktım. Uzanmadım da :/
Saol canım. Beklerim napalım o iyi olsundaGözün Aydın canımm ıyıymiş ya en güzeli o cinsiyet için birazcık daha beklersın artık netleşir birdahaki aya hayrlı olsun
Öyle tabi canim önce sağlıkli olsunlar bebişlerimiz kiz erkek farketmez Allah gönlüne göre versin :) :)Bana erkeğe benziyor dedi :) kesin değil ama diye de ekledi çevremin geneli erkek diyor :) Babam, annem ve bir kaç kişi kız diyor.Bu arada babam doktora inanmasın kız o kız diyormuş.İnanılmaz iyi niyetli bir babam var onun hislerine de güveniyorum aslında :) Ama bana sorarsan önce sağlık diliyorum.
Korkma canim bisey olmaz ama sen yinede uzanmasan iyi olur benimde annem çok kizixo bende uzanıyorumKızlar ya ben az önce sandalyeye çıktım mutfak rafına uzanmadan bişiler yerleştirdim. Annem de kızdı niye çıkıyorsun diye. Şimdi karnımda hafif hafif ağrılar var. Psikolojik korkudan diye düşündüm ama... Hemen bişi olmaz demi. öyle ya bi çıkmayla. Hem yavaşta çıktım. Uzanmadım da :/
Yok cnm yaa öğrenemedim,,doktora da duygularımdan bahsettim,anlayışlıydı sağolsun,,çok dikkatli baktı,,ama bebeğim çok hareket etmiyodu,çikolata da yemiştim ama,hatta alttan da bakayımmı dedi,bakın dedim yeterki bişey söyleyin,uğraştı ama baya göremedi,,göremediği için de kız ihtimali çok az fazla olabilir dedi,ama ben önemsemedim tabi,yani hala umudum var,,kızda olabilir erkek de,,ayın 27 sini bekliycem,sağlıklı olsun da inş bekleriz:)ogrendinmi canim
Masallah canim hayirlisi olsun kizsa da erkekse de saglikli olmasini nasip etsin Rabbim gerisi onemli degil :)Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Hosgeldin canim hayirli olsun, aynen en onemlisi saglik gerisi hic onemli degil :)HanimlaR merhaba allah naSip ederse bende mayiS annesi oluCam
Tup bebekle hamile kaldim ben bu yuzden buRaya pek yazamadim.
Bizde gun itibariyle 13+6 gunluguz doktorumuz keSin olmamakla beraber kiza benzetti bebegimizi
Herseyden onCe saglikli olSun her ikisi de baSimin taci
HoSbuldum Cnm evet aynen oyle eSler cok merakli oluorda benim iStedigim tek sey saglikli olmaSi esim doktor bisi gorunmuor demesine rahmen iSrarla kiz kiz diordu baSindan beri oyle hissediordu doktor da gulumsedi ve yinede siz bilmemis olun birdahaki randevuya kadar dedi :)Hosgeldin canim hayirli olsun, aynen en onemlisi saglik gerisi hic onemli degil :)
Mrb buRcu o dediginiz sancilaRdà bende de oluor ozellikle bu sabah cok yogun hissettim bole bicak saplanir gobo arastirdigima gore rahim buyudugu icin oluomusBen çok korktum bişeymi oluyo diye benim de bıçak gibi 1,2 dakika sürüyo ara ara oluyo saol canim cevabin beni okadar rahatlattiki anlatamam Allah meleklerımizi korusun
2 ay da cok gercekten ya ben 15gun zor sabrediyorum Allah yardimcin olsun canim, benim esimde basindan beri erkek diyordu bakalim bizimkilerin cinsiyetleri nolcak haftaya gidicez biz de ama zaman gecmiyor sanki :)HoSbuldum Cnm evet aynen oyle eSler cok merakli oluorda benim dedigim tek sey saglikli olmaSi esim doktor bisi gorunmuor demesine rahmen iSrarla kiz kiz diordu baSindan beri oyle hissediordu doktor da gulumsedi ve yinede siz bilmemis olun birdahaki randevuya kadar dedi :)
Ama sorun su ki burada ultrason sadece 3kez oluo bnm bor sonraki randevum 2 ay sonRa :) ozamana kadar nasiL sabredices bilmiorum
Ben bazen unutuyorum çok uzanıyor um. Merak Etme bişey olmaz Allahın izniyle uzan biraz ayaklarını kaldır gecer
Korkma canim bisey olmaz ama sen yinede uzanmasan iyi olur benimde annem çok kizixo bende uzanıyorumama napiyim benden başka kimse yok ki evde iş başa düşünce yapıyoruz,
Mrb ben bi kaç defa hissettim ama göz seyirmesi gibiydı şuan hissetmiyorum ama zamanla daha belirgin bi halde hissedicez bu arada çikolatayi cok seviyolar yerlerinde duramiyorlar usg de öyle olmuştu bide bende hiç bsey yiyemedim 3ay boyunca ama vitamin ilaçlarimi aliyodum limonlu çorbalar içmexe çaliş yoğurda ekmek doğra ye aclık daha çok miğde bulantisina yol açiyor yavas yavaş geccek tiksinmelernMrb buRcu o dediginiz sancilaRdà bende de oluor ozellikle bu sabah cok yogun hissettim bole bicak saplanir gobo arastirdigima gore rahim buyudugu icin oluomus
Birde merak ediorum haReketlerini hissetmeye baSladiniz mi
Gcen pazartesi masallah ultrasonda kipir kipirdi ama disardan bisi hissetmemé cok sinir bozucu :)
Olmz canım sen ıçine ferah tut ve dikkatli ol :)Ya öyle uzanmadım aslında ama sadece sandalyeye çıkıp rafa bişiler yerleştirdim. Heralde bu yüzden bişi olmaz bebeğe değil mi?Geçen yulda düşük yaşadığım için ödüm kopuyor bir şey olacak bebeğime diye.
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Mrb. Arkadaslar insallah hersey yolundadir. Ben artik yatiyorum kayinvalidemdeyim. Uc ayi atlatinca kanama beni telaslandirdi ama umitliyim hep berabr mayisimiza ulasicaz insallah bu gunleri hatirlamiycaz bile o melekleri kucagimiza alinca kokularini duyunca hersey cok guzel olucak birbirimize dua edelim...
Kızlar ya ben az önce sandalyeye çıktım mutfak rafına uzanmadan bişiler yerleştirdim. Annem de kızdı niye çıkıyorsun diye. Şimdi karnımda hafif hafif ağrılar var. Psikolojik korkudan diye düşündüm ama... Hemen bişi olmaz demi. öyle ya bi çıkmayla. Hem yavaşta çıktım. Uzanmadım da :/
HanimlaR merhaba allah naSip ederse bende mayiS annesi oluCam
Tup bebekle hamile kaldim ben bu yuzden buRaya pek yazamadim.
Bizde gun itibariyle 13+6 gunluguz doktorumuz keSin olmamakla beraber kiza benzetti bebegimizi
Herseyden onCe saglikli olSun her ikisi de baSimin taci
Guzel anneler birde ben bisi danismak iStiorum sizlere ayni haftalarda oldugumuz icin ozellikle buraya yazmak iStedim
Ben beSlenemiorum herseyden tiksiniorum hersey bana kokuo hersey midemi kaldirio
Sadece yaptigim tek sey kakaolu sut icmek bebegimi besleyemedigimi dusunuorum
Yirt disinda yasiorum burada ultrason doktoru ayri gebelik doktoru auri oldugundan jinekolohumla ilk randevum 20 kasimda ozamana kadar acmi kalcam ben
Sizlerin onerebilcegi bisiler varmi
Hayırlı haberlerle gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına. Rabbim her kontrolümüzden böyle mulu huzurlu ayrılabilmeyi nasip etsin inşallah :)
Saol canım inşallah hepimiz için hayırlısı
Geçmiş olsun canım kanaman yeni mi başladı. Bende 3 ay bitince olmaz diye rahatladım ev temizliğimi bugün kendim yaptım bi aydır ilk defa ve bi aydır ağrımayan belim yine başladı
Hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle. Biz hasta değiliz ki eğer kanaman falan olmadıysa progeatan kullanmıyorsan tedirgin olma. Bel ağrısı önemliymiş canım. Direk belden anlaşılırmış. Ben bugün biraz yordum kendimi ve hemen belim başladı
Bu arada kızlar incir hurma ve ceviz keseye çok faydalıymış
Hoşgeldin canım yurtdışı hamileliği ne zormuş öyle ama olsun bebişler iyi olsun da sabredersin. Canım yemek yiyemesen bile süt ceviz bal yumurta bol su ve vitamin ilacın, çorba, yoğurt taarzı besinler tüketmelisin. Geri kalan yemeklerden ziyade bunlardan beslenir bebiş. Lütfen yemeklerine dikkat et ve zorlamaya çalış kendini. Bir de kakaolu süt yerine günlük sade süt tüketmelisin dr öyle demişti sütün içine ekstra bişey katmamalıymışız.
Benim çok bulanmısti ve 6kilo verdim suan 4.ayımda olduğum içie bulantilarim gecti Allah nasib ederse kızım olcak :)Kizlar aranizda cok midesi bulanip ta kizi olacak olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?