2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle. Biz hasta değiliz ki eğer kanaman falan olmadıysa progeatan kullanmıyorsan tedirgin olma. Bel ağrısı önemliymiş canım. Direk belden anlaşılırmış. Ben bugün biraz yordum kendimi ve hemen belim başladı
Bu arada kızlar incir hurma ve ceviz keseye çok faydalıymış

Bel ağrıyınca ne oluyormuş? Ben ayakta kaldığım zaman yada iş yapıo kendimi yorduğum zaman çok ağrıyor. Bir kaç gece hatta o kadar çok ağrıdı ki oturmadın hep yattım ama aklıma hiç kötü bişi gelmediydi.

Bel ağrın varsa dinlenmen gerek bebişin için demek.

Ben hiç kusmadim az bulandı midem Dr kız dedi ama kesin değil dedi
Kız cocukta mide bulantısı çok olur derler birde.demekki bünyeyle alakası var bu işlerin.benimde hiç olmadı mide bulantısı.cinsiyet belli degıl daha benim.kabızlık ve hazımsızlık sırunum var oda zaten hep vardı bende.arada yüzün ellerim şişiyor,yüzüğüm bile cıkmıyor parmagımdan.acaba caresi yokmu bu şişliğin

Evt kisiye gore degisio. Şişlik için bol su derler yürüyüş derler en azindan bol su iç canim

Benin mide bulantilarim tekrar basladi ya bu hafta ne guzel geçmişti yine kusmalar bulantilar

Merhaba arkadaşlar,
Herkes iyidir inşallah. 3 gündür öyle hastaydım ki cuma neredeyse okulda düşüp bayılacaktım. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Okuyorum yazdıklarınızı ama çok sık yazamıyorum. Burada grip için önerilerinizi okudum ve gerçekten faydalı oldu. Yazanlardan Allah razı olsun. Bol C vitamini, limonlu çorba, ballı limonlu ıhlamur ile atlatmaya çalışıyorum.

Eğer yaşadığım durumu yaşayan varsa cevap yazabilirseniz çok sevinirim. Ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketleri mi yoksa bebeğim mi bilemiyorum. Yalnız şöyle bir durum oluyor. Göbeğimi içime çekip bırakırken göbeğimin çok net bir şekilde dalgalandığını görebiliyorum. Bazen hiç içime çekmeden bile görebiliyorum dalgalanmaları. Tecrübeli arkadaşlar. Bebeğin hareketi mi bu? Elimi koyunca hissedemediğim ama dışarıdan bakınca resmen görebildiğim bi hareket var göbeğimde

C
. Canim gecmis olsun bazi arkadaslar hareketler ilk geelikte 20.haftadan sonra anlasilio yazmislardi belki erkendir daha endiselenme...cinsiyeti ogrendin mi sen bu arada

Hayırlı olsun canım. Yurtdışında hamile olmak da ne zormuş ultrason azlığı bakımından :) ama sağlıklı olsun da önemli olan o canım

Canım çok sevindim güzel haberlerine, bebişini de gördün rahatladın ne güzel :) dr oyle dediyse cinsiyet için bence de bi sonraki kontrolü bekle :)

C
. Canim gecmis olsun bazi arkadaslar hareketler ilk geelikte 20.haftadan sonra anlasilio yazmislardi belki erkendir daha endiselenme...cinsiyeti ogrendin mi sen bu arada

Canım bana doktor 11+5'de çok büyük ihtimalle erkek dedi. Bir sonraki randevum 22 Kasım'da. artık inşallah o zaman teyit ettiririz. Sen öğrendin mi?

Canim insaAllah avatar resmindeki gibi tatlımı tatlı bi kızın olsun
Canım inşallah yaa ama herkes çok isteyince olmaz diyo, senin hep oğlun olur diyolar. Gerçekten de ben neyi çok istediysem olmadı. Yine de hayırlısi olsun diyorum canimmm. Allah imrendirmesin inşallah.

hayırlı olsun bebiin, beslenme konsunda 16. haftya kadara senden alacağını alıypor am 16. haftadan sonra bu minik canavarlar senden çok şey almaya başlar demir ve vitamin depolarından.. ilerleyen zamanlarda kesilir bu tiksinti, kuru şeyler yemeye açlış en kötü..ama eğer hiç beslenmiyorsan druna ksin bir danış. vitamin alıyor musun?

korkma canım olmaz ama uzanma hareketleri tehlikeli yinee çok yapmamak gerekir.. bundan sonra eşinden ya da evdeki birinden yardım al..hata nazlan biraz:)

Yüzünü sivilceler basan var mı aranızda?benim 2 haftadır yüzüm sivilce doldu, pütür pütür

Yüzünü sivilceler basan var mı aranızda?benim 2 haftadır yüzüm sivilce doldu, pütür pütür
Benim gebeliğin ilk başlarından beri sivilce derdim var.gögus bölgemde ve omuzlarımda bile cıkıyor.1 haftadır yoktu,birkaçgündür yine hortladılar.

Benim en başından beri yüzüm sivilcelerle dolu. Ergenlikte bile olmamışti. Ne zaman geçecekse bi an önce geçse artık. Çirkinlestim. Kızımız güzelligimizi çalıyor galiba :)

Canım çok sevindim güzel haberlerine, bebişini de gördün rahatladın ne güzel :) dr oyle dediyse cinsiyet için bence de bi sonraki kontrolü bekle :)
Saol canım benım. Baya zor söyle di söylemiş olmak için sanırım . Bi dahakine netleşir ama sağlıkli ydi ya oo yeter şimdilik şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…