2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy hic sorma belirtim kalmadi ama deli gibi kasiniyo gogusum

İnşallah :):) Bakalım napıyor minikler.. :)

gunaydin kizlar benim gibi hafif karin agrisi ve bel agriso ceken varmi?

Amin canım haklısın dikkat ediyoruz Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Oh maşallah ya bende bitek balık kaldı yemediğim inşallah onu da yerim
Benim göğüs kaşıntım çok karnıma göre inşallah çok çatlağım olmaz
insaAllah canim benim de göbeğim cok kaşiniyo geriliyo büyüyo artik :) ama göğsümde bişey yok canım[/QUOTE]

İnan göğsüm öyle bir kaşınıyor ki çatır çatır çatılayacak diyorum inşallah olmaz sende, göğüslerin çok şişti mi benim 2 beden büyüdü ondan

siz böyle söyleyince heycanlandım ben, sivice var, bulantı var am hem popo hem göbek çıktı
Valla canım bende ne bulantı var ne sivilce ama popo da var göbüşte :) çok bilinmeyenli bir denklem resmen

allahım hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin canım :) cinsiyetiniz belli oldu mu? bana doktor bierşey demedi henüz, yarın kontrol var, sabırsızlıkla bekliyorum :)
Cuma gunu gittim dr a ama erken dedi soylemedi canim seninkini soyledimi :)

Amin canım haklısın dikkat ediyoruz Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

insaAllah canim benim de göbeğim cok kaşiniyo geriliyo büyüyo artik :) ama göğsümde bişey yok canım

İnan göğsüm öyle bir kaşınıyor ki çatır çatır çatılayacak diyorum inşallah olmaz sende, göğüslerin çok şişti mi benim 2 beden büyüdü ondan

Valla canım bende ne bulantı var ne sivilce ama popo da var göbüşte :) çok bilinmeyenli bir denklem resmen[/QUOTE]
Biraz büyüdü ama 2beden kadar deil benimkiler kaşıntida yok ama keşke birazdaha büyüse bebeğime sütüm yetmez dixe korkuyorum artık ağrısıda geçti

Bende o tarz yorumlar okudukça çok mutlu oluyorum. Tecrübeli anneler ilk ne almalıyız sizden fikirler bekliyoruz. Bu arada bende geç başlıcam alışverişe.

Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)

Hayırlı olsun gözünaydın. Sağlıklı mutlu güzel hayırlı bebişlerimiz doğsun inşallah:)

Ayyy hic sorma belirtim kalmadi ama deli gibi kasiniyo gogusum
Yalnız değilim demekki sütyen takınca artıyor kaşıntım benim sanırım hamilelik sütyeni şart oldu

gunaydin kizlar benim gibi hafif karin agrisi ve bel agriso ceken varmi?
Günaydı bel ağrım var benim de.

Biraz büyüdü ama 2beden kadar deil benimkiler kaşıntida yok ama keşke birazdaha büyüse bebeğime sütüm yetmez dixe korkuyorum artık ağrısıda geçti [/QUOTE]

Benim de ağrısı geçti canım ama şunu duydum hep ben göğsüm çok küçük ya sütün olmazsa derdim arkadaşlara onlarda küçük büyük alakası yok hatta küçük göğüs sütü daha yağlı besleyici oluyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de ya sütüm olmazsa diye hiç düşünme psikoloji çok etkiliyor dediler

Benim de ağrısı geçti canım ama şunu duydum hep ben göğsüm çok küçük ya sütün olmazsa derdim arkadaşlara onlarda küçük büyük alakası yok hatta küçük göğüs sütü daha yağlı besleyici oluyor dediler ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de ya sütüm olmazsa diye hiç düşünme psikoloji çok etkiliyor dediler[/QUOTE]
Saol canım içim bıraz rahatladı :)

Teşekkürler içim biraz rahatladi :)

Benimde kontrolüm yarın bakalım bize birşey diyebilecekmi ama 16.haftaya kadar kesin gözüyle bakmam.bizdede kızım olduğu için herkes erkek olsa diyip duruyorlar benim için hiç farketmez zor gebe kaldığım için allahım ne gönderirse başımın tacı

Evet şimdiden bişeyler başladıysa doğunca düşünemiyorum :)

Bende kesin diyene kadar beklicem napalım :)
Bekle canım sonra alırız kıyafetleri tam tersi der uğraşır dururuz :)

Sen kaç haftalıksın canım kızını kaçıncı haftada öğrenmiştin :)
Ay evet ya bisürü yorum biri kız ister biri erkek sanki ısmarlama yapıyoruz. Aslında biliyoeum kimse kötü niyetli değil ama en çok şu söyleme bayılıyorum tek ve net.
Belli oldumu cinsiyeti
Yok belli olmadı
Hayırlısı olsun kızım sağlıklı olsun yeter

Ayy bu tarz konuşma içimi açıyor ya ve milletin kaynvalidesi laf eder benim kaynvalidem hep böyle Allah razı olsun yanındakiler kız erkek deyince bile sağlıklı olsun yeter diyor

Bnim gibi aniden bulantisi kesilip bi jc gun midesi yanan oda gecen var mi belirtim yok buda korkutuyo bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…