Allah kolaylık versin bolca dinlen inşallah rahat geçecek ve bebişimiz rahat edecek.Ozel adana hast olcm
Herkese günaydın, hayırlı pazarlar!
Canım burada kimsenin doktoru benimki kadar erken söylememiş heralde. Oysa ben henüz öğrenmek de istemiyorum ama pat tiye deyiverdi. Heralde nub teorisine göre söyledi. Eşim kız istiyordu. İsmi bile hazırdıBiraz afalladı ama tabii ki alıştık, oğlumuzu çok seviyoruz. Rabbim'den ne gelirse razıyız.
Ciddi misin toist sen de görüyor musun? Ya ben şaşkın şaşkın resmen göbeğimi izliyordum. Böyle enteresan şekilde dalgalanıyor. Neyse meğer bebeğim diye bildiğin bağırsaklarımı izlemişim
Allah şifa versin yardımcın olsunGunaydin bnimde yarin bu saatte ameliyatim var
Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerimCanım benim miğde bulantilarim yok denecek kadar azaldı tiksinme konusunda da tavuktan sûtteo tiksintim hala geçmedi ama rahat yemek yiyorum cabuk acıkıyorum :)
aynen canım yadekolte bolgsi hatta bazen omuzlarda bile çıktı pütür pütür.. bebeğinin cinisyeti belli mi?sivilce için kız derler ama bize erkek olailir dedi dr.. daha kesin değil..Benim gebeliğin ilk başlarından beri sivilce derdim var.gögus bölgemde ve omuzlarımda bile cıkıyor.1 haftadır yoktu,birkaçgündür yine hortladılar.
kız olacaksa razıyım ben de daha kesinleşemedi şu cinsiyet:)Benim en başından beri yüzüm sivilcelerle dolu. Ergenlikte bile olmamışti. Ne zaman geçecekse bi an önce geçse artık. Çirkinlestim. Kızımız güzelligimizi çalıyor galiba :)
aslında iyi olmuş başladığı 16. haftadan sonra kramplar başlıyor..elevitin içinde var diye biliyoum ben..Kizlar cinsiyet ogrenme heyecaniyla soylemeyi unuttum. Doktor bana bu hafta magnezyum ve kalsiyum da basladi. Kan hapi ve decavite devam ediyorum.. sizlerden kalsiyum ve magnezyum baslayan var mi
ben akşam 8.30'u zor ediyorum, oğlanı babası yatırıyor çünkü uyuyakalıyorum.. dün gene uymuşum erkendn..Çok uykum var erkenden uykum geliyor hep
Canim ben istisna olabilirim ama ilk uc ay kanama olup ilac kullanildiysa uc ay bitti deyip eski hayata donmemeli yine dikkatli ve titiz davranmali bazi insanlarin bunyeleri hasss olabilir bebisleroi kucagumiza alinca rahatlariz bende zor tutuyom.kendimi insan eli ayagivtutarken. Baskasina muhtac yatmasi da zor Allah bu durumdakilerin yardimcisi olsunHayırlı haberlerle gelmişsin iyi olmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına. Rabbim her kontrolümüzden böyle mulu huzurlu ayrılabilmeyi nasip etsin inşallah :)
Geçmiş olsun canım kanaman yeni mi başladı. Bende 3 ay bitince olmaz diye rahatladım ev temizliğimi bugün kendim yaptım bi aydır ilk defa ve bi aydır ağrımayan belim yine başladı
Hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle. Biz hasta değiliz ki eğer kanaman falan olmadıysa progeatan kullanmıyorsan tedirgin olma. Bel ağrısı önemliymiş canım. Direk belden anlaşılırmış. Ben bugün biraz yordum kendimi ve hemen belim başladı
Bu arada kızlar incir hurma ve ceviz keseye çok faydalıymış
Hoşgeldin canım yurtdışı hamileliği ne zormuş öyle ama olsun bebişler iyi olsun da sabredersin. Canım yemek yiyemesen bile süt ceviz bal yumurta bol su ve vitamin ilacın, çorba, yoğurt taarzı besinler tüketmelisin. Geri kalan yemeklerden ziyade bunlardan beslenir bebiş. Lütfen yemeklerine dikkat et ve zorlamaya çalış kendini. Bir de kakaolu süt yerine günlük sade süt tüketmelisin dr öyle demişti sütün içine ekstra b
işey katmamalıymışız.
Bana da karninda sertlik var dedi magnezyum verdi sana bisey dedi miaslında iyi olmuş başladığı 16. haftadan sonra kramplar başlıyor..elevitin içinde var diye biliyoum ben..
Bu arada senin bulantın nasıl cildin sivilceli oldu mı bir de kalça mı çıktı göbek mi :)
yok ilg gebelikte benim çok ayak krampları olmuştu, o zamn kullanmıştım.. hatta günde bir muz yiyordum son dönemler, gece krampla uyanıyorsum..bunda bişey demedi şimdilikBana da karninda sertlik var dedi magnezyum verdi sana bisey dedi mi
En geç şu an ben öğrenicem o zamn,27 Kasım'da randevum , gerçekten sormasın artık kimse,,canlarımız onlar bizim,illa kız erkek diye sınıflandırmasınlar,sonra bizim de kafamız karışıyo,,kayınvaldem rüyasında kız çocuğum olmuş görüyor geçen ama erkek olcak içime doğuyo diyo,,yorumlar bunalttı artık,,,,Canım benim randevu 3 aralık ama bekleyemicem ben. Bi an önce alışverişe başlamak istiyorum. 17 Kasım a randevu alıp gitmeyi düşünüyorum 16 haftalık oluyo inş o zaman kesin ve net olarak öğrenebilirim. Ins sen de 22 kasımda öğrenirsin :)
Gunaydin bnimde yarin bu saatte ameliyatim var
Bu arada artık telefondan giremiyorum acaba neden girdiğim zaman başka şeylere bağlanıyor bir fikriniz varmı
canım bnim önerim 6-7. aya kadar birşey almaak onun yrne kenara para koyabilirsiniz... bezden ana kucağını ben pek kullanmadım. hatta pusette 3lü set almıştım araba koltuğu, anakucağı, puset olandan am ana kucağını pek kullanmadık.. bu sefer oğlumun pusetine monte edilebilecek arabakoltuğu alcağım sadec..ben beşik yatak almıştm oyun parkı yerine bu mothercare de satılanla var ya, salona falan taşıyodum onu..ilk 6 ay odada benimleyamıştı, odasına da karyolasını amıştık, 6. aydan sonra yatmaı iin.. yine aynı şekilde düşnüyoum..Bu arada tecrubeli anneler biz onumuzdeki aykarda ihtiyaclari yavastan almak. Istiyoruz ama ne daha kullanusli neler gereksiz merak ediyorum mesela puset mi bezden ana kucagi mi daha iyi besik yatak okarak ahsap olanlar mi yoksa portatif oyun parkli olankar mi daha iyi bebek arabasi nasil olmali
Haklisin bizde altinci ayda baslariz diyoruz ama kenara bisey konmuyo ben fikir edinmek istiyorum nevalacagimi bilmek onemli araba koltugunu tasimak agir oluyo gb geliyo ama o bezden olanlari.bbende sevmiyorum esimde oyun parkini tasimak daha kolay diyo netten yatklara da baktim buyuyebilen ahsap olanlar aklima yatti on yasina kadar kullanabilir diyocanım bnim önerim 6-7. aya kadar birşey almaak onun yrne kenara para koyabilirsiniz... bezden ana kucağını ben pek kullanmadım. hatta pusette 3lü set almıştım araba koltuğu, anakucağı, puset olandan am ana kucağını pek kullanmadık.. bu sefer oğlumun pusetine monte edilebilecek arabakoltuğu alcağım sadec..ben beşik yatak almıştm oyun parkı yerine bu mothercare de satılanla var ya, salona falan taşıyodum onu..ilk 6 ay odada benimleyamıştı, odasına da karyolasını amıştık, 6. aydan sonra yatmaı iin.. yine aynı şekilde düşnüyoum..
hayırlı olsun cnm,,darısı başımıza inş:)Âmin inş Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inş.Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)
Ins canimAllah kolaylık versin bolca dinlen inşallah rahat geçecek ve bebişimiz rahat edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?