Ayyy hic sorma belirtim kalmadi ama deli gibi kasiniyo gogusumEvet aynen izliyorum yanlış mı gördüm diye hemen elimi koyuyorum hatta eşime de gösteriyorum ama baktık mümkün değilmiş :) ben başta korkmadım değil ama şimdi akşamları alıştım yediklerimiz sindiriliyor herhalde :)))
Allah şifa versin yardımcın olsun
Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerim
Benim göğüs kaşıntım çok karnıma göre inşallah çok çatlağım olmaz
Ins canim hayirlisiyla atlatirizhayırlısıyla atlat inşallah canım.. benim de çarşamba sabahı..
bn de telefondan giremiyorum her zaman bilgisayar da açamıyorum, hele işte çok zor oluyor..
İnşallah :):) Bakalım napıyor minikler.. :)Canım benim randevu 3 aralık ama bekleyemicem ben. Bi an önce alışverişe başlamak istiyorum. 17 Kasım a randevu alıp gitmeyi düşünüyorum 16 haftalık oluyo inş o zaman kesin ve net olarak öğrenebilirim. Ins sen de 22 kasımda öğrenirsin :)
hayırlısı olsun:)Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)
Gözün aydin sağlikla gelsin prensesin :)Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)
Amin canım haklısın dikkat ediyoruz Allahın izniyle birşey olmaz inşallahCanim ben istisna olabilirim ama ilk uc ay kanama olup ilac kullanildiysa uc ay bitti deyip eski hayata donmemeli yine dikkatli ve titiz davranmali bazi insanlarin bunyeleri hasss olabilir bebisleroi kucagumiza alinca rahatlariz bende zor tutuyom.kendimi insan eli ayagivtutarken. Baskasina muhtac yatmasi da zor Allah bu durumdakilerin yardimcisi olsun
insaAllah canim benim de göbeğim cok kaşiniyo geriliyo büyüyo artik :) ama göğsümde bişey yok canım[/QUOTE]Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerim
Benim göğüs kaşıntım çok karnıma göre inşallah çok çatlağım olmaz
Valla canım bende ne bulantı var ne sivilce ama popo da var göbüşte :) çok bilinmeyenli bir denklem resmen
siz böyle söyleyince heycanlandım ben, sivice var, bulantı var am hem popo hem göbek çıktı
Cuma gunu gittim dr a ama erken dedi soylemedi canim seninkini soyledimi :)allahım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım :) cinsiyetiniz belli oldu mu? bana doktor bierşey demedi henüz, yarın kontrol var, sabırsızlıkla bekliyorum :)
Ben varım hafif karin ağrısi ve şiddetli bel ağrısı yürüyemiyorum bile bugün başladı bel ağrımgunaydin kizlar benim gibi hafif karin agrisi ve bel agriso ceken varmi?
Amin canım haklısın dikkat ediyoruz Allahın izniyle birşey olmaz inşallah
insaAllah canim benim de göbeğim cok kaşiniyo geriliyo büyüyo artik :) ama göğsümde bişey yok canım
Bu arada tecrubeli anneler biz onumuzdeki aykarda ihtiyaclari yavastan almak. Istiyoruz ama ne daha kullanusli neler gereksiz merak ediyorum mesela puset mi bezden ana kucagi mi daha iyi besik yatak okarak ahsap olanlar mi yoksa portatif oyun parkli olankar mi daha iyi bebek arabasi nasil olmali
Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)
Yalnız değilim demekki sütyen takınca artıyor kaşıntım benim sanırım hamilelik sütyeni şart olduAyyy hic sorma belirtim kalmadi ama deli gibi kasiniyo gogusum
Günaydı bel ağrım var benim de.gunaydin kizlar benim gibi hafif karin agrisi ve bel agriso ceken varmi?
Biraz büyüdü ama 2beden kadar deil benimkiler kaşıntida yok ama keşke birazdaha büyüse bebeğime sütüm yetmez dixe korkuyorum artık ağrısıda geçtiİnan göğsüm öyle bir kaşınıyor ki çatır çatır çatılayacak diyorum inşallah olmaz sende, göğüslerin çok şişti mi benim 2 beden büyüdü ondan
Valla canım bende ne bulantı var ne sivilce ama popo da var göbüşte :) çok bilinmeyenli bir denklem resmen
Bende o tarz yorumlar okudukça çok mutlu oluyorum. Tecrübeli anneler ilk ne almalıyız sizden fikirler bekliyoruz. Bu arada bende geç başlıcam alışverişe.
Hayırlı olsun gözünaydın. Sağlıklı mutlu güzel hayırlı bebişlerimiz doğsun inşallah:)
Yalnız değilim demekki sütyen takınca artıyor kaşıntım benim sanırım hamilelik sütyeni şart oldu
Günaydı bel ağrım var benim de.
Biraz büyüdü ama 2beden kadar deil benimkiler kaşıntida yok ama keşke birazdaha büyüse bebeğime sütüm yetmez dixe korkuyorum artık ağrısıda geçti
Teşekkürler içim biraz rahatladi :)Büyük göğüste süt çok olur diye düşünmeyin süt bile kesinlikle psikolojinizle alakalı.doğumdan sonra yok o bunu dedi yok şunu dedilere takılmamanız gerçek.özellikle bu bebek doymuyor sütün az galiba gibi lafları çok duyacaksınız aman dikkate almayın sakın.
Bende kesin diyene kadar beklicem napalım :)Evet mantıklı bende kesin dese bile renkli ultrasona kadar beklicem sanırım. Aslında kız dag geç görünüyor ama dr un demekki tecrübeli
Büyük göğüste süt çok olur diye düşünmeyin süt bile kesinlikle psikolojinizle alakalı.doğumdan sonra yok o bunu dedi yok şunu dedilere takılmamanız gerçek.özellikle bu bebek doymuyor sütün az galiba gibi lafları çok duyacaksınız aman dikkate almayın sakın.
Bekle canım sonra alırız kıyafetleri tam tersi der uğraşır dururuz :)Bende kesin diyene kadar beklicem napalım :)
Sen kaç haftalıksın canım kızını kaçıncı haftada öğrenmiştin :)Benimde kontrolüm yarın bakalım bize birşey diyebilecekmi ama 16.haftaya kadar kesin gözüyle bakmam.bizdede kızım olduğu için herkes erkek olsa diyip duruyorlar benim için hiç farketmez zor gebe kaldığım için allahım ne gönderirse başımın tacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?