2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Evet aynen izliyorum yanlış mı gördüm diye hemen elimi koyuyorum hatta eşime de gösteriyorum ama baktık mümkün değilmiş :) ben başta korkmadım değil ama şimdi akşamları alıştım yediklerimiz sindiriliyor herhalde :)))

Gunaydin bnimde yarin bu saatte ameliyatim var
Allah şifa versin yardımcın olsun

Canım benim miğde bulantilarim yok denecek kadar azaldı tiksinme konusunda da tavuktan sûtteo tiksintim hala geçmedi ama rahat yemek yiyorum cabuk acıkıyorum :)
Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerim
Benim göğüs kaşıntım çok karnıma göre inşallah çok çatlağım olmaz

Benim gebeliğin ilk başlarından beri sivilce derdim var.gögus bölgemde ve omuzlarımda bile cıkıyor.1 haftadır yoktu,birkaçgündür yine hortladılar.
aynen canım yadekolte bolgsi hatta bazen omuzlarda bile çıktı pütür pütür.. bebeğinin cinisyeti belli mi?sivilce için kız derler ama bize erkek olailir dedi dr.. daha kesin değil..

Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi
aslında iyi olmuş başladığı 16. haftadan sonra kramplar başlıyor..elevitin içinde var diye biliyoum ben..

Canim ben istisna olabilirim ama ilk uc ay kanama olup ilac kullanildiysa uc ay bitti deyip eski hayata donmemeli yine dikkatli ve titiz davranmali bazi insanlarin bunyeleri hasss olabilir bebisleroi kucagumiza alinca rahatlariz bende zor tutuyom.kendimi insan eli ayagivtutarken. Baskasina muhtac yatmasi da zor Allah bu durumdakilerin yardimcisi olsun

Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerim
Benim göğüs kaşıntım çok karnıma göre inşallah çok çatlağım olmaz[/QUOTE]insaAllah canim benim de göbeğim cok kaşiniyo geriliyo büyüyo artik :) ama göğsümde bişey yok canım

Bana da karninda sertlik var dedi magnezyum verdi sana bisey dedi mi
yok ilg gebelikte benim çok ayak krampları olmuştu, o zamn kullanmıştım.. hatta günde bir muz yiyordum son dönemler, gece krampla uyanıyorsum..bunda bişey demedi şimdilik

Bu arada tecrubeli anneler biz onumuzdeki aykarda ihtiyaclari yavastan almak. Istiyoruz ama ne daha kullanusli neler gereksiz merak ediyorum mesela puset mi bezden ana kucagi mi daha iyi besik yatak okarak ahsap olanlar mi yoksa portatif oyun parkli olankar mi daha iyi bebek arabasi nasil olmali

En geç şu an ben öğrenicem o zamn,27 Kasım'da randevum , gerçekten sormasın artık kimse,,canlarımız onlar bizim,illa kız erkek diye sınıflandırmasınlar,sonra bizim de kafamız karışıyo,,kayınvaldem rüyasında kız çocuğum olmuş görüyor geçen ama erkek olcak içime doğuyo diyo,,yorumlar bunalttı artık,,,,

Gunaydin bnimde yarin bu saatte ameliyatim var

hayırlısıyla atlat inşallah canım.. benim de çarşamba sabahı..

Bu arada artık telefondan giremiyorum acaba neden girdiğim zaman başka şeylere bağlanıyor bir fikriniz varmı

bn de telefondan giremiyorum her zaman bilgisayar da açamıyorum, hele işte çok zor oluyor..

canım bnim önerim 6-7. aya kadar birşey almaak onun yrne kenara para koyabilirsiniz... bezden ana kucağını ben pek kullanmadım. hatta pusette 3lü set almıştım araba koltuğu, anakucağı, puset olandan am ana kucağını pek kullanmadık.. bu sefer oğlumun pusetine monte edilebilecek arabakoltuğu alcağım sadec..ben beşik yatak almıştm oyun parkı yerine bu mothercare de satılanla var ya, salona falan taşıyodum onu..ilk 6 ay odada benimleyamıştı, odasına da karyolasını amıştık, 6. aydan sonra yatmaı iin.. yine aynı şekilde düşnüyoum..

Haklisin bizde altinci ayda baslariz diyoruz ama kenara bisey konmuyo ben fikir edinmek istiyorum nevalacagimi bilmek onemli araba koltugunu tasimak agir oluyo gb geliyo ama o bezden olanlari.bbende sevmiyorum esimde oyun parkini tasimak daha kolay diyo netten yatklara da baktim buyuyebilen ahsap olanlar aklima yatti on yasina kadar kullanabilir diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…