Bana da hep öyle diyorlar belirtiler hep erkekmiş ama bence benim de kızım olacak öyle hissediyorum ben :)Ilk bende öyle hissetmustim oyleki emi n gibiydim esimede rüyasında oğlan olcak demişler . Ondan kafama yatmisti ama kız dedi
Merhaba ben pendik bölgeye gidiyordum ilk tavsiyem mustafa özbek çok iyi bir dr muş. Ama ben bayan dr istediğim için oya hanım ve yeşim hanımdan memnun gidenler bir araştır istersenKızlar uzun zaman sonra merhabalar. .
Biz büyüyoruz 12+3 olduk..
PENDİK'TE GÜZEL BİR HASTANE VE DOKTOR ONERISI OLAN VARMI? REMEDY HASTANESI NASIL? Benimle aynı haftada olanlar nasıl gidiyo?
Hep birileri yüzünden taktım kafama ne güzel bişey düşünmüyordum. :)Bana da hep öyle diyorlar belirtiler hep erkekmiş ama bence benim de kızım olacak öyle hissediyorum ben :)
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Bende bişey düşünmemek isterdim inşallah son 2 gün :)Hep birileri yüzünden taktım kafama ne güzel bişey düşünmüyordum. :)inşallah sana kesin der . yüzde doksan der böyle olunca daha çok takio kafaya insan
Saol canım benimmm:)Canim gozun aydinnn cok sevindim masallah kuzucuga
Yok bana sadece kız gibi görünüyo ama sakın alışveriş yapma dedi. Benim çocuğum olsa bile gidip alışveriş yapmazdim dedi. Yani cinsiyet konusunda emin olmadığını göstermek için sanırım.Bende bişey düşünmemek isterdim inşallah son 2 gün :)
Sana yüzde verdi mi peki 13. Haftadasın sanırım en riskli haftymş çkntı knusunda
O yanma bitirdi bni renee kullaniyrm biraz iyiyim bekirtilerin nasil bn bitti gibi goguslerim faln hic agrimadin basindn beri
Belirtilerin nasil? Bazen tersi cikabiliyor milletin tahminiyle olcak is degil canimBana da hep öyle diyorlar belirtiler hep erkekmiş ama bence benim de kızım olacak öyle hissediyorum ben :)
Canim tuzu azalt oda sislik yapiyorKız cocukta mide bulantısı çok olur derler birde.demekki bünyeyle alakası var bu işlerin.benimde hiç olmadı mide bulantısı.cinsiyet belli degıl daha benim.kabızlık ve hazımsızlık sırunum var oda zaten hep vardı bende.arada yüzün ellerim şişiyor,yüzüğüm bile cıkmıyor parmagımdan.acaba caresi yokmu bu şişliğin
Oncekiler gibi uzun surmez bence canim. Dalga dalga geliyor danki bi muddet sonraBenin mide bulantilarim tekrar basladi ya bu hafta ne guzel geçmişti yine kusmalar bulantilar
Evet mantıklı bende kesin dese bile renkli ultrasona kadar beklicem sanırım. Aslında kız dag geç görünüyor ama dr un demekki tecrübeliYok bana sadece kız gibi görünüyo ama sakın alışveriş yapma dedi. Benim çocuğum olsa bile gidip alışveriş yapmazdim dedi. Yani cinsiyet konusunda emin olmadığını göstermek için sanırım.
Bulantilarim cardi kalmadi.goguslerim hala hassas ve buyuk. 1 haftadir kalca ve bel agrisi var. Kokulara karsi hala cok hassasim. Bence bu belirtiler her kadinda farkli sekilde ve duzeyde.artan horminlara karsi hepimizin vucudu farkli tepki veriyor.benim bi arkadas hic hir belirti yasamadan hamilelik gecirdi
Slm kizlar hayirli aksamlar.burda cinsiyet yorumu yapiyoruzya dahada cok meraklandiriyor hepimizi bu Allah hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimiz e.vitamin olarak banada demir ve decavit verdi dr. Bu esnada kilo alimlariniz nasil
Belirtilerin nasil? Bazen tersi cikabiliyor milletin tahminiyle olcak is degil canim
Ben en başından beri 3 kilo aldım canım 57yim şu an, hepsi de göbeğe :) son zamanlarda mide bulantım geçti ve de artık sık sık yiyorum bi kaç saat aç kalsam midem kazınıyor, benim bebiş tombiş olacak heralde. Tatlı hariç herşeyi yiyorumSlm kizlar hayirli aksamlar.burda cinsiyet yorumu yapiyoruzya dahada cok meraklandiriyor hepimizi bu Allah hayirli saglikli sekilde nasip etsin hepimiz e.vitamin olarak banada demir ve decavit verdi dr. Bu esnada kilo alimlariniz nasil
Bence netleşene kadar kimseye söyleme derim canım bana sorarsan yani. Ben 13 haftalıkken gittiğimde doktor yorum bile yapmadi daha çok erken diye. En iyisi 16. Hafta ve sonrası.Kızlar kız dedi ya doktor sizce Değişirmi . Çoğu kişiye ne denmisse öyle devam etmiş. Ay nebilim annemler sorup duruolar hiç bişey söylemedi dedim herkes e . Ama catladim yani
Canım benim randevu 3 aralık ama bekleyemicem ben. Bi an önce alışverişe başlamak istiyorum. 17 Kasım a randevu alıp gitmeyi düşünüyorum 16 haftalık oluyo inş o zaman kesin ve net olarak öğrenebilirim. Ins sen de 22 kasımda öğrenirsin :)Ben de varım 22 Kasıma aldım ramdevuBakalım en geç hangimiz öğreneceğiz :):)
Sivilcem yok bulantım yok göbek çıktı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?