Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi
Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi
Kızlar kız dedi ya doktor sizce Değişirmi . Çoğu kişiye ne denmisse öyle devam etmiş. Ay nebilim annemler sorup duruolar hiç bişey söylemedi dedim herkes e . Ama catladim yani
Hayırlı olsun canım prensesin. Zaten inanmiyorum ben bhcg değerine göre olan tahmine, çok saçma geliyo. Cinsiyetini öğrenemeyen de bi ben kaldım sanırım :)
Kızlar kız dedi ya doktor sizce Değişirmi . Çoğu kişiye ne denmisse öyle devam etmiş. Ay nebilim annemler sorup duruolar hiç bişey söylemedi dedim herkes e . Ama catladim yani
Değişebilir canım değişen çok var burda bir arkadaş soranlara dr kız dedi değişmezse diye söylüyorum demişti. O şekilde söyleyincr değişme ihtimalini de göz önünde bulundururlar en azından
Değişebilir canım değişen çok var burda bir arkadaş soranlara dr kız dedi değişmezse diye söylüyorum demişti. O şekilde söyleyincr değişme ihtimalini de göz önünde bulundururlar en azından
Evet canım tam 2 hafta önce gittim acile ben sancım var diye gitmiştim ama dr baya istekliydi ama göstermedi bebiş. Sonra erkek gibi ama bu haftalar çok yanıltıcı değişebilir dedi 16. Haftada netleşir dedi
Bende geçen hafta kan ve decavite başladım çünkü kusmaktan ve bişi yiyemekten kan değerlerim düşmüş. Hala da devam ediyorum ama kalsiyum magnezyum için bişi demedi dr.
ben de öyleyim canım ya kiminde sabah ulantısı olur benim ki yemek sonrası bulantısı, karnım acıkıyor yiyorum sonra pişman oluyprum yediğime yiyeceğime
Gel de bana sor canım şu bile icemiyorumkorkudan sşimdi de midem cayir cayir süt iyi gelir dediler hiç fayda etmedi. Sağlıksız besleniyorum düzensiz yani ona üzülüyorum bebeğim için_