2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım inşallah yaa ama herkes çok isteyince olmaz diyo, senin hep oğlun olur diyolar. Gerçekten de ben neyi çok istediysem olmadı. Yine de hayırlısi olsun diyorum canimmm. Allah imrendirmesin inşallah.
günaydin canım Amin İnşaAllah canım Allah gónlüne göre hayırlı sağlıklı bebiş ve bebişler nasib etsin Amin :)

Günaydın kızlar hergün kötü bir rüya hayırlara vesile olsun inşalllah
Yarın tam bu saatte kontrolüm var inşallah
Günaydın canim hayr olsun insaAllah kötü düsünme yarin herşey çok gûzel olucak hayirli haberlerini beklıycez :)

Günaydın canim hayr olsun insaAllah kötü düsünme yarin herşey çok gûzel olucak hayirli haberlerini beklıycez :)
İnşallah canım sağol ya artık inanmaya başladım hamilelerin kötü rüyalara meyilini
İnşallah hayırlı haberle gelirim sağol yeni bir dr olucak bamalım beğencekmiyiz :)
Bu arada sen benden öndesin bulantı ve iştah durumun nasıl canım
Ben artık güzel yemek istiyorum

Herkese günaydın, hayırlı pazarlar!

Yok be canim pazartesi ikili testim var ama daha kucuk bisey soylemez gibi geliyor doktor

Canım burada kimsenin doktoru benimki kadar erken söylememiş heralde. Oysa ben henüz öğrenmek de istemiyorum ama pat tiye deyiverdi. Heralde nub teorisine göre söyledi. Eşim kız istiyordu. İsmi bile hazırdı Biraz afalladı ama tabii ki alıştık, oğlumuzu çok seviyoruz. Rabbim'den ne gelirse razıyız.

martagon merhaba bende 3 gündür aynısı oluyor bi dalgalanma hissediyorum görüyorum da ama bağırsak hareketleridir diye okudum hep

Ciddi misin toist sen de görüyor musun? Ya ben şaşkın şaşkın resmen göbeğimi izliyordum. Böyle enteresan şekilde dalgalanıyor. Neyse meğer bebeğim diye bildiğin bağırsaklarımı izlemişim

Arkadaşlar cinsiyet için çok aceleci davranmayın 16.haftadan sonra kesinleşir.her an değişir gözüyle bakın.bu arada hissettiğiniz hareketler değil bağırsak sesleriniz.16-20hafta arası hissedersiniz.bu arada biyolog nerde serklaj olacaksın adanada değilmi hangi hastanede

Bu arada artık telefondan giremiyorum acaba neden girdiğim zaman başka şeylere bağlanıyor bir fikriniz varmı

Canım benim miğde bulantilarim yok denecek kadar azaldı tiksinme konusunda da tavuktan sûtteo tiksintim hala geçmedi ama rahat yemek yiyorum cabuk acıkıyorum :)

Benim bulantılar kusmalar devam.helede ilaç almazsam bittiğimin işaretidir.16.haftayı iple çekiyorum bulantım geçsin diye.

Ozel adana hast olcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…