2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi

Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi
Ben sadece decavit alıyorum kana 4. Ayda başlıcaz dedi başka ne verir bilmiyorum

martagon merhaba bende 3 gündür aynısı oluyor bi dalgalanma hissediyorum görüyorum da ama bağırsak hareketleridir diye okudum hep

Kızlar kız dedi ya doktor sizce Değişirmi . Çoğu kişiye ne denmisse öyle devam etmiş. Ay nebilim annemler sorup duruolar hiç bişey söylemedi dedim herkes e . Ama catladim yani

Kızlar kız dedi ya doktor sizce Değişirmi . Çoğu kişiye ne denmisse öyle devam etmiş. Ay nebilim annemler sorup duruolar hiç bişey söylemedi dedim herkes e . Ama catladim yani
Değişebilir canım değişen çok var burda bir arkadaş soranlara dr kız dedi değişmezse diye söylüyorum demişti. O şekilde söyleyincr değişme ihtimalini de göz önünde bulundururlar en azından

Ozaman kimse ye söylememeye devam Canim.

Bende geçen hafta kan ve decavite başladım çünkü kusmaktan ve bişi yiyemekten kan değerlerim düşmüş. Hala da devam ediyorum ama kalsiyum magnezyum için bişi demedi dr.

ben de öyleyim canım ya kiminde sabah ulantısı olur benim ki yemek sonrası bulantısı, karnım acıkıyor yiyorum sonra pişman oluyprum yediğime yiyeceğime

Gel de bana sor canım şu bile icemiyorumkorkudan sşimdi de midem cayir cayir süt iyi gelir dediler hiç fayda etmedi. Sağlıksız besleniyorum düzensiz yani ona üzülüyorum bebeğim için_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…